Mažulių deive,
siūleisi pas mane į darbą savaitgaliais,o kai paprašiau telefono Nr.,kad galėčiau paskambinti dėl susitikimo-nebeatsakiai man.Tai kaip suprasti?
Gerbiamos mamos,gerbiami tautieciai LIETUVIAI!!!
Mano nuomone statyti kameras ir diktofonus namie yra zemas lygis,nes jei patys priimate zmogu i savo namus o po to ji sekate ir t.t. tai parodo tik tai,kad nemokate pasirinkti zmogaus kuriuo galima pasitiketi.Jokioj uzsienio saly zmogus savo namuose kameru nestato jeigu nera kile itarimo,mano nuomone tai yra dar vienas musu "labai" geros tautos bruozas ,ir dar:jei jus stebite zmogu be jo sutikimo tai yra sioks toks zmogaus teisiu pazeidimas,kadangi darbdavys turi perspeti darbuotojus,kad jie yra stebimi kameromis ar sekama veikla kompiuteriu.
Mano nuomone statyti kameras ir diktofonus namie yra zemas lygis,nes jei patys priimate zmogu i savo namus o po to ji sekate ir t.t. tai parodo tik tai,kad nemokate pasirinkti zmogaus kuriuo galima pasitiketi.Jokioj uzsienio saly zmogus savo namuose kameru nestato jeigu nera kile itarimo,mano nuomone tai yra dar vienas musu "labai" geros tautos bruozas ,ir dar:jei jus stebite zmogu be jo sutikimo tai yra sioks toks zmogaus teisiu pazeidimas,kadangi darbdavys turi perspeti darbuotojus,kad jie yra stebimi kameromis ar sekama veikla kompiuteriu.
QUOTE(Neklauzada @ 2005 07 05, 23:03)
zmogu be jo sutikimo tai yra sioks toks zmogaus teisiu pazeidimas,kadangi darbdavys turi perspeti darbuotojus,kad jie yra stebimi kameromis ar sekama veikla kompiuteriu.
Tai netiesa. Filmuoti galima tikrai bet ką, tačiau be filmuojamo asmens leidimo negalima įrašo rodyti viešai. Tarkim tėvai nufilmavo auklę ir be jos leidimo parodė įrašą tv ( ar bent kitiems žmonėms) , auklė be problemų gali kreiptis į teismą ir laimėti. Yra viena išimtis - vaikų iki 16 metų filmavimas. Tam reikia turėti raštišką tėvų sutikimą.
QUOTE(Neklauzada @ 2005 07 05, 23:03)
Gerbiamos mamos,gerbiami tautieciai LIETUVIAI!!!
kur gi ne! uzsieni visas aukles stebi kameros! ten net darzeliuose stebima!
nu ir aktuali tema
Nieko nenoriu supykdyt, bet kiek kur skaiciau tai vis ziuriu kad mazuliu deive moka supykdint ir sukirsint visus
Nieko nenoriu supykdyt, bet kiek kur skaiciau tai vis ziuriu kad mazuliu deive moka supykdint ir sukirsint visus
QUOTE(ziemuze @ 2005 07 06, 22:15)
nu ir aktuali tema
Tokiu budu jos neapsakomas gerumas pasireiskia
QUOTE(ziemuze @ 2005 07 06, 23:15)
nu ir aktuali tema
Na shtai ir suradot atpirkimo ozi! Kaip shaunu!
QUOTE(lineba @ 2005 07 06, 23:41)
Tokiu budu jos neapsakomas gerumas pasireiskia
Gerumas paprastai pasireishkia DARBAIS, ne zodziais. Bent jau mano atveju.
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 08, 21:52)
Gerumas paprastai pasireishkia DARBAIS, ne zodziais. Bent jau mano atveju.
Tavo darbu as nematau,o tusciu kalbu apie tavo geruma prisiklause cia jau visos
QUOTE(lineba @ 2005 07 09, 01:27)
Tavo darbu as nematau,o tusciu kalbu apie tavo geruma prisiklause cia jau visos
O kaip Jus galit pamatyti? Juk ne pas Jus dirbu
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 07 09, 00:42)
O kaip Jus galit pamatyti? Juk ne pas Jus dirbu
Ir as tuo labai dziaugiuosi.Nesupyk,bet tu man atrodai falsyvas zmogus,visur kisdama ta savo neapsakoma geruma
QUOTE(lineba @ 2005 07 09, 15:43)
Ir as tuo labai dziaugiuosi.Nesupyk,bet tu man atrodai falsyvas zmogus,visur kisdama ta savo neapsakoma geruma
Chia Jums taip atrodo, bet ne kitiems. Kai darbo ieshkojausi, tai irgi radot prie ko prisikabinti, ne tik konkechiai Jus, bet ir kitos. Tada neitiko, kad pernelyg vaikishkai rashiu, tai pernelyg naiviai, tai nikas netiko, tai dar kas nors. O del falshyvumo, ne Jums spresti, kadangi manes visai nepazistat, o tik savo negatyva ir purva ishliejat, tik tiek.
O del gerumo... na, tiek to. Viska jau pasakiau, nesikartosiu, kad vel gerumu neapkaltintumete .