Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(lineba @ 2005 08 05, 09:23)
Gal ja stebejo kamera ar klausesi ir ji labai isizeide? g.gif

paziurejau profili-ji buvo sian prisijungus-reiskia skaite,kas cia parasyta...idomu,kodel nieko nesako? manau,kaip tik dabar reikia rodyti savo saunuma...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 05, 19:34)
paziurejau profili-ji buvo sian prisijungus-reiskia skaite,kas cia parasyta...idomu,kodel nieko nesako? manau,kaip tik dabar reikia rodyti savo saunuma...

Geda jai,tiek save liaupsino,o kas gavosi?Ne tokia jau ji sauni buvo,is kart matesi.Net ir didziausias savimyla taip saves negiria.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 16, 16:41)
Ne, visai nesu kontroliere, bet pradejau rupinimasi vaiku nuo elementariu reikalavimu vaikui. T.y. ishmokiau ji valgyti taip, o ne kitaip, nes po 2 metu nieks su juo darzelyje nesicackins. Jis ish pradziu oziavosi, pyko, verke, bet suprato reikalavima ir dabar viskas gerai.

Dar neskaiciau temos iki galo, gal jau kas drozet mazuliu-deive uz si posta. Bet tarsiu zodi ir as.

As tau savo vaiko ziuret neleisciau. Ka tu ismanai apie vaikus, jei kalbi apie vaiko IKI 2 M. ozius??? Vaikas pyko, verke, oziavosi???? Tas, kuriam ner dveju metuku? Ar bent nutuoki, kas dedasi tokioje mazoje galvyteje. Manai, kad jis- samoningas maistininkas, kuri reikia uztrumpinti? Kokie oziai pas dvimetuka- apsviesk, a.

Ne per asaras mokoma valgyti prie stalo. O visu pirma - savo pavyzdziu, gudrumu ir tik graziuoju. Motyvuoti reikia vaika, o ne reguliuoti, ko pasekoje vaikui jausmai sujaukiami. Mane tikrai pribloske sie zodziai. Ateina kazkokia fifa i namus, pasisodina vaika ir sako- valgysi cia. Dzin, kad tevai tave kitaip auklejo, o vat as tvarka padarysiu. O vaikui dveju dar nera. blink.gif Tu bent galvoji apie tokio tavo auklejimo pasekmes vaikui, kaip tai atsilieps tevu autoritetui vaiko akyse?

O tokios nesamones- vaika privalu ismokyt batus uzsiristi. biggrin.gif Na juokas juokais biggrin.gif . Vaikeliuk, yra tokis daiktas - LIPDES, darzelinuku labai mylimos. Ir vietoj to, kad stumdyti vaika koridoriuj, neleisti eiti jam i lauka, kol jis tu saradu su raisteliais neisspres, stresuoti ji, rodyti jam jo nevykeliskuma, geriau uzrisk maziui batukus. O jau lauke ieskokit uzsiemimo pirstukams lavinti ir TEIGIAMOMS emocijoms kurti.

Atsakyti
sauniai cia tu norge! as irgi norejau ir bandziau kazka panasaus i tavo mintis pasakyt,bet man niekaip nesigavo...
Atsakyti
Maladec, norge thumbup.gif drinks_cheers.gif . Kaip pirstu i aki mirksiukas.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Jei nieko blogo nedarai, tai ar svarbu, ar kas filmuoja ar ne?
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasikonsultuoti su aukles samdanciais zmonemis: kuriam laikotarpiui pakaktu issinuomoti kamera, kiek pinigu galima tam skirti norint pakontroliuoti naujai priimta aukle?
jei kamnors butu idomi profesionalios belaides stebejimo irangos (su garsu) jungiamos prie kompiuterio nuoma - brukstelekite i foruma arba man emailu vaidas@bms.lt
Vaidas.
Atsakyti
QUOTE(nikulinas @ 2005 08 08, 10:06)
Sveiki,
norejau pasikonsultuoti su aukles samdanciais zmonemis: kuriam laikotarpiui pakaktu issinuomoti kamera, kiek pinigu galima tam skirti norint pakontroliuoti naujai priimta aukle?
jei kamnors butu idomi profesionalios belaides stebejimo irangos (su garsu) jungiamos prie kompiuterio nuoma - brukstelekite i foruma arba man emailu vaidas@bms.lt
Vaidas.

