Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

Venta,o jūs patys turite kamrą?ar nuomavotės kur?
man kažkaip idomu būtų pafilmuoti savo auklę..nes gėda prisipažinti,bet nė karto jos netikrinau niekaip.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 08 24, 08:16)
Venta,o jūs patys turite kamrą?ar nuomavotės kur?
man kažkaip idomu būtų pafilmuoti savo auklę..nes gėda prisipažinti,bet nė karto jos netikrinau niekaip.. blush2.gif

Kamera galiu pasiulyti issinuomoti - tai nera prabangos perke. Apie iranga rasiau siek tiek anksciau, jei idomu, galite brukstelti emailu vaidas@bms.lt.
Atsakyti
Aš ne filmavau, o tik garsą įrašinėjau 2k- ne daug ką apie užsiėmimą su vaiku tesupratau, bet girdėjau kaip ištisai auklė kosėjo..Atbėga ji pas mus ryte, vaikiuką jai į rankas atiduodam, ji nusikosti kartą kitą-o mes į tai neatkreipėm jokio dėmesio..Tik jau kai paklausėm, kas jai, tada kažką sumurmėjo, kad rytais ji labai kosinti.Tik tiek, kad vaikis visą žiemą nesirgo..Bet jei kokia džiovininkė, tai nemanau, kad prisipažintų..
Atsakyti
o sveikatos pazymos nereikalavot pries priimdami?
Atsakyti
Ne.. užtad dabar jau tą būtinai padaryčiau..turbūt prašysiu ambulatorinę kortelę parodyti.
Atsakyti
As - mama, kuri buvo priemusi i darba Mazuliu-deive, arba kitaip - kaip ji man buvo prisistaciusi - Rytu Perlas...

Tai - Rita (margarita)...

Is pirmo zvilgsnio - ji kelianti pasitikejima... Tiesa sakant, neturejau dideliu priekaistu jos darbui, juolab, kad ji su mano dukryte budavo tik keleta valandu kelias dienas per savaite. Ir mano vienintelis reikalavimas buvo, kad vaikas butu patenkintas. mergaite jai sypsodavosi ir, jauciau, kad viskas gerai... Buvau nusprendusi jai ir alga kelti...
Be to - priimdama i darba as jai pasakiau, kad ji bus filmuojama - NEPRIESTARAVO...

Pries tris savaites ji man nieko deramai nepaaiskinusi - dingo... doh.gif Likau be aukles ...

Be to - tai stipriai traumuota mergina (tik dabar, viska apsvarscius man daejo... doh.gif ) ir jai aukles darbas is esmes netinka... Mergina pati jaucia didele motiniskos meiles stoka. Be to - pasiklydusi realybeje... Baige vidurine ir, akivaizdu, kad prastai...
Ir dar tas keistas pasakojimas apie MINSKA....
Atsakyti
koki minska? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 10 20, 21:37)
koki minska? blink.gif

Na, Margarita vis vazinedavo i Minska (bent jau man taip sake)... ten kazkoki drauga lyg ir turi... Bet su tuo draugu matosi tik kartais doh.gif biggrin.gif dar kazkokiu klientu ten turi WEB puslapiams... doh.gif biggrin.gif Be to, dar man pasakojo istorija, kad ji, berods, dar ir zurnaliste dirbo... nu vienu zodziu..... g.gif

Nors siaip nera ji bloga mergina... Gal tik kiek nuskriausta... sad.gif
Atsakyti
zinai,lali-gaila zmogais tai gaila,bet tikrai ne mums spresti jos problemas ir rizikuoti ssavo vaikuciais (savu dar neturiu,bet jei tureciau tokios auklytes nenoreciau)
Atsakyti
man tik labai keista, kad tas zmogus, kuri as buvau pasamdziusi, tai ta pati mergina, kuri cia vejus rasynejo... O, kad ta pati - akivaizdu..

Ir po sio nutikimo as nepasitikiu jokiomis auklemis.. Nu negaliu palikt savo vaiko svetimam zmogui ir viskas... Buvau palikusi, tai skambindavau kas 0.5 val... Namo lekdavau akis isdegusi kaip kokia paranojike... doh.gif doh.gif Nusprendziau dar metus pabuti akademinese.
Atsakyti
Aisku kai galima mokslus derinti su vaiku yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kai neiseina cry.gif geriau soske.gif soske.gif vaikeliui thumbup.gif
Saunuole-o tokiu aukliu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif box.gif box.gif box.gif
Atsakyti
Ale ir pasivadino auklė doh.gif Mažulių deivė, Rytų perlas blink.gif smile.gif
Atsakyti