Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:23)
matai ir supykai  biggrin.gif  biggrin.gif  O aš būtent bandžiau parašyti, kad gal tu visai faina, bet blogai save pateiki  biggrin.gif  biggrin.gif  Vat dėl to, jei būtum mano vaiko auklė, ir aš perskaityčiau, ką ir kaip tu rašinėji, būtų web cam is on  biggrin.gif  biggrin.gif , nes įtarčiau, kad tikrai ne viskas gerai, jei įsižeidžiama dėl nematomų žmonių postų  smile.gif , ypač tų, kuriais nepuolama  blink.gif

Jau tik negasdinkit, nes tikrai nebaisu.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:23)
matai ir supykai  biggrin.gif  biggrin.gif  O aš būtent bandžiau parašyti, kad gal tu visai faina, bet blogai save pateiki  biggrin.gif  biggrin.gif  Vat dėl to, jei būtum mano vaiko auklė, ir aš perskaityčiau, ką ir kaip tu rašinėji, būtų web cam is on  biggrin.gif  biggrin.gif , nes įtarčiau, kad tikrai ne viskas gerai, jei įsižeidžiama dėl nematomų žmonių postų  smile.gif , ypač tų, kuriais nepuolama  blink.gif

JUS manes nepazistat ir tikrai nezinot, kada ash pikta , kada ne . tik tiek. Nereikia man Jusu ishmaldos del "gal tu visai faina". Fainumas patikrinamas darbais, ne zodziais.
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 17:22)
Lietuvos saulele,pritariu Tau,kad nieko blogo nedarantis zmogus neturetu pykti ir nervintis del to,kad ji kazkas filmuoja ir pan.

tiesiog aš žinau, kad mus ir taip nuolat stebi ir daug labiau, nei mes nutuokiam (JAV būnant tai išvis kiekvienam žingsnyje biggrin.gif ). Tarkim, mano vyras kariškis, tai gali būti kad ir pokalbių profilaktiškai pasiklauso, girdžiu kartais trikdžius smile.gif , nu ir kas - neinu dėl to iš proto tongue.gif , gyvenimo man tai netrumpina schmoll.gif

QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:22)
Be to, ash darbdaviams nepataikauju ir priesh juos nevaidinu, man to nereikia.

nu netikiu, kad atėjus sakai savo ydas ir pan. schmoll.gif , vistiek stengiesi savo idealųjį AŠ parodyti. g.gif

O jeigu sakysi, kad neturi ydų, tai jau tikrai nuskambės kaip didybės manija (o "Napoleonus" gydo biggrin.gif )
Atsakyti
Deive viska supranta kitaip tongue.gif Kai ja puoli,ji buna labai gera,kai siaip uzduodi koki klausima,ji pyksta,o kai pasakai,kad galbut ji ir miela,ji gatava tau akis isdraskyti.Be to,mieloji Deive,apsispersk gi tu pagaliau ar tau patinka,kai tave filmuoja,ar ne.Nes is pradziu rasei,kad nepatinka,po to rasei,kad patinka,dabar vel rasai,kad nepatinka.Zodziu,pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:30)
tiesiog aš žinau, kad mus ir taip nuolat stebi ir daug labiau, nei mes nutuokiam (JAV būnant tai išvis kiekvienam žingsnyje  biggrin.gif ). Tarkim, mano vyras kariškis, tai gali būti kad ir pokalbių profilaktiškai pasiklauso, girdžiu kartais trikdžius  smile.gif , nu ir kas - neinu dėl to iš proto  tongue.gif , gyvenimo man tai netrumpina  schmoll.gif 
nu netikiu, kad atėjus sakai savo ydas ir pan.  schmoll.gif , vistiek stengiesi savo idealųjį AŠ parodyti.  g.gif

O jeigu sakysi, kad neturi ydų, tai jau tikrai nuskambės kaip didybės manija (o "Napoleonus" gydo  biggrin.gif )

