Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 17:23)
Keista g.gif  kad taip ilgai nepastebėjai temos blink.gif

nežinau kodėl bet tiesiog kurį laiką nesilankiau šiame skyrelyje tai ir nepastebėjau, o dar vasara...
Atsakyti
vat būk gerutė, Tengene, papasakok trumpai kodėl tu pasamdei būtent šitą auklę? ( sorry, tiesiog įdomu man mamos psichologija). Atsimeni, kai deivė pasiskelbė norinti būti aukle, atsirado mamyčių ( tame tarpe ir aš), kurios iškart suabejojo deivės dieviškumu?, na po to ji dar daug daug apie save kalbėjo wub.gif ....Va kas tave užkabino, kad pasamdei ją savo vakeliui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 18:13)
vat būk gerutė, Tengene, papasakok trumpai kodėl tu pasamdei būtent šitą auklę?

na kažkaip užkibau paskaičius tas diskusijas. Pamasčiau kad matyt nepėsčia mergina kad nepasiduoda tam spaudimui ir gali už save pastovėti.... o gal tiesog pagailo kad ja taip darko g.gif vienžo , pagalvojau jei pakviesiu pasikalbėti nuo to blogiau nebus, jei netiks tai ne. Atėjo jauna megica(norskažkada sau sakiau kad studenčių jau ačių nereikia) pabendravom parodė savo anketa iš agentūros "Mano auklė" na suabejojau bet galvoju tebunie pažiūrėsim kaip jai seksis (vistiek aš namie būsiu šalia) Tai pamačiau kad trūksta to dėmesio skiriamo vaikui, pamaitinti irgi nelabai išeina, suskelnes pakeisti kiap čia pasakius... na ir dar visokių tokių kabliukų o vienos jos namie palikti sus savo Pupa taip ir neišdrysau, ji tik į lauką ją išvešdavo pasivaiksčiot be manęs ir tai tik valandai. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 16 rugpjūčio 2005 - 21:21
Pala pala- tai cia tavo KETURIU MENESIU mazylis "pyko, oziavosi, verke", kai ji emesi aukleti, kur.... to leliuko valgymo vieta???? blink.gif

Pasakyk, kad taip, tai pazersiu jai "komplimentu".

Bet uztenka ir tavo posta paskaityti, kad suprastum situacijos grauduma. Pagalvojus, atsiranda gi tokiu kvarku, kurios isdrista kisti nagus prie svetimo vaikiuko, pacios neturedamos zalio supratimo apie vaikus. Cia ne per didelis pasitikejimas savim, cia elementarus bukumas.
Atsakyti
Pala pala- tai cia tavo KETURIU MENESIU mazylis "pyko, oziavosi, verke", kai ji emesi aukleti, kur.... to leliuko valgymo vieta???? blink.gif

Bet uztenka ir tavo posta paskaityti, kad suprastum situacijos grauduma. Pagalvojus, atsiranda gi tokiu kvarku, kurios isdrista kisti nagus prie svetimo vaikiuko, pacios neturedamos zalio supratimo apie vaikus. Cia ne per didelis pasitikejimas savim, cia elementarus bukumas zmogaus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tengene @ 2005 08 16, 20:26)
1. ... o gal tiesog pagailo kad ja taip darko  g.gif vienžo , pagalvojau jei pakviesiu pasikalbėti nuo to blogiau nebus, jei netiks tai ne.
2. na suabejojau bet galvoju tebunie pažiūrėsim kaip jai seksis (vistiek aš namie būsiu šalia)
3. tai pamačiau kad trūksta to dėmesio skiriamo vaikui, pamaitinti irgi nelabai išeina, suskelnes pakeisti kiap čia pasakius... na ir dar visokių tokių kabliukų
4. o vienos jos namie palikti sus savo Pupa taip ir neišdrysau,
5. ji tik į lauką ją išvešdavo pasivaiksčiot be manęs ir tai tik valandai. Tai tiek  4u.gif

šito ir tikėjausi doh.gif Vat ir norėjau pasakyti, kad pernelyg didelis sentimentalumas, " pagailėjau", gali atsigręžti prieš mus pačias. Gerai, kad nieko blogo neatsitiko. Dar įdomu būtų išgirsti tos kitos mamytės pasisakymą ( tikiuosi, Tengene, ne tavo vaiką Deivė mokė valgyti? blink.gif ). Keista, kad būtent tos mamytės ir neskaitė mūsų " putonių".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirma: 16 rugpjūčio 2005 - 21:56
QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 21:54)
Keista, kad būtent tos mamytės ir neskaitė mūsų " putonių".

Gal per daug skaudu rasyti arba tiesiog nenori varyti ant zmogaus,kad ir koks jis yra
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2005 08 16, 22:10)

Bet uztenka ir tavo posta paskaityti, kad suprastum situacijos grauduma. Pagalvojus, atsiranda gi tokiu kvarku, kurios isdrista kisti nagus prie svetimo vaikiuko, pacios neturedamos zalio supratimo apie vaikus. Cia ne per didelis pasitikejimas savim, cia elementarus bukumas.

