Aš pati esu dirbusi auklę kol dar neturėjau savų vaikų ir jau tada suvokiau, kad man yra patikimas brangiausias žmonių turtas, tai begalinė atsakomybė. Ir tikrai nebūčiau įsižeidusi jeigu būčiau sužinojusi, kad mane slaptai filmuoja. Juk mes turime teisę saugoti savo turtą, visais įmanomais būdais. Jeigu aš samdyčiau auklę ir įtarčiau, kad kas nors ne taip būtinai įrengčiau slaptą kamerą ir neduok Dieve sužinočiau, kad mano vaikas yra skriaudžiamas.
Visi tėvai įrengę kameras elgiasi teisingai, o auklės turėtų iš anksto nusiteikti, kad pasirinko sunkų ir labai atsakingą darbą. Ir nemanau, kad jeigu taip jau mylite vaikus yra ko bijoti jei jus truputi ir pafilmuos, o nosi ar šikną pasikrapštom kiekviekas tai juk žmogiška. Ir dėl to tikrai nenukentės jūsų autoritetas.
Ramunita, 19 Bir 2005 - 22:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Ramunita, 19 Bir 2005 - 22:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : beje, jei pamatyciau, kad aukle pasikrapsciusi uzpakali, nenusiplovusi ranku liecia mano vaika
Teisingai rankas plautis būtina
Elina, 19 Bir 2005 - 20:58, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Elina, 19 Bir 2005 - 20:58, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : Mes paliekame auklei savo vaiką.
Nesuprasčiau tokios motinos, kuri gerbdama auklės privatumą, beatodariškai pasitikėtų samdyta moterim ir nebandytų kokiais nors būdais jos patikrinti
Nesuprasčiau tokios motinos, kuri gerbdama auklės privatumą, beatodariškai pasitikėtų samdyta moterim ir nebandytų kokiais nors būdais jos patikrinti
Nezinau, nezinau, tai jei zmogum nepasitikite, tai tada nesamdykit! Pachios auginkit vaika iki triju metu. Ir ish viso, kokios piktos visos, kaip uzsipuiolet, jau ir padiskutuoti negalima ramiai, jums nepatinka viskas, kas nesutampa su jusu nuomone. Toks jausmas, kad aukles jusu prieses!
mazuliu-deive, 19 Bir 2005 - 22:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
mazuliu-deive, 19 Bir 2005 - 22:37, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : Ir ish viso, kokios piktos visos, kaip uzsipuiolet, jau ir padiskutuoti negalima ramiai, jums nepatinka viskas, kas nesutampa su jusu nuomone. Toks jausmas, kad aukles jusu prieses!
Ai, mažuliu-deive, nevirkauk ištisai
Nei tos auklės priešės, nei ką . Tik tavo pačios tema " nei į tvorą, nei į mietą" Ar ten kur dabar dirbi yra kameros ? Kokios problemos dabar tave kamuoja ?
Galu gale, yra toks dalykas kaip ispudis per pokalbi bei intuicija. Abejais shiais dalykais reikia pasitiketi, o ne shnipinejimu uzsiimti.
Jokiu problemu neturiu, viskas puiku. Tesiog toks ispudis susidaro, prie mano zodziu apie aukles kaip prieshes, juk draugu neshnipinesite, ar ne?
O be to, diktofonai, kameros... Kas tai sugalvojo naudoti ne pagal paskirti? Jei nepasitikite svetimu zmogumi, reikia apie tai galvoti priesh samdant ji ir ish viso priesh skelbiant skelbima ar kreipiantis i agentura. Pachios lendat i kilpa, o paskui dievagovates, oi, kaip blogai, oi, tas, oi, anas, oi, filmuosim ir t.t. Susiraskite galu gale zmogu, teta, kaimyne... nezinau ka dar, bet palikit diktofonus ir kameras zurnalistams ir operatoriams, o sau paieshkokit kitokios pramogos. Tiesiog gerbkit zmones, kurie Jusu vaikus priziuri. Aukles yra aukles, o ne realybes shou dalyves ir turi teise i privatuma.
