QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:30)
tiesiog aš žinau, kad mus ir taip nuolat stebi ir daug labiau, nei mes nutuokiam (JAV būnant tai išvis kiekvienam žingsnyje
). Tarkim, mano vyras kariškis, tai gali būti kad ir pokalbių profilaktiškai pasiklauso, girdžiu kartais trikdžius
, nu ir kas - neinu dėl to iš proto
, gyvenimo man tai netrumpina
nu netikiu, kad atėjus sakai savo ydas ir pan.
, vistiek stengiesi savo idealųjį AŠ parodyti.
O jeigu sakysi, kad neturi ydų, tai jau tikrai nuskambės kaip didybės manija (o "Napoleonus" gydo
)
Tema shita ne apie mane, mane ydas, trukumus ar privalumus. Ash chia ishreishkiau nuomone, kuri nesutapo su mamu, tik tiek. O paskui prasidejo puolimai. Supraschiau, neturechiau darbo, bet ji turiu, taigi girtis man ypatingai nereikia. Tarp kitko, kai darbo ieshkojausi, tai irgi diskusiju buvo apie 6-7 lapai, o ten mano buvo tik VIENAS skelbimukas, kuriame grazia forma parashiau apie savo patirti darbe su vaikais, savo budo bruozus ir t.t. Jokios pokazuchos ten nebuvo, bet puolimu buvo apschiai. O shi tema... zinojau, kad bus tokia reakcija. Tiesiog norejosi profilaktishkai ishbandyti mamu vienybe. Zinokit, pasitvirtino - su kaupu, tachiau mano nervu saskaita.
Nuoširdžiai Jūsų,
Mažųjų Deivė