QUOTE(mandalina @ 2005 07 09, 17:16)
3 aprašei daugiau vaiko pratinimą prie svetimo žmogaus, o ne šansą suprasti gera auklė ar ne. Turbūt visos prie tėvų auklės gerutės
4. gali ir neatsiskleisti. Psichologija nėra tokai ir elementari - visokių žmonių tipų būna.
tu pati pažiūrėk, kiek tavo žodžiuose ironijos ir pagiežos. Manau, kad tave ne skalpuoja, o bando paerzinti. Ir tik dėl to, kad pati užsiparinai. Bijai, kad per 10 dienų, kai nubūsi forume, tave apipils purvais?
O kur tavo elementari psichologija?
Juk čia tik forumas. Nei tavo vardo, nei pavardės mes nežinom, o ir žinot nenorim, nei tau gyventi su mumis, nei ką. Ko taip pergyventi dėl savo kažkokio kompiuterinio įvaizdžio? Na nepatikai kažkuo kažkam. Juk negali patikti visiems. Juk ir tau ne visos patinka, ne visų nuomonė yra priimtina. Iš širdies patariu nesinervuoti. Atsipūsk pati ir kitos apsiramins.
Nu nepyk, bet nesuprantu tavo susierzinimo prasmės.
Tai nebutinai tevai turi tupeti kambaryje. Tevai gali buti kazkur shalia ir aukle nezinos, ar tuo momentu ja stebi mama ar ne. Juk shiaip jau, kai vaikas nemiega, aukle turi su juo zaisti, na, kad uzsiimtu vaikas kuo nors. Taigi nebus laiko zvalgytis i shalis ir ji elgsis naturaliai, taip, kaip ir be tevu. Mes taip pratinomes 3 savaites.
Del 4... taip, aishku, negalima apie visus vienodai sakyti, atveju yra tukstanchiai. Bet shiaip jau bloga aukle gali prie tevu vaidinti gera, bet jei ilgiau, ji ishsiduos. Taip dazniausiai ir buna. Nezinau, gal ish prigimties su psichologe, bet kai pamatau zmogu, man uztnka su juo pakalbeti 10 minuchiu ir ash suprasiu, ar shis zmogus nuoshirdus, o ne veidmainis.
Jokios ironijos ir pagiezos mano zodziuose nera. Ne, mane butent kad skalpuoja - maisho su purvais, bando pazeminti. Taip, sutinku, kazkam nepatikau dar pirmoje temoje, kur nebuvo mano KITOKIOS nuomones del filmavimo. Tai va gi, nikas nepatiko. Ir del to negi shitaip reikia elgtis? O del shio forumo... taip chia nieks nieko nzino apie mane, bet tai nereishkia, kad leisiuos izeidinejama.
Nuoširdžiai Jūsų,
Mažųjų Deivė