Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

o aš rinkdamasi auklę vaikui tikrai išbandysiu visus būdus patikrinti, nes vaikas man brangus ir kad ir kaip auklė teigtų esanti vos ne vaikučių dievas, man ji - tik svetimas žmogus schmoll.gif. Antra vertus, jei moki pinigus, nori gauti ir kokybę. biggrin.gif Tam ir yra šios šiuolaikinės technologijos, kad galėtum jaustis ramesnis, juk kai pagalvoji, tave filmuoja visur, net kur to nenumanai, jei reikia , ir pasiklauso, bet jei esi normalus, padorus ir pan. žmogus, į tai visai nekreipi dėmesio. O atsisakyti galimybių patikrinti, turint tam sąlygas (mes gi supermamytės biggrin.gif ), tai tas pats kaip turint "mobiliaką" lakstyt skambint iš taksofono būdelės smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Zinai,brangioji,gal tu pati skakaj su savo idealiu gerumu.Man atrodo,kad tave taip pat reiketi irasyti i JUODAJI sarasa uz tokias nesamoningas kalbas.Apskritai cia tema ne apie tave,bet 18 puslapiu tik ir skaitom kokia tu nuostabi,ideali ir t.t.Gal jau uztenka save idealizuoti???
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:09)
o aš rinkdamasi auklę vaikui tikrai išbandysiu visus būdus patikrinti, nes vaikas man brangus ir kad ir kaip auklė teigtų esanti vos ne vaikučių dievas, man ji - tik svetimas žmogus  schmoll.gif. Antra vertus, jei moki pinigus, nori gauti ir kokybę.  biggrin.gif  Tam ir yra šios šiuolaikinės technologijos, kad galėtum jaustis ramesnis, juk kai pagalvoji, tave filmuoja visur, net kur to nenumanai, jei reikia , ir pasiklauso, bet jei esi normalus, padorus ir pan. žmogus, į tai visai nekreipi dėmesio. O atsisakyti galimybių patikrinti, turint tam sąlygas (mes gi supermamytės  biggrin.gif ), tai tas pats kaip turint "mobiliaką" lakstyt skambint iš taksofono būdelės  smile.gif  tongue.gif

Mamyte, prashau, skirkit terminus "dievas" ir "deive" - tai skirtingi dalykai. O ish kitos puses deive saves nevadinu, chia tik nickas toks.
O del aukles... yra toks patikrinimo budas kaip rekomendacijos. Skambinimas i ankstesne darboviete ir testai. Mano nuomone, tai vienintelis padorus ir priimtinas aukles patikrinimo budas.
Atsakyti

kaži mažulių deivės darbdavė - supermamytė g.gif Kaip suprantu, taip... Gal tu tikrovėj ir labai faina, bet paskaičius čia, aš pamanyčiau, kad tu impulsyvi, pikta, nelanksti ir... įtartina doh.gif blink.gif Gal ta virtuali tikrovė viską taip iškraipo g.gif tongue.gif Įsižeisti, supykti ir atrašinėti atsakomuosius postus - nėra reikalo smile.gif , nes aš tikrai nežinau, kokia tu esi, tiesiog matau tavo internetinį "veidą" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 18:13)
Zinai,brangioji,gal tu pati skakaj su savo idealiu gerumu.Man atrodo,kad tave taip pat reiketi irasyti i JUODAJI sarasa uz tokias nesamoningas kalbas.Apskritai cia tema ne apie tave,bet 18 puslapiu tik ir skaitom kokia tu nuostabi,ideali ir t.t.Gal jau uztenka save idealizuoti???