Tema shita ne apie mane, mane ydas, trukumus ar privalumus. Ash chia ishreishkiau nuomone, kuri nesutapo su mamu, tik tiek. O paskui prasidejo puolimai. Supraschiau, neturechiau darbo, bet ji turiu, taigi girtis man ypatingai nereikia. Tarp kitko, kai darbo ieshkojausi, tai irgi diskusiju buvo apie 6-7 lapai, o ten mano buvo tik VIENAS skelbimukas, kuriame grazia forma parashiau apie savo patirti darbe su vaikais, savo budo bruozus ir t.t. Jokios pokazuchos ten nebuvo, bet puolimu buvo apschiai. O shi tema... zinojau, kad bus tokia reakcija. Tiesiog norejosi profilaktishkai ishbandyti mamu vienybe. Zinokit, pasitvirtino - su kaupu, tachiau mano nervu saskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 26 birželio 2005 - 17:36
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 18:33)
Deive viska supranta kitaip tongue.gif Kai ja puoli,ji buna labai gera,kai siaip uzduodi koki klausima,ji pyksta,o kai pasakai,kad galbut ji ir miela,ji gatava tau akis isdraskyti.Be to,mieloji Deive,apsispersk gi tu pagaliau ar tau patinka,kai tave filmuoja,ar ne.Nes is pradziu rasei,kad nepatinka,po to rasei,kad patinka,dabar vel rasai,kad nepatinka.Zodziu,pasaka be galo doh.gif

Ash galiu buti rami, nes zinau, jog manes nefilmuoja. Tik tiek. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 17:30)
tiesiog aš žinau, kad mus ir taip nuolat stebi ir daug labiau, nei mes nutuokiam (JAV būnant tai išvis kiekvienam žingsnyje  biggrin.gif ). Tarkim, mano vyras kariškis, tai gali būti kad ir pokalbių profilaktiškai pasiklauso, girdžiu kartais trikdžius  smile.gif , nu ir kas - neinu dėl to iš proto  tongue.gif , gyvenimo man tai netrumpina  schmoll.gif 
nu netikiu, kad atėjus sakai savo ydas ir pan.  schmoll.gif , vistiek stengiesi savo

Tai kad visus ir parduotuvese stebi.Na ir kas,juk neinam kameru dauzyti ax.gif Tai yra naturalu,koiekvienas nori apsaugoti savo turta ir ner cia ko pykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineba: 26 birželio 2005 - 17:36
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 18:36)
Tai kad visus ir parduotuvese stebi.Na ir kas,juk neinam kameru dauzyti ax.gif

O tai ka, ash dauzau? 4u.gif
O, be to, priesh kokius 10 metu ypatingai kameru nebuvo parduotuvese, ir web kameru nebuvo, o aukles juk buvo ir buvo vaikai, ir viskas buvo gerai. O dabar zutbutinai reikia stebet, a ne? Tai kas pasikeite? Atrodo, ir aukles tos pachios.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 26 birželio 2005 - 17:39
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:26)
Fainumas patikrinamas darbais, ne zodziais.

tai gal kokį savaitgalį ateik mano mažių pažiūrėt, aš kamerikę įjungiu, pafilmuoju, peržiūriu tada ir nuspręndžiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei pasakymas "darbais, o ne žodžiais ... mes tėvynę mylim", būtų tiesa, tai reikštų, kad visi lietuviai - Angliją ir Airiją myli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:35)
Ash galiu buti rami, nes zinau, jog manes nefilmuoja. Tik tiek.  tongue.gif

O gal filmuoja tik tu to nezinai?Ar butu ir siuop atveju ramu? megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:37)
O tai ka, ash dauzau?  4u.gif
O, be to, priesh kokius 10 metu ypatingai kameru nebuvo parduotuvese, ir web kameru nebuvo, o aukles juk buvo ir buvo vaikai, ir viskas buvo gerai. O dabar zutbutinai reikia stebet, a ne? Tai kas pasikeite? Atrodo, ir aukles tos pachios....  cool.gif

Niekas ir nesake,kad tu dauzai.Ar tu bent esme supranti apie ka mes cia kalbam?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:37)
tai gal kokį savaitgalį ateik mano mažių pažiūrėt, aš kamerikę įjungiu, pafilmuoju, peržiūriu tada ir nuspręndžiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O jei pasakymas "darbais, o ne žodžiais ... mes tėvynę mylim", būtų tiesa, tai reikštų, kad visi lietuviai - Angliją ir Airiją myli  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mielai cool.gif . Gal ateinanti savaitgali? Tada isitikinsite ir galesit visas nuraminti.
O del tevynes... che... pati buvau ishvaziavusi... nieko gero.... jau geriau chia arti uz 1000 ir gyventi greta artimuju ir draugu, nei juodai arti ten, kur zmones atsinesha i mus, postsovietines teritorijos gyventojus kaip i negrus. g.gif
Atsakyti