Man idomu ax.gif Ka gero galit papasakoti? smile.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti video stebejimo sprendima, trumpas apibudinimas:
*Beviele kamera + stotele. Stotele jungiama i kompiuteri, per ja susisiekiama su beviele kamera. Kamerai reikalingas vienintelis laidas - elektros maitinimas.
*Kamera profesionali, skirta vidiniu patalpu stebejimui. Visiskai slapta ji nera - mazdaug sprindzio ilgio ir keliu centimetru aukscio bei plocio. Taciau esam poreikiui paslept daug problemu nebus smile.gif
Pagrindines savybes:
*Stebejimas realiu laiku per interneto narsykle ar specialia programine iranga;
*Filmuojamos medziagos saugojimas kompiuteryje;
*Aukstas suspaudimo daznis - uzima ne daug vietos kompiuteryje;
*Aukstos kokybes vaizdas;
*Lengvas irasyto vaizdo perziurejimas;
*Greita paieska pagal laika ir kitus kriterijus;
*Irasineti galima tam tikru laiku arba pagal tam tikrus ivykius - pvz. kas nors sujudejo stebimoje teritorijoje.
*Dvipusio garso galimybe, t.y. galima ne tik girdeti tai kas filmuojama, bet ir ka nors pasakyti (tiketina siuo atveju nenaudosite) smile.gif
*Galimybe atsiusti nuotraukas kas tam tikra laiko perioda elektroniniu pastu.

Sistema sukurta profesionaliai apsaugai, taciau visiskai supaprastintas valdymas - nereikia tureti spec ziniu norint viska sujungti. Kaune ir dabar galiu pademonstruoti kaip visa tai veikia, i Vilniuje, Klaipedoje bei Marijampoleje galimybe yra, tik reiketu nusiusti iranga i musu skyriu.

Butu idomu forumo dalyviu pasiklausti kiek galetu isleisti tokiam malonumui (labiau butinybei).
Turintys klausimu rasykite vaidas@bms.lt, i foruma arba tiesiog 869928801.

Sekmes,
Vaidas.
Atsakyti
tarsiu ir aš žodelį, galia tik dabar pastebėjau šią diskusiją....
mazuliu-deive dirbo ir pas mus, pirmas įspūdis išties buvo gan neblogas, gal kai kurios mamos prisimena dar jos skelbima ieškant auklės darbo ir jame kunkuliavusias diskusijas mirksiukas.gif bet kalba dabr ne apie tai ... Dirbo ji gal porą savaičių bet ilgesniam laikui šis žmogus man tikrai nelabai, kamerų musms nereikėjo nes aš pati beveik visuomet budavau šalia. Jos darbe man trūko tos taip deklaruojamos meilės vaikui, na gal jai buvo nerasu prie manęs tą meilę rodyti, nežinau, trūko ir tų pačių elementarių įgūdžių prižiūrint vaikiuką, maniškei tada buvo 4,5 mėn masčiau gal aš per daug riekli, tačiau turėjau su kuo lyginti... Nepyk mazuliu-deive kad nesakiau tau tiesiai į akis, bet pirma reiktų darbais tas savo visas savybes įrodyti, o po to jau girkis kiek širdis leidžia. Nors manau geriausia pagyra yra mamos kuriai tu dirbai geri žodžiai tavo adresu, o jų kolkas aš negaliu pasakyti deja ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tengene: 16 rugpjūčio 2005 - 13:39
kaip gaila,kad tik dabar pamatei sia diskusija....nes Mazuliu_deive cia nebesilanko...
Atsakyti
QUOTE(Tengene @ 2005 08 16, 13:35)
Nepyk  mazuliu-deive kad nesakiau tau tiesiai į akis, bet pirma reiktų darbais tas savo visas savybes įrodyti, o po to jau girkis kiek širdis leidžia. Nors manau geriausia pagyra yra mamos kuriai tu dirbai geri žodžiai tavo adresu, o jų kolkas aš negaliu pasakyti deja ...

Keista g.gif kad taip ilgai nepastebėjai temos blink.gif
Atsakyti