1 ne nemaniškę ji mokė valgyti ir kitų gudrybių, na mokymą valgyti kedutėjė gal iš manęs pasigavo nes aš saviškę iškrt į kėdutę maitinti sodindavau kad nereiktų paskui lakstyti, bet jai patiko ir ji nesiožiuodavo. smile.gif

2 aš visaip masčiau gal tai patyrimo stoka, gal reiktų daugiau pabūti išmoktų....bet išties kai žiariamos tokios pagyros norisi ir rezultatus matyti o palyginti aš galėjau su savo sūnaus aukle, kuri nesigyrė, bet mano berniuką mylėjo kaip savo ir nieko jai sakyti nereikėdavo viską pati matydavo ir padarydavo dar kartais net man padėdavo smile.gif pošiaidienai jis ją prisimena ir nori ją aplankyti, o bernui jau 7 metai, gaila ji neturi galimybės mano Pupos prižiūrėti, tai net nesusimastydama jai palikčiau blush2.gif

QUOTE(Pirma @ 2005 08 16, 22:54)
šito ir tikėjausi doh.gif Vat ir norėjau pasakyti, kad pernelyg didelis sentimentalumas, " pagailėjau", gali atsigręžti prieš mus pačias. Gerai, kad nieko blogo neatsitiko. Dar įdomu būtų išgirsti tos kitos mamytės pasisakymą ( tikiuosi, Tengene, ne tavo vaiką Deivė mokė valgyti? blink.gif ). Keista, kad būtent tos mamytės ir neskaitė mūsų " putonių".

tavo teisybė 4u.gif , šykart vėl leidausi į paieškas, bet pasitelkdama ir vyrišką protą.
Išties galiuosi kad nepamačiau šios diskusijos anksčiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tengene: 17 rugpjūčio 2005 - 16:53
Jo, gerai čia tema išsirutuliojo.... Ir pabaiga ganėtinai įdomi išryškėjo...
Aš 100% už filmavimą.
Kai prieš metus rinkomės auklę, mes iš kokių 20 kandidačių išsirinkom mūsų akims pasirodžiusią pačią "geriausią". Kai buvo numatytas atlyginimas 600Lt. visoms, tai jai, kad pasiliktų pas mus suderėjom 700Lt. Pirmas dvi savaites aš būdavau kartu, ją išleisdavau anksčiau, pati keliom valandom išvažiuodavau, ir vel grįždavau. Žodžiu- pratinom mažių.
Po mėnesio, kai aš jau dirbau, ji man pareiškė, kad rado už 800Lt., ir kad pasiieškotume kitos. Žodžiu-išėjo.
Bet aš buvau laiminga dėl to, nes neteko patirti nemalonumo, kai ją reikės atleisti.
Tarsi nieko blogo nedarė, bet jei nebūtume filmavę, tai nebūtume matę, jog su vaiku neužsiminėjo. Pasisodindavo mažiuką ant sofos, ir sėdėdavo taip dvi-tris valandas. Ji sėdi, žiūri kažkur į tolį ir nieko nedaro. Kartais kokį žaislą pabarškina. Ir vaikas taip sėdi (matyt jos bijojo). Ryte kai ateidavo ji, tai vaikas mums į kojas įsikibęs rėkdavo, kol išeidavom į darbą. Jautė mažiukas, kad jam tas žmogus nemielas.

Paskui susiradom vieną pažįstamų giminaitę, labai fainą merginą. Iki šiol ji pas mus. Pirmas dvi dienas pafilmavom. Tai užteko pirmų kadrų, kad įsitikint, jog tai tinkamas žmogus. Jis net atsigulusi ant žemės žaidė su vaikeliu. Ir jau po kelių dienų pats sūnelis mums išeinant į darba pamojuodavo atsisveikinant, pats auklei ant kaklo apsikabindavo. Ir iki šiol jis labai ją myli.
Ir filmuoti daugiau nebereikėjo. Tai vat.
Atsakyti
Beje, ta lieva auklė, mums ir rekomendacija buvo pateikusi. Ir mes skambinom mamytei, pas kurią dirbo, tai ji patikino, kad labai puikiai dirbo. Tiesa, ir išėjo ji iš mūsų būtent pas tos mamytės kakžkokią draugę, kuriai ana parekomendavo.
Matyt nefilmavo, todėl nieko ir nežinojo. Gaila man jos pasidarė.
Be abejo, kaip ir sakiau, ji nieko blogo kaip ir nedarė ta auklė, nemušė vaiko. Bet ir nieko gero nedarė. Nežinau kaip būtų atsiliepę vaiko vystymuisi tas toks ilgalaikis sėdėjimas ir nieko neveikimas.
Ir dar buvo užkliuvę man, kad vaikiukas kelis kartus labai stipriai užkliuvęs už žaisliuko (buvo neseniai pradėjęs vaikščiot) tėškėsi pakaušiu ant žemės. O ji kažką savim užsiminėjo tuo metu...
Žodžiu savo tiesioginį darbą ji dirbo prastai.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti