Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 14:55)
Chia Jums taip atrodo, bet ne kitiems. Kai darbo ieshkojausi, tai irgi radot prie ko prisikabinti, ne tik konkechiai Jus, bet ir kitos. Tada neitiko, kad pernelyg vaikishkai rashiu, tai pernelyg naiviai, tai nikas netiko, tai dar kas nors. O del falshyvumo, ne Jums spresti, kadangi manes visai nepazistat, o tik savo negatyva ir purva ishliejat, tik tiek.
O del gerumo... na, tiek to. Viska jau pasakiau, nesikartosiu, kad vel gerumu neapkaltintumete  unsure.gif .

Nesiruosiu as cia su tavimi gincytis,nes tema yra ne apie tave.Gali atsidaryti atskira tema apie save,tada pakalbesim.Be to,jei butum tokia gera,kaip save idealizuoji,nesoktum i akis aiskinti,kad taip ir yra.Kaip tu pasakei,gerumas matomas darbuose(ar panasiai).Mes tavo darbu nematom,tai tu ir nepasakok mums,kokia tu nuostabi
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 14:55)
O del gerumo... na, tiek to. Viska jau pasakiau, nesikartosiu, kad vel gerumu neapkaltintumete  unsure.gif .

skaitau skaitau ir vis tas pats per tą patį doh.gif biggrin.gif Mazulių deive, čia tave ne gerumu kaltina, o per dideliu savo gerumo reklamavimu. Tai du visiškai skirtingi dalykai. Tarp mūsų yra labai daug labai gerų mamyčių, auklių, žmonų, dukrų ir t.t., tačiau ant kiekvieno namo kampo nekabiname reklamos "Pažiūrėkit, kokia aš gera 4u.gif ".
Gal ir tikrai nuostabi esi, tačiau kokia prasmė apie tai rėkti? Darbą jau susiradai, esi juo patenkinta. Tavimi irgi džiaugiasi. Tai valio thumbup.gif Sėkmės darbuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 07 09, 16:15)
Nesiruosiu as cia su tavimi gincytis,nes tema yra ne apie tave.Gali atsidaryti atskira tema apie save,tada pakalbesim.Be to,jei butum tokia gera,kaip save idealizuoji,nesoktum i akis aiskinti,kad taip ir yra.Kaip tu pasakei,gerumas matomas darbuose(ar panasiai).Mes tavo darbu nematom,tai tu ir nepasakok mums,kokia tu nuostabi

1. Niekam i akis neshoku ir saves neidealizuoju. Tiesiog ginuosi. O Pirmame poste, kai shia tema pradejau, nebuvo ir kalbos apie mane ir mano savybes.
2. Taip, gerumas ir mokejimas elgtis su vaikais matomas darbuose. O ash ne pas Jus darbuojuosi, kaip ir.
3. Jokios atskiros temos nekursiu - neturiu tam nei jegu, nei noro, be to, manes 10 dienu nebus Vilniuje, taigi neleisiu jums visoms drabstytis purvais be galimybes man pachiai jau kaip nors apsiginti.
4. Gerumas - tai dar toli grazu nelygu tylejimas supermama.lt p-o-r-t-a-l-e.
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 09, 16:21)
skaitau skaitau ir vis tas pats per tą patį  doh.gif  biggrin.gif  Mazulių deive, čia tave ne gerumu kaltina, o per dideliu savo gerumo reklamavimu. Tai du visiškai skirtingi dalykai. Tarp mūsų yra labai daug labai gerų mamyčių, auklių, žmonų, dukrų ir t.t., tačiau ant kiekvieno namo kampo nekabiname reklamos "Pažiūrėkit, kokia aš gera  4u.gif ".
Gal ir tikrai nuostabi esi, tačiau kokia prasmė apie tai rėkti? Darbą jau susiradai, esi juo patenkinta. Tavimi irgi džiaugiasi. Tai valio  thumbup.gif  Sėkmės darbuose  thumbup.gif

Mes diskutuojame del kameru ir t.t. Ash pirmame poste apie geruma nekalbejau, visos puole, taigi teko aishkinti, kol supras, kad man kameru nereikia. Kodel? Patys zinote, nesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 15:28)
Mes diskutuojame del kameru ir t.t. Ash pirmame poste apie geruma nekalbejau, visos puole, taigi teko aishkinti, kol supras, kad man kameru nereikia. Kodel? Patys zinote, nesikartosiu.

na jau kuris puslapis apie kameras čia nediskutuojama, jeigu ką biggrin.gif .
O aš, jei samdyčiau auklę, kameros norėčiau. Juk į namus priimame svetimą žmogų. Ir tikrai ja naudočiausi tol, kol įsitikinčiau, jog mano vaiką prižiūri padorus ir tam darbui atsidavęs žmogus. Aišku, iš kitos pusės klaiku sekti kitą žmogų, gal nelabai žmogiška, tačiau juk ne daiktą jam paliekame prižiūrėti, o vaikutį. Gerai, jei besirinkdamos iš daugelio kandidačių papuolame ant tikrai nuostabios moteriškės, kuri ilgainiui tampa vos ne mūsų šeimos nariu. Tačiau jei suklystame besirinkdamos? Juk reta kuri iš mūsų turi patirties personalo atrankoje ir sugeba kiaurai matyti žmogų. Paskaičius juodąjį auklių sąrašą bet kuri mama kamerą įsirengtų. Bent jau laikinai. Tam kad įsitikinti, jog nesuklydo.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 15:26)
4. Gerumas - tai dar toli grazu nelygu tylejimas supermama.lt p-o-r-t-a-l-e.

Niekas tau ir neliepia tyleti,bet kam ant viso forumo saukti,kad tu esi geruole?Sitam forume daugiau nei 10000 zmoniu,tai kas bus jei kiekvienas prades rasyti koks jis yra geras,nuosirdus ir superinis?Pasisakei,kad esi gera ir uzteks,pakeisk sugedusia plokstele
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 07 09, 16:39)
na jau kuris puslapis apie kameras čia nediskutuojama, jeigu ką  biggrin.gif .
O aš, jei samdyčiau auklę, kameros norėčiau. Juk į namus priimame svetimą žmogų. Ir tikrai ja naudočiausi tol, kol įsitikinčiau, jog mano vaiką prižiūri padorus ir tam darbui atsidavęs žmogus. Aišku, iš kitos pusės klaiku sekti kitą žmogų, gal nelabai žmogiška, tačiau juk ne daiktą jam paliekame prižiūrėti, o vaikutį. Gerai, jei besirinkdamos iš daugelio kandidačių papuolame ant tikrai nuostabios moteriškės, kuri ilgainiui tampa vos ne mūsų šeimos nariu. Tačiau jei suklystame besirinkdamos? Juk reta kuri iš mūsų turi patirties personalo atrankoje ir sugeba kiaurai matyti žmogų. Paskaičius juodąjį auklių sąrašą bet kuri mama kamerą įsirengtų. Bent jau laikinai. Tam kad įsitikinti, jog nesuklydo.

Taip, taip, ir ash pastebejau, kad apie kameras jau nebekalbame. Tiesiog dabar dar "graziau" - visi (t.y. visos) kas netingi, lieja purvus ant manes tik del to, kad KITOKIA NUOMONE. O be to, jei nezinote, ar teisingai pasirinkote aukle, galima juk ir su personalo agenturomis pasikonsultuoti. O daugelio specialybiu darbuotojus tik per agenturas ir ima, kur dirba ilgamete patirti turintys zmones. Aishku, lishnas pinigelis, bet kameros gi irgi kainuoja, o ir diktofonai. Ishduosiu paslapti - geri, skaitmeniniai, kur gali 20 valandu irashineti, diktofonai kainuoja apie 300-350 lituku ir daugiau. Pachiai teko pirkti, ankstesniai veiklai, taigi zinau, apie ka kalbu.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 15:45)
Taip, taip, ir ash pastebejau, kad apie kameras jau nebekalbame. Tiesiog dabar dar "graziau" - visi (t.y. visos) kas netingi, lieja purvus ant manes tik del to, kad KITOKIA NUOMONE. O be to, jei nezinote, ar teisingai pasirinkote aukle, galima juk ir su personalo agenturomis pasikonsultuoti. O daugelio specialybiu darbuotojus tik per agenturas ir ima, kur dirba ilgamete patirti turintys zmones. Aishku, lishnas pinigelis, bet kameros gi irgi kainuoja, o ir diktofonai. Ishduosiu paslapti - geri, skaitmeniniai, kur gali 20 valandu irashineti, diktofonai kainuoja apie 300-350 lituku ir daugiau. Pachiai teko pirkti, ankstesniai veiklai, taigi zinau, apie ka kalbu.

