hmm...keista man pasirode, kodel visuomet jai(mazuliu deivei)yra prikisama kad ji jauna ir t.t..kartais tos jaunos ir protingesnes pabuna o kas i tema apie tuos diktofonus ir videokameras, tai as esu uz.pati aukle dirbau, tai tikrai suvokiu koks mamom svarbus yra ju turtelis ir jei nieko blogo nedarai, tai ko tu kameru bijot.Galu gale kur bedirbtum dabar beveik visur yra kameros ir pan.
Pradėjau skaityti apie kameras ir diktofonus ir paaiškėjo kad visa tema apie deivę. Aš už filmavimą, nefilmuočiau tik tada kai labai pasitikėčiau aukle. Jokios rekomendacijos manęs neitikintų, turiu pati tuo įsitikinti.
QUOTE(Elina @ 2005 06 26, 18:59)
na, tą dar žinau, bet...galvoju ką Deivė čia podružkėmis vadina Ar visas, kurios jai paprieštarauja?
Chia visos labai suvienytos, turiu omeny mamas.
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 19:00)
tokiu atveju manyčiau, kad Dievas mūsų forume lankosi , tik kitu nick'u
Visi mes trukumu turim, ash viso labo irgi tik zmogus.
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 26, 21:55)
tiesiog man buvo idomu kelinta iseini,nes 7-25 dar rasai forume...o kai parasei,kad taip anksti keliesi tai man biski neaisku pasidare...
Isheinu 7.30
klausyk,netsakei biskuti bet vat man idomu kaip supratau priklausai aukliu agenturai,tai kaip manai-ar visos ten esancios aukles 100% patikimos, ar testai nera per paprasti...ta prrasme,ar igudus apgavike nesuvaidintu gerietes?
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 20, 00:37)
Pachios auginkit vaika iki triju metu. Ir ish viso, kokios piktos visos, kaip uzsipuiolet, jau ir padiskutuoti negalima ramiai, jums nepatinka viskas, kas nesutampa su jusu nuomone. Toks jausmas, kad aukles jusu prieses!
Aha, man tai irgi pasirodė, kad auklės visų priešės Bet jei auklės priešės (na čia ne į temą) močiutės irgi nevisada gerai prižiūri , lopšeliui per mažas vaikelis(nors nežinau ar lopšeliu pasitikit) tai ką vadinasi arba pačios prižiūrėkit savo kūdikėlius arba ..... teks kuo nors pasitikėti
O dėl kamerų aš pritariu galima pastatyti ir nemanau, kad tai nepasitikėjimas, gal tik dėl savęs nuraminimo, kad vaikelis tikrai saugus.Bet iš kitos pusės jei vėliau žadate vaikelį leisti į lopšelį -darželį ten juk kamerų nepastatysit
Šiaip kaip taisyklė yra taip: jei vaikeliui kas nors atsitiko esant su mama , vadinasi taip jau turėjo būti ir nieko nepakeisi, bet jei tam pačiam vaikeliui ir tas pats atsitiko būnant jam su bet kuo , bet ne su mama, vadinasi blogai, jie nežiūrėjo vaikelio, jais negalima pasitikėt Ar tai ne apsurdas
Sveikos, mamytes,
Noreciau visu paklausti - o kiek paprastai mokama auklei Kaune.
Sveikos, mamytes,
QUOTE(taiptaip @ 2005 06 29, 10:21)
Aha, man tai irgi pasirodė, kad auklės visų priešės Bet jei auklės priešės (na čia ne į temą) močiutės irgi nevisada gerai prižiūri , lopšeliui per mažas vaikelis(nors nežinau ar lopšeliu pasitikit) tai ką vadinasi arba pačios prižiūrėkit savo kūdikėlius arba ..... teks kuo nors pasitikėti
O dėl kamerų aš pritariu galima pastatyti ir nemanau, kad tai nepasitikėjimas, gal tik dėl savęs nuraminimo, kad vaikelis tikrai saugus.Bet iš kitos pusės jei vėliau žadate vaikelį leisti į lopšelį -darželį ten juk kamerų nepastatysit
Šiaip kaip taisyklė yra taip: jei vaikeliui kas nors atsitiko esant su mama , vadinasi taip jau turėjo būti ir nieko nepakeisi, bet jei tam pačiam vaikeliui ir tas pats atsitiko būnant jam su bet kuo , bet ne su mama, vadinasi blogai, jie nežiūrėjo vaikelio, jais negalima pasitikėt Ar tai ne apsurdas
todel,kad darze nera galimybes sujungti tu kameru...ir dreba mamytes atiduodamos vaika i darza...o as manau,kad reiketu kontroles toms aukletojoms darzeliuose...ne visos, oi ne visos jos gali dirbti su vaikais...taigi,kol tevai gali-tol suteikia vaikui apsauga ir tikrai nemanau,kad kameros dedamos del to,kad paskui apkaltinti aukle,jog vaikas nukrito nuo lovos,o ji apsizioplinus jo nepagavo ir pan,bet...jei auklei yra mokama uz tao,kad ji butu su vaiku,o ji visa diena ziuri TV...cia kazkuri mamyte pasakojo,kad aukle iskisdavo vaika i vezima ir visa diena jis ten ir prasededavo...to pasekoje vaikas pradejo pamirsti kaip reikia vaikscioti...taigi,pafilmave tevai pamate kodel taip yra...
bet jei tai butu kokia vaiko liga ar pan,o tevai butu iskart isvare aukle,kuri nekalta? manau,kai kuriais atvejais kameros gali padeti ir auklei
kai mano mociute dirbo aukle pasakojo toki dalyka. ji priziurejo 5mete mergaite...tai mergaitei mama neleisdavo ziureti tv ir mociutei liepdavo neleisti jai ziureti...mergaite buvo labai kaprizinga ir isdykus...pavyzdziui, ijungavo tv ir paslepdavo pulteli,kad mociute negaletu jo isjunti...zinoma,TV ijungtas budavo neilgai,bet grizus mamai mergaite pasakodavo,kad jai buvo leidziama ziureti TV visa diena...spekit kuo tikejo mama, kol nepastate kameros?
QUOTE(taiptaip @ 2005 06 29, 10:21)
Nemanau, kad kurios nors is pasisakiusiu mamu laiko ar laike aukles priesemis, bet tam kad nusistovetu normalus partneriski santykiai tarp mamu ir aukliu, abi puses turetu buti tolerantiskos.
Nemanau, kad aukle praras mano pasitikejima, jei grizusi is darbo rasiu vaika su guzu kaktoj, nei vienas vaikas be ju neuzaugo, bet tokie "atsitikimai" kaip vaiko musimas, neprieziura, aukles girtavimas darbo metu ar kiti juodajame sarase aprasyti siaubukai nepatesinami nei auklei, nei vaika priziurinciai mociutei nei mamai.
egle100, paskaityk cia http://www.supermama...p?showtopic=643