Tikriausiai būtų juokinga kokios firmos savininkui pasiūlyti eiti pačiam dirbti užuot stebėjus darbuotojus. Šitam jis kažkodėl turi teisę. Auklė taipat darbuotojas ir aš turiu pilną teisę apsaugoti savo turtą. Ir nėra ko nerimauti jeigu nedarai nieko blogo. Kartais tai išeina tik į naudą. Nes daugelis žmonių, atsitikus namuose kažkam neįprastam visada įtars svetimą. Kalbu iš patirties, mano darbe po labai nemalonaus įvikio, aš tiesiog meldžiau Dievą, kad mus būtų kas kors filmavęs.
sakai nepasitiki zmogumi-tai kam ji samdyti? o kas cia tokio,jei pafilmuos ir isitikins,kad esi neparkatojama? taigi,gerai! tu manai,kad kiekvina mama tik ir laukia,kad aukle blogai pasirodytu? gal stebima ir del to,kad norima pasiziureti tiesiog kaip aukle elgiasi su vaiku.
beje, jei vaiko mama zurnaliste, tai jau gali filmuoti tave,ane?
o del pasitikejimo zmogumi tai...zinai,tu turbut esi is tu laiminguju,kurie nera nusivyle zmogumi...o buna,kad po ilgu bendravimo metu suzinai,kad tau pakankamai artimas zmogus tave apvaginejo ir pan...
Galu gale, yra toks dalykas kaip ispudis per pokalbi bei intuicija. Abejais shiais dalykais reikia pasitiketi, o ne shnipinejimu uzsiimti.
[quote]
Intuicija, įspūdis - visa tai tik gražūs žodžiai. Taip, pasitikėjimas būtinas, taip, būtina pagarba ir taip toliau, bet. Turėjau puikią auklę, gražiai su dukra užsiimdavo ir visa kita. Nė į galvą nešovė stebėt. O kai išėjo (ir labai kiauliškai, nors buvo tai prieš metus, iki šiol negaliu atleist), tai paaiškėjo, ir kad dukrą nusivedus į aikštelę palikdavo vieną - gerai, kad kaimynų auklės palaukdavo, kol ji grįš iš miško prisimeditavus, ir šiaip visokių dalykų.
[quote]
Jei nepasitikite svetimu zmogumi, reikia apie tai galvoti priesh samdant ji ir ish viso priesh skelbiant skelbima ar kreipiantis i agentura. Pachios lendat i kilpa, o paskui dievagovates, oi, kaip blogai, oi, tas, oi, anas, oi, filmuosim ir t.t. Susiraskite galu gale zmogu, teta, kaimyne... nezinau ka dar, bet palikit diktofonus ir kameras zurnalistams ir operatoriams, o sau paieshkokit kitokios pramogos. Tiesiog gerbkit zmones, kurie Jusu vaikus priziuri. Aukles yra aukles, o ne realybes shou dalyves ir turi teise i privatuma.
[/quote]
Čia ne pramoga . Auklės, kuri padarė gerą įspūdį, kurią priimant intuicija nieko blogo nepašnibždėjo, patikrinimas. Nenaudojau kameros, bet dabar tikrai statysiu webinę ir karts nuo karto įjungsiu. Auklei pasakysiu, kad kamera bus, o kada bus įjungta - mano reikalas. Tai viena iš darbo sąlygų. Nesutinka - ieškosiu kitos.
estrėja, 20 Bir 2005 - 10:05, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
estrėja, 20 Bir 2005 - 10:05, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : Susidaro įspudis, kad mažulių deivė dar labai jauna ir pati neturi vaikų, nes rašo labai vaikiškai. Norėčiau sužinoti apie kokią intuiciją ar pirmą įvaizdi ji kalbėtų kai pati savo aniulėlį palikinėtų svetimam žmogui.
Tikriausiai būtų juokinga kokios firmos savininkui pasiūlyti eiti pačiam dirbti užuot stebėjus darbuotojus. Šitam jis kažkodėl turi teisę. Auklė taipat darbuotojas ir aš turiu pilną teisę apsaugoti savo turtą. Ir nėra ko nerimauti jeigu nedarai nieko blogo. Kartais tai išeina tik į naudą. Nes daugelis žmonių, atsitikus namuose kažkam neįprastam visada įtars svetimą. Kalbu iš patirties, mano darbe po labai nemalonaus įvikio, aš tiesiog meldžiau Dievą, kad mus būtų kas kors filmavęs.
