Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Tutikutė @ 2008 08 13, 15:55)
O ar niekas nebande tiesiog pajungti kamera prie kompo(ta paprasta prie kompo su kuria chatinam, nezinau kaip ji vadinasi... blush2.gif ) ir atsisiusti programa, kad irasytu? Kiek zinau dienos irasas uzima visa kompo atminti, bet vakare gi perziurejus galima isvalyti. man vyras sake, kad tai labai lengva padaryti, gal kas jau bande? pasidalinkit patirtim. bigsmile.gif

Tai web-kamera ax.gif Aš irgi apie tai pagalvojau, kad galima. Tos sekimo kameros nuo 300lt prasideda tik.
Atsakyti
slaptas kameras galima išsinuomoti, savaitei laiko kainuoja 200lt., jei auklė nesąžininga, muša leliuką ir t.t. manau užteks ir savaitės biggrin.gif
Atsakyti
yra suktu ponicku.girdejau kazkada ,kad aukle siurksciai elges su vaiku tik lauke...o namie maloniai.brrr.
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2008 08 13, 15:55)
O ar niekas nebande tiesiog pajungti kamera prie kompo(ta paprasta prie kompo su kuria chatinam, nezinau kaip ji vadinasi... blush2.gif ) ir atsisiusti programa, kad irasytu? Kiek zinau dienos irasas uzima visa kompo atminti, bet vakare gi perziurejus galima isvalyti. man vyras sake, kad tai labai lengva padaryti, gal kas jau bande? pasidalinkit patirtim. bigsmile.gif

bandėm, tik viena problema. Auklei reikia būti tame pačiame kambaryje, kur kompas. O pas mus trys kambariai, ir maniškiai labai judrūs ir pastabūs. Išrišo mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lin@ @ 2008 08 29, 16:37)
bandėm, tik viena problema. Auklei reikia būti tame pačiame kambaryje, kur kompas. O pas mus trys kambariai, ir maniškiai labai judrūs ir pastabūs. Išrišo mane ax.gif

Ir ką tada auklė sakė apie sekimą? biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog buvo labai nepatogu. Ir aplamai, manau kad tos web kameros l. nepatogus dalykas- mūsų auklytės irgi apsišvietusios, supranta gi, kodėl šeimininkai liepia eiti žaisti į kambarį, kur kompas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lin@ @ 2008 08 29, 20:58)
Tiesiog buvo labai nepatogu. Ir aplamai, manau kad tos web kameros l. nepatogus dalykas- mūsų auklytės irgi apsišvietusios, supranta gi, kodėl šeimininkai liepia eiti žaisti į kambarį, kur kompas biggrin.gif

zinot yra posakis,akys nemato sirdies neskauda.....! as nenoreciau zinot.kaip ir kazkada pasisakiau.pasimesciau pries kameras.. unsure.gif o kai kameru nezinau tai ir rami buciau.smile.gif ir jausciaus laisvai smile.gif ir taip ar taip myliu vaikus,niekad neskriaudziu..rupinuos..niekad nebuvau nei sudavus nei aprekus,juk galima isiaiskint ramiai su vaiku.jo lygyje smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif oh tie pupsiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paskutinej mano darbovietej net nezinojau ,kad yra kameros( cia buvo zoo parduotuve,o as nuomavau vieta suniuku kirpyklai).Ir ka ,suzinojau po 2 ar 3 sav.Ir nieko.Na 0 emociju.O ko bijot,kas cia nepatogaus ir t.t.

Del idomumo paprasiau parodyti ka nufilmavo.Ir nieko kompromituojancio nepamaciau,na gal tik sykeli su sijonu atsitupusi taip buvau,bet na ir kas,gi nezinojau mirksiukas.gif ,bet nusikalstamo gi nieko,net malonu stebet save kai nezinai ,kad buvai stebimas,koks elgesys,kalba ir panasiai ...

As manau,jei dirbciau aukle nera ko bijoti ir kameros,tai ne kiek nezemina,ir mano manymu taip gali buti net protinga.Ir manau,kad geriausia butu nezinoti apie tai.Protinga todel,kad gali buti naudinga ir auklei,nes nebus del ko seimininkams kabinetis,pasitikijemas stipres ir panasiai.
Atsakyti
smile.gif O KAI VAIKUTIS -PAS AUKLE NAMUOSE,TAI SUSEKTI NEIMANOMA.../NA,DIDESNIS PAPASAKOS,O MAZIUKAS?
Atsakyti
QUOTE(marciuke @ 2008 09 08, 12:39)
smile.gif O KAI VAIKUTIS -PAS AUKLE NAMUOSE,TAI SUSEKTI NEIMANOMA.../NA,DIDESNIS PAPASAKOS,O MAZIUKAS?

kartais ir pas aukles namuose yra web kameros.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 30, 00:48)
zinot yra posakis,akys nemato sirdies neskauda.....! as nenoreciau zinot.kaip ir kazkada pasisakiau.pasimesciau pries kameras.. unsure.gif o kai kameru nezinau tai ir rami buciau.smile.gif ir jausciaus laisvai smile.gif ir taip ar taip myliu vaikus,niekad neskriaudziu..rupinuos..niekad nebuvau nei sudavus nei aprekus,juk galima isiaiskint ramiai su vaiku.jo lygyje smile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif oh tie pupsiai wub.gif  wub.gif  wub.gif

visiskai tam pritariu! pasitikejimas yra visu svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2008 09 18, 15:46)
kartais ir pas aukles namuose yra web kameros.... mirksiukas.gif

BET KAMERA GALI JI IR ISJUNGTI,IR NUSLEPTI,KAD TOKIA TURI.DIENOS CENTRE,KUR TEKO DIRBTI,IRGI BUVO PAJUNGTU STEBEJIMO KAMERU,TAI PATYS VYRESNI VAIKAI ISJUNGE.
Atsakyti