Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 18:39)
O gal filmuoja tik tu to nezinai?Ar butu ir siuop atveju ramu? megalol.gif

Man pasake, kad nefilmuoja. Ir ish viso, labai naturaliai jauchiuosi, taigi net jei ir filmuoja, tai visgi nieko blogo nedarau.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:34)
Tiesiog norejosi profilaktishkai ishbandyti mamu vienybe.

O nepagalvojai, kad jei visų nuomonė buvo vienoda, gal ji tikrai teisi g.gif ? Aš irgi esu kovotoja už savo nuomonę, bet kartais, jei matau, kad galbūt ir vertėtų susimastyt, tai bent stengiuosi įdomesnius argumentus išklausyt ir suprast (o gal pravers tongue.gif ), o ne tiesiog sakyt ne-ne-ne schmoll.gif Juk protingas priešininkas sugeba išklausyt, o ne aklai puola kaip su maišu ant galvos (taip ir į stulpą atsidaužt galima tongue.gif ). Juk tikrai nebūna taip, kad "aš visada teisus, visi kiti - durniai" (čia nebent paauglystėje taip galvojam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:44)
O nepagalvojai, kad jei visų nuomonė buvo vienoda, gal ji tikrai teisi  g.gif ? Aš irgi esu kovotoja už savo nuomonę, bet kartais, jei matau, kad galbūt ir vertėtų susimastyt, tai bent stengiuosi įdomesnius argumentus išklausyt ir suprast (o gal pravers  tongue.gif ), o ne tiesiog sakyt ne-ne-ne  schmoll.gif Juk protingas priešininkas sugeba išklausyt, o ne aklai puola kaip su maišu ant galvos (taip ir į stulpą atsidaužt galima  tongue.gif ). Juk tikrai nebūna taip, kad "aš visada teisus, visi kiti - durniai" (čia nebent paauglystėje taip galvojam  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif )

O ka ash blogo padariau, kai darbo ieshkojausi? Ash tiesiog ieshkojau darbo. Rado uzsikabinima - nicka. O tliau pasipyle purvai. Man to reikia? Anaiptol.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:09)
Na ir manykit sau toliau, kad Jusu ir Jusu "padrushkiu" klausimai buvo normalus, tiek to, patylesiu.
Taigi, jei kas nepatinka, galite chia nebeateiti ir negadinti man nervu. Ir padrushkems ta pati perduokit.

blink.gif O kas tos padruchkes? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 17:30)
O jeigu sakysi, kad neturi ydų, tai jau tikrai nuskambės kaip didybės manija (o "Napoleonus" gydo  biggrin.gif )

Mažulių deivė ydų neturi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ji- tobula thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 26, 17:51)
blink.gif O kas tos padruchkes? blink.gif  g.gif

jaunimo žargonu - draugės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 17:58)
jaunimo žargonu - draugės  biggrin.gif

na, tą dar žinau, bet...galvoju ką Deivė čia podružkėmis vadina g.gif Ar visas, kurios jai paprieštarauja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 26, 17:56)
Mažulių deivė ydų neturi schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Ji- tobula thumbup.gif

tokiu atveju manyčiau, kad Dievas mūsų forume lankosi biggrin.gif biggrin.gif , tik kitu nick'u tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 26, 17:59)
na, tą dar žinau, bet...galvoju ką Deivė čia podružkėmis vadina g.gif Ar visas, kurios jai paprieštarauja? g.gif

Turbut kad..
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 25, 15:01)
Keliuosi 6.30, darau makshta, uzsiimu joga ir meditacija. 7.30 isheinu ish namu, einu i stotele, sedu i mikriuka ir vaziuoju i darba.

tiesiog man buvo idomu kelinta iseini,nes 7-25 dar rasai forume...o kai parasei,kad taip anksti keliesi tai man biski neaisku pasidare...
Atsakyti
Jei ji tikrai dirba pas ta forumiete,kiek zinau,jai darbe reikia jau buti 7.00-7.30val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineba: 26 birželio 2005 - 21:19
o kokiai agenturai tu priklausai? ir kaip vertini agenturu darba?ar ten visada patikima? ar visada gali pasitiketi rekomendacijomis?
Atsakyti