QUOTE(lineba @ 2005 08 16, 23:24)
Gal per daug skaudu rasyti arba tiesiog nenori varyti ant zmogaus,kad ir koks jis yra
Viska skaiciau , bet tylejau Nenorejau gadinti merginai gyvenimo, galvojau gal taip sutapo , kad mums nepasiseke, gal ta isvyka i Minska vienintele ir po jos viskas susitvarkys deja, kaip matau ji uzsidirba pinigu ir lekia i savo Minska, o meluoja kad taupo mokslams, kuriuos neva yra pradejusi Latvijos universitete. Labai nesutaria su mama ir broliu, bet cia jau mamos kalte, kad nemyli dukters, mamos silumos jai truko visa gyvenima. Cia is jos pasakojimu. Is tiesu ji priziurejo mano Domanta, negalejau skustis, nu kartais uzsiimdavo savo uzrasais ir knygos apie vaikus skaitymu, bet as nekreipiau per daug demesio. Ji sake kad jos pasaukimas dirbtyi aukle. Pas mane ji atejo taip pat su anketa is aukliu agenturos. man ji pasirode patikima , gal tik per daug verksminga, nes labai nepriimdavo kritikos. Jei pasakydavau kad letai darai tai sakydo "uztai kruopsciai". Tvarkingumu nepasizymi, kai grizdavau namo rasdavau kleckus ant grindu, akivaiz kad kai vaikas pritaskydavo nesivargindavo pavalyti, nu bet ne tame esme. Pagrindinis dalykas del ko atleidau buvo tai kad neatsiklausus isvaziavo su vaiku i miesta, vizos i Baltarusija tvarkytis. I miesta is Bajoru- 3 km. pesciomis su vezimuku iki mikriuko, po to su mikriuku iki ambasados , po to i pasu poskyri ir taip nuo 11 val iki 6. Vaikas buvo valges jogurto indeli ir sausainiu(kuriu ji pati nupirkusi) ir visa tai karsta liepos 4-taja, pirma mano darbo diena po motinystes atostogu. Kai grizom is darbo pati prisipazino, ir maldavo nepykti, nu as savaite pykau, bet galvoju nu reikejo jai tos vizos ka darysi, pakvieciau savo dukterecia, sakau tu priziurek ir stebek kaip priziuri vaika, gal viskas bus gerai. margarita isvaziavo i Minska( mes ja isleidom 9 dienom) tuo metu vyras atostogavo. I Minska ji pasiprase padirbus pas mus 2 savaites, bet paprase sakydama kad galejo meluoti kad serga ir vis tiek butu isvaziavusi. As jai sakiau kad as negaleciau taip padaryti jokiame darbe, bet ivertinau jos atviruma ir teisinguma. Dabar kaip matau ji pasimokiusi, kad nereikia sakyti, dingsta. Kai ji buvo minske is kaimynes suzinojau kad Margarita uzmigo interneto kavineje ir jai pavoge mano duota mobilu telefona. Tuomet nusprendziau galutinai kad reikia jo nepriimti i darba. Parasiau daug zinuciu ir daug kartu skambinau- neatsiliepia. Norejau draugiskai pasikalbeti, pamokyti, bet matyt jai nereikia, geriau jai dabar kai visi suzinos apie jos aferas. Margarita, jei skaitysi sia zinute, susimastyk ko nori is gyvenimo ir nesiblaskyk! Aukles darbas tau netinka ir tu netinki aukles darbui. Nusileisk ant zemes ir pradek mastyt realiai, o ne kurk svajoniu pilis.