Taip, ash jauna, man 20 metu, vaiku, kas savaime suprantama, neturiu, nes neesu ishtekejusi. Normaliai ash rashau, nereikia chia manes izeidineti ir zeminti.
Jus manes neitikinote, kadangi vis tiek laikysiuos savo pozicijos del filmavimo - esu kategorishkai priesh. nemanau, jog tevai turi teise stebeti aukle. Jei bent itarchiau ar jau turechiau ziniu, jog mane stebi, butu pokalbis su tevais ir ash, ko gero, isheichiau. Ash dirbu aukle, o ne, pasikartosiu, realybes shou dalyve.
Ramunita, 20 Bir 2005 - 19:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Ramunita, 20 Bir 2005 - 19:49, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : mazuliu-deive, ko tu cia putoji? pati esi nepatenkinta,kad neradai tave palaikanciu! jau vien del tavo zodziu,kad pardavejos stebimos kameros del dideliu pinigu,o aukles stebeti negalima mane priverstu ijungti kamera, pries paliekant vaika su tavimi...
sakai nepasitiki zmogumi-tai kam ji samdyti? o kas cia tokio,jei pafilmuos ir isitikins,kad esi neparkatojama? taigi,gerai! tu manai,kad kiekvina mama tik ir laukia,kad aukle blogai pasirodytu? gal stebima ir del to,kad norima pasiziureti tiesiog kaip aukle elgiasi su vaiku.
o del pasitikejimo zmogumi tai...zinai,tu turbut esi is tu laiminguju,kurie nera nusivyle zmogumi...o buna,kad po ilgu bendravimo metu suzinai,kad tau pakankamai artimas zmogus tave apvaginejo ir pan...
Ash visai neputoju. Ir kazkada tai , kai chia, forume ieshkojausi darbo, kazkam nepatiko mano nikas ir t.t. Irgi visos uzsipuole. Deja, labai daug kas mane apgyne , o puolimai sustiprino butent mano pozicijas .
Taip, galbut ash daug ko nesuprantu, kadangi pati neturiu vaiku. Tachiau jei ieshkochiausi aukles savo mazyliui, tikrai nepalikchiau tos moters vienos. Tikrinchiau ja, bet kitaip budais, buchiau kartu su ja bent pora dienu, stebechiau, kaip ji elgiasi su vaiku. Galu gale, paskambinchiau jos buvusiems darbdaviams. O kameru statyti... ne, ash gerbiu zmones, o eksperimentais neuzsiimu - aukle yra zmogus, o ne eksperimentinis triushis.
mazuliu-deive, 20 Bir 2005 - 20:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
mazuliu-deive, 20 Bir 2005 - 20:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : Ash visai neputoju. Ir kazkada tai , kai chia, forume ieshkojausi darbo, kazkam nepatiko mano nikas ir t.t. Irgi visos uzsipuole. Deja, labai daug kas mane apgyne , o puolimai sustiprino butent mano pozicijas .
Taip, galbut ash daug ko nesuprantu, kadangi pati neturiu vaiku. Tachiau jei ieshkochiausi aukles savo mazyliui, tikrai nepalikchiau tos moters vienos. Tikrinchiau ja, bet kitaip budais, buchiau kartu su ja bent pora dienu, stebechiau, kaip ji elgiasi su vaiku. Galu gale, paskambinchiau jos buvusiems darbdaviams. O kameru statyti... ne, ash gerbiu zmones, o eksperimentais neuzsiimu - aukle yra zmogus, o ne eksperimentinis triushis.
Per daug kategoriškai ir piktai čia Jūs šnekat-su pykčiu nerasite išeities kaip susirasti gerą auklę,kurios nereiktų sekti kameromis.Mažulių-deivė tik labai atkalai gina savo jaunatvišką požiūrį į gyvenimą ir žmones.Ji tiesiog nesusidūrusi su blogom auklėm.Kartais kameros padeda apsaugot brangiausią mūsų(mamų)turtą.Nors pati auklės ieškojau ilgai,susiradau tinkamą,kuria galiu pasitikėti ir be širdies graužaties 6 mėn.dukrytę palikau auklei,kuriai negaila mokėti daugiau nei įprasta už jos gerumą.
Sėkmės Jums ir nepikčiurniaukite .
Būna visko-bet tik diskutuodama su aukle,išsiaiškiname nesusipratimus.