Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:09)
Taip taip maziliu-deivė mamytės kailyje.

Ish serijos "Pasvajokime" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 23, 00:09)
Gal ir data registracijos pakeisiu, ar ne? Shiaip ji ZYMIAI ankschiau priesh mane chia atejo.

Kas įrodis kad nesi užsiregistravus kitu niku anksčiau, juk pati tokius kaltinimus metei, vadinasi ne iš piršto išlaužei, esi išbandžius. A ne.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:12)
Kas įrodis kad nesi užsiregistravus kitu niku anksčiau, juk pati tokius kaltinimus metei, vadinasi ne iš piršto išlaužei, esi išbandžius. A ne.

Taip, taip, ir pati aukles ieshkojau! Niu shakes!
O dabar shie kaltinimai - del nick'o? Gal kartais irodymu turit, kad ash ir mane pasamdziusi mamyte - vienas zmogus, tik skirtingi nickai? Tai prashom, pateikit. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 23:14
QUOTE(estrėja @ 2005 06 22, 23:09)
Taip taip maziliu-deivė mamytės kailyje.

Pasakysiu - tema-vampyre, einu paskaitysiu ka nors legvesnio pries miega, nes labai jau daug energijos atima. Rytoj lauksime laimingos mamytes komentaru, galbut moraliskai pasikrausime.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 23, 00:13)
Taip, taip, ir pati aukles ieshkojau! Niu shakes!

Kartais to reikia žmonėm, kad pasijustų reikšmingi. Dar ir asmenybės susidvejinimas, košmaras visa puokštė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrėja: 22 birželio 2005 - 23:16
QUOTE(svyturys @ 2005 06 23, 00:13)
Pasakysiu - tema-vampyre, einu paskaitysiu ka nors legvesnio pries miega, nes labai jau daug energijos atima. Rytoj lauksime laimingos mamytes komentaru, galbut moraliskai pasikrausime.

Pirmas postas niekuo detas, o ka patys ishrutuliojote, tuo ir dziaukites dabar. Galit perziureti paskutinius 8 puslapius - diktofono ir kameru temos kazkur ishgaravo, tik manes izeidinejimas kazkaip paslaptingai atsirado.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:14)
Kartais to reikia žmonėm, kad pasijustų reikšmingi. Dar ir asmenybės susidvejinimas, košmaras visa puokštė.

Taip, taip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 23, 00:16)
Pirmas postas niekuo detas, o ka patys ishrutuliojote, tuo ir dziaukites dabar. Galit perziureti paskutinius 8 puslapius - diktofono ir kameru temos kazkur ishgaravo, tik manes izeidinejimas kazkaip paslaptingai atsirado.

Pati prisiprašei, matyt iš mazochistinių įdėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrėja: 22 birželio 2005 - 23:18
QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:17)
Pati prisiprašei, matyt iš mazochistinių įdėjų.

Na, zinoma, toks ir prisiprashymas, tiesiog paprieshtaravau, ishsiskyriau ish minios, pasakiau kazka prieshingai nei mamu nuomone. Tiek tiek sad.gif . Ir prasidejo blink.gif
O del mazochizmo - schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 23:21
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 23, 00:19)
Na, zinoma, toks ir prisiprashymas, tiesiog paprieshtaravau, ishsiskyriau ish minios, pasakiau kazka prieshingai nei mamu nuomone. Tiek tiek  sad.gif  . Ir prasidejo  blink.gif
O del mazohizmo -  schmoll.gif

Nuomonės įšsakymas vienas, o beprotiškas įrodinėjimas savo vertingumo, visai kas kita. Tas ir sukėlė mamų ne kiek pykti, bet greičiausiai juoką.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:23)
Nuomonės įšsakymas vienas, o beprotiškas įrodinėjimas savo vertingumo, visai kas kita. Tas ir sukėlė mamų ne kiek pykti, bet greičiausiai juoką.

Pabandykite paanalizuoti del ko, visa diskusijos eiga. Ten juk vieni puolimai buvo, toli grazu ne ish mano puses, taigi teko gintis, svelniai tariant. Nemanau, kad mano vietoje elgtumetes kitaip ir leistumet pilti ant saves purva. Va chia tai mazochizmas tikru tikriausias.
Atsakyti
Einu ash miegoti, man po 6 valandu keltis, i darba reikia vaziuoti. rolleyes.gif
Atsakyti