Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(lineba @ 2005 06 23, 11:09)
O tai tau darbe leidzia naudotis internetu?

Rashau ish namu. Jus pasiziurekit i laika, ash iki ishnaktu nesedziu darbe.
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 23, 11:11)
Be to,jei jau tu tokia tobula,kodel vartoji sutrumpintus keikasmazodzius ir siuntineji grazia forma kitas forumo dalyves?

Ash nieko niekur nesiuntineju.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 06 23, 21:39)
galima klausimuka? nuo keliu tu b uni pas savo aukletini? paskaiciavau,kad keliesi apie 6, tai turbut pas maziuka sedi kazkuo nuo 7-30,ane? kai atsakysi-pasakysiu kodel klausiau  mirksiukas.gif

Keliuosi 6.30, darau makshta, uzsiimu joga ir meditacija. 7.30 isheinu ish namu, einu i stotele, sedu i mikriuka ir vaziuoju i darba.
Atsakyti
Keistokas Tamsta žmogelis, nors tema ir ne apie tai ax.gif Iš ties geri žmonės patys apie save taip nemano, o tuo labiau nepasakoja apie savo gerumą visiems iš eilės. Laimingi - taip pat. Jei nuolat tai kartoji ir kartoji, gal pati nesi tikra tuo, kad Tu tokia gera ir laiminga?
Atsakyti
Na taip,iki isnaktu tikrai nesedi,tik iki ryto.Tavo paskutinis postas buvo 2005 06 23 6.25val.RYTO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineba: 25 birželio 2005 - 19:04
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:56)
Ash Jusu neverchiu chia rashyti ir shiame forume uz rankos nelaikau. Jei kas nepatinka, "skatert'ju dorozka"  biggrin.gif

O kas tai tavo manymu?
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 25, 20:04)
Na taip,iki isnaktu tikrai nesedi,tik iki ryto.Tavo paskutinis postas buvo 2005 06 23 6.25val.RYTO

Kartais ash nesuspeju patikrinti pashto ish vakaro, tai tikrinu ish ryto.
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 25, 20:08)
O kas tai tavo manymu?

Tai -nieko. Mazdaug eik ish chia, ish shito forumo, jei tau kazkas chia nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 26, 12:26)
Tai -nieko. Mazdaug eik ish chia, ish shito forumo, jei tau kazkas chia nepatinka.

Ir tai tavo manymu yra grazu,kulturinga ir etiska?O dar sakai,kad esi geras ir nuostabus zmogus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineba: 26 birželio 2005 - 16:47
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 17:46)
Ir tai tavo manymu yra grazu,kulturinga ir etiska?O dar sakai,kad esi geras ir nuostabus zmogus...

Ish pradziu ishvedat ish pusiausvyros ir visaip provokuojate, o paskui shnekate apie grozi, kultura ir etika? SIAUBAS! doh.gif
Atsakyti
As taves is kantrybes nevedziau,o tik uzdavinejau paprastus klausimus,o jei tu ejai nuo ju is pusiausvyros,ne mano problemos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 26, 17:59)
As taves is kantrybes nevedziau,o tik uzdavinejau paprastus klausimus,o jei tu ejai nuo ju is pusiausvyros,ne mano problemos tongue.gif

Na ir manykit sau toliau, kad Jusu ir Jusu "padrushkiu" klausimai buvo normalus, tiek to, patylesiu.
Ash atsakinejau normaliai, taip, kaip klausia. Jei kas nepatinka, dar karta sakau, ne mano problemos. O tas mano pasakymas "skatertju dorozka" tinka taipogi ir Jums. Taigi, jei kas nepatinka, galite chia nebeateiti ir negadinti man nervu. Ir padrushkems ta pati perduokit.
Atsakyti