QUOTE(norge @ 2005 08 16, 22:10)
Pala pala- tai cia tavo KETURIU MENESIU mazylis "pyko, oziavosi, verke", kai ji emesi aukleti, kur.... to leliuko valgymo vieta????
Pasakyk, kad taip, tai pazersiu jai "komplimentu".
Bet uztenka ir tavo posta paskaityti, kad suprastum situacijos grauduma. Pagalvojus, atsiranda gi tokiu kvarku, kurios isdrista kisti nagus prie svetimo vaikiuko, pacios neturedamos zalio supratimo apie vaikus. Cia ne per didelis pasitikejimas savim, cia elementarus bukumas.
1 ne nemaniškę ji mokė valgyti ir kitų gudrybių, na mokymą valgyti kedutėjė gal iš manęs pasigavo nes aš saviškę iškrt į kėdutę maitinti sodindavau kad nereiktų paskui lakstyti, bet jai patiko ir ji nesiožiuodavo.
2 aš visaip masčiau gal tai patyrimo stoka, gal reiktų daugiau pabūti išmoktų....bet išties kai žiariamos tokios pagyros norisi ir rezultatus matyti o palyginti aš galėjau su savo sūnaus aukle, kuri nesigyrė, bet mano berniuką mylėjo kaip savo ir nieko jai sakyti nereikėdavo viską pati matydavo ir padarydavo dar kartais net man padėdavo
pošiaidienai jis ją prisimena ir nori ją aplankyti, o bernui jau 7 metai, gaila ji neturi galimybės mano Pupos prižiūrėti, tai net nesusimastydama jai palikčiau
QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 22:54)
šito ir tikėjausi
Vat ir norėjau pasakyti, kad pernelyg didelis sentimentalumas, " pagailėjau", gali atsigręžti prieš mus pačias. Gerai, kad nieko blogo neatsitiko. Dar įdomu būtų išgirsti tos kitos mamytės pasisakymą ( tikiuosi, Tengene, ne tavo vaiką Deivė mokė valgyti?
). Keista, kad būtent tos mamytės ir neskaitė mūsų " putonių".
tavo teisybė
, šykart vėl leidausi į paieškas, bet pasitelkdama ir vyrišką protą.
Išties galiuosi kad nepamačiau šios diskusijos anksčiau