Del vaiko saugumo galima isleisti ir dar daugiau
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 07 09, 16:43)
Niekas tau ir neliepia tyleti,bet kam ant viso forumo saukti,kad tu esi geruole?Sitam forume daugiau nei 10000 zmoniu,tai kas bus jei kiekvienas prades rasyti koks jis yra geras,nuosirdus ir superinis?Pasisakei,kad esi gera ir uzteks,pakeisk sugedusia plokstele

Shiaip galit pasitikslinti temos pavadinima, jeigu ka. Tenai ir pirmajame poste nebuvo kalbos apie geruma. O ir "shaukiu" ash ne ant viso forumo, ne visose rubrikose kuriu temas. O be to, temos mano ish viso tik dvi. Ta, kur darba ieshkojau ir shita. Tai apie koki rekima kalba?
Beje, kokios chia visos piktos! Jei atsirado zmogus (kad ir ash), turintis kitokia nuomone, nemegstantis pataikauti ir padlaiziauti potencialiems darbdaviams, tai ka, jau reikia ish karto ta zmogu skalpuoti? Pilti ant galvos purvus? Ir mes dar apie zmonishkuma kalbam cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 15:45)
O be to, jei nezinote, ar teisingai pasirinkote aukle, galima juk ir su personalo agenturomis pasikonsultuoti. O daugelio specialybiu darbuotojus tik per agenturas ir ima, kur dirba ilgamete patirti turintys zmones.

tu matyt neskaitei juodojo auklių sąrašo... Agentūrose ne Dievai dirba, irgi klysta. Ir testukus būsimos auklės teisingai atsako, ir pokalbiuose su psichologais pašneka labai gerai. Tačiau tėvų lūkesčių nepateisina. Tikrai ne visos, tačiau praslysta ir ne kokie fruktai
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 15:51)
Shiaip galit pasitikslinti temos pavadinima, jeigu ka. Tenai ir pirmajame poste nebuvo kalbos apie geruma. O ir "shaukiu" ash ne ant viso forumo, ne visose rubrikose kuriu temas. O be to, temos mano ish viso tik dvi. Ta, kur darba ieshkojau ir shita. Tai apie koki rekima kalba?
Beje, kokios chia visos piktos! Jei atsirado zmogus (kad ir ash), turintis kitokia nuomone, nemegstantis pataikauti ir padlaiziauti potencialiems darbdaviams, tai ka, jau reikia ish karto ta zmogu skalpuoti? Pilti ant galvos purvus? Ir mes dar apie zmonishkuma kalbam  cry.gif

na apsiramink tu biggrin.gif Ko taip erziniesi? Kur tu matai piktus žmones? Atsipalaiduok ir nesiparink. Labai jau jautri esi.
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 07 09, 16:49)
Del vaiko saugumo galima isleisti ir dar daugiau

Tai galu gale, vis tiek griztam prie to pachio, galima juk zmogu ish aukliu agenturos pasiimti. Ten moterytes testuojamos, su jom kalbasi psichologai, paslaugos koordinatoriai. Galu gale, galima tai auklei duoti bandomaji laikotarpi, buti kartu, kazkur shalia, tam pachiam bute, uzsiimti kitais reikalais, bet protarpiais ish shono stebeti, kaip aukle elgiasi su vaiku. Tokia juk ir kameru esme. Tik viska pamatai savom akim. O kameros... na, nezinau, gerai, jei zmogus apie nezino... o ji zinotu... man asmnishkai butu nepatogu. Ash realybes shou nemegstu ir pati neketinu panashiame dalyvauti, nt jei uz tai pinigus moketu.
Atsakyti