Rashykit i juodaji sarasha thumbup.gif , i melynaji rolleyes.gif ir raudonaji cool.gif , nors ir i violetini. Nepamirshkit ir i pilka irashyti, gal prireiks biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:15)
kaži mažulių deivės darbdavė - supermamytė  g.gif  Kaip suprantu, taip... Gal tu tikrovėj ir labai faina, bet paskaičius čia, aš pamanyčiau, kad tu impulsyvi, pikta, nelanksti ir... įtartina  doh.gif  blink.gif Gal ta virtuali tikrovė viską taip iškraipo  g.gif  tongue.gif Įsižeisti, supykti ir atrašinėti atsakomuosius postus - nėra reikalo  smile.gif , nes aš tikrai nežinau, kokia tu esi, tiesiog matau tavo internetinį "veidą"  4u.gif

Man visai neidomi Jusu nuomone. Visai. Ir apie mano bruozus ne jums spresti. Ir chia dar klausimas, kas chia isizeide ar supyko. Jei taip ir buvo, to neparodziau. Ziurekit, mane chia i juodaji sarasha zada irashyti, kadangi mano nuomone nesutapo su vienos ish mamychiu. Siaubas, o ne forumas. Nors shiaip svetaine visai faina.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:14)
Mamyte, prashau, skirkit terminus "dievas" ir "deive" - tai skirtingi dalykai.

taigi nekonkrečiai tau ir taikiau doh.gif , turėjau omeny bet ką, kas save gerai pristato smile.gif (visi mes taip darom, kai su darbdaviais kalbam ). O testai visi įveikiami, jais nepatikrinsi, darbovietėse irgi neaišku, su kuo kalbėsi ir koks tu ten buvai... Juk kiekvienas mes turim daug "veidų", ir tikrai nėra kitaip. Va
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:19)
taigi nekonkrečiai tau ir taikiau  doh.gif , turėjau omeny bet ką, kas save gerai pristato  smile.gif  (visi mes taip darom, kai su darbdaviais kalbam ). O testai visi įveikiami, jais nepatikrinsi, darbovietėse irgi neaišku, su kuo kalbėsi ir koks tu ten buvai... Juk kiekvienas mes turim daug "veidų", ir tikrai nėra kitaip. Va

Na, tada nezinau, jei Jums rekomendacijos nieko nereishkia... Oi, sorry, reikia laiku uzsichiaupti, nes uz kalbas i juodaji sarasha irashys. Jau net kinkos dreba. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:16)
Rashykit i juodaji sarasha  thumbup.gif , i melynaji  rolleyes.gif  ir raudonaji  cool.gif , nors ir i violetini. Nepamirshkit ir i pilka irashyti, gal prireiks  biggrin.gif .

Man tai tikrai neprireiks,bet tau turbut bus nekas tongue.gif
Lietuvos saulele,pritariu Tau,kad nieko blogo nedarantis zmogus neturetu pykti ir nervintis del to,kad ji kazkas filmuoja ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 26, 18:19)
taigi nekonkrečiai tau ir taikiau  doh.gif , turėjau omeny bet ką, kas save gerai pristato  smile.gif  (visi mes taip darom, kai su darbdaviais kalbam ). O testai visi įveikiami, jais nepatikrinsi, darbovietėse irgi neaišku, su kuo kalbėsi ir koks tu ten buvai... Juk kiekvienas mes turim daug "veidų", ir tikrai nėra kitaip. Va

Be to, ash darbdaviams nepataikauju ir priesh juos nevaidinu, man to nereikia.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 17:19)
Man visai neidomi Jusu nuomone. Visai. Ir apie mano bruozus ne jums spresti.

matai ir supykai biggrin.gif biggrin.gif O aš būtent bandžiau parašyti, kad gal tu visai faina, bet blogai save pateiki biggrin.gif biggrin.gif Vat dėl to, jei būtum mano vaiko auklė, ir aš perskaityčiau, ką ir kaip tu rašinėji, būtų web cam is on biggrin.gif biggrin.gif , nes įtarčiau, kad tikrai ne viskas gerai, jei įsižeidžiama dėl nematomų žmonių postų smile.gif , ypač tų, kuriais nepuolama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 18:22)
Man tai tikrai neprireiks,bet tau turbut bus nekas tongue.gif
Lietuvos saulele,pritariu Tau,kad nieko blogo nedarantis zmogus neturetu pykti ir nervintis del to,kad ji kazkas filmuoja ir pan.

Ash ir nesunervinu, ash tiesiog priesh. Man nemalonu, nepatogu zinoti, kad mane stebi. Toks vidinis jausmas ir tiek. Ir uz tai reikia i juodaji sarasha rashyt cry.gif ?
Atsakyti