Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Virdzinija @ 2005 07 18, 22:17)
šifruojam, šifruojam... g.gif

as neimu sito konkretaus vaiko,kuri dabar priziuri. as imu apskritai. gal sito vaiko tevai ir leis vaika i paprasta darza (darzeli)
aiskiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 18 liepos 2005 - 21:24
Mazuliu - deive, jeigu tik tu visko, ką čia pasakoji realybėje neperspaudi, tai esi teisi, kad vaiką reikia mokinti ir gražaus elgesio ir drausmės, nes juk tu buni su juo didelesnę dienos dalį, taigi tavo pareiga ugdyti geras savybes. Klausimas tik kiek esi susipažinusi su vaiko psichologija, jo elgesio ypatumais amžiaus skalėje ir pan. Nes auklėjant svetimą vaiką širdies balso neužtenka, nes jo papraščiausiai nėra - vaikas juk ne tavo.
Atsakyti
Mazuliu deive, siais laikais daugybeje darbu stebi vaizdo kameromis. Ir mano vyra stebi, o as tarkim, nezinau, stebi mane, ar ne, bet itariu, jog visko gali buti. Nors jokio kontakto su pinigais neturiu, tarkim, stebeti mane galetu vien del to, jog suzinoti, ar as tuo metu dirbu, o gal kava geriu, tarkim. Bet man del to jokiu problemu nekyla, as taip sakant del to rami, nes darbe as dirbu, gal tik pasisaugom su kolegom snekedami, kad ko nors tokio riebesnio nelepteleti ir tiek.
Taip kad nebuk tokia jautri, tokie laikai, tsakant. smile.gif
Atsakyti
Deive,jei jau taip protestuoji pries aukliu stebejima,tai protestuok ir pries parduotuvese esancias kameras.Taigi,kai nueini i parduotuve apsipirkti,tave irgi stebi,irasineja
Atsakyti
Čia ne į temą, bet negaliu neparašyti, nes man iš pat pradžių viskas kažkaip netikra atrodė: Mažulių deivė toli gražu ne tokia geruolė, kaip save pristatinėja ir toje šeimoje jau nebedirba.
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 08 03, 09:12)
Čia ne į temą, bet negaliu neparašyti, nes man iš pat pradžių viskas kažkaip netikra atrodė: Mažulių deivė toli gražu ne tokia geruolė, kaip save pristatinėja ir toje šeimoje jau nebedirba.

obana, rimtas? blink.gif Šiaip to ir reikėjo tikėtis
Atsakyti
idomu del ko? g.gif bet itariu, kad dabar kai paklausem ji uzsiputos, ko kisates ir savo vel isvedzios... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2005 08 03, 09:12)

Na gi,na gi,konkreciau smile.gif jeigu galima ax.gif
Atsakyti
Nesupykit, konkrečiau nenorėčiau 4u.gif
Esu svetimas žmogus šioje istorijoje, tik tiek kad pažįstu mamą, kuri samdė Mažulių deivę. Be to paprasčiausiai nenorėčiau, kad ir toliau tęstųsi įrodinėjimai "kokia aš esu super duper etc." arba kad vėl "priburtų" kokiai nors mamai apie savo neeilinius sugebėjimus. Pati turiu auklę ir žinau, kaip sunku rasti patikimą žmogų.
Jei mama norės, manau ir pati papasakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriele: 03 rugpjūčio 2005 - 12:45
QUOTE(gabriele @ 2005 08 03, 12:39)
Nesupykit, konkrečiau nenorėčiau 4u.gif
Esu svetimas žmogus šioje istorijoje, tik tiek kad pažįstu mamą, kuri samdė Mažulių deivę. Be to paprasčiausiai nenorėčiau, kad ir toliau tęstųsi įrodinėjimai "kokia aš esu super duper etc." arba kad vėl "priburtų" kokiai nors mamai apie savo neeilinius sugebėjimus. Pati turiu auklę ir žinau, kaip sunku rasti patikimą žmogų.
Jei mama norės, manau ir pati papasakos.

Ner ko pykti mirksiukas.gif Gerai,kad atsirado zmogus,kuris bent kazkiek nuplese kauke tai "deivei"
Atsakyti
nagi,geroji,saunioji,nepaprastoji vaiku myletoja,kas gi atsitiko? tevai blogi pasitaike,ar vaikas negeras?o gal radai kita pasaukima?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 04, 21:39)
nagi,geroji,saunioji,nepaprastoji vaiku myletoja,kas gi atsitiko? tevai blogi pasitaike,ar vaikas negeras?o gal radai kita pasaukima?

Gal ja stebejo kamera ar klausesi ir ji labai isizeide? g.gif
Atsakyti