Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 23:55)
Negatyvas man prisikaupia atsidarius šitą temą  unsure.gif o ne atvirkščiai  smile.gif

Ash Jusu neverchiu chia rashyti ir shiame forume uz rankos nelaikau. Jei kas nepatinka, "skatert'ju dorozka" biggrin.gif
Atsakyti
Arba ash galvoju, ko chia visos ta pachia giesmele suokiat. Gal chia vienas zmogus keliais nick'ais (taip pat nelabai jau vykusiais) pasidabines , puola? Juk lengviausia "ishsikrauti" ant kito zmogaus, be argumentu, be nieko. Tai nick'as kliuva, tai dar kazkas.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 23:55)
Ugu  blink.gif , ash turbut irgi tik kompiuterio pokshtas.  g.gif

Ne kompiuterio, o gamtos.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 22:51)
Geriausia būtų palikti šią temą ramybėje. Nebebus kam girtis.

Bendrai tai ne - galbut sulaukime atsiliepimu is laimingos mamytes ir tuomet nusiraminsime,,arba pasimokysime ateiciai..
Deive, dabar paminejai, kad agenturoje dirbi, o kai darbelio ieskojai, tai sakei, kad nori atsisakyti agenturos paslaugu vardan mamytes (na, sutaupai mamytems pinigus).
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 06 23, 00:02)
Bendrai tai ne - galbut sulaukime atsiliepimu is laimingos mamytes ir tuomet nusiraminsime,,arba pasimokysime ateiciai..
Deive, dabar paminejai, kad agenturoje dirbi, o kai darbelio ieskojai, tai sakei, kad nori atsisakyti agenturos paslaugu vardan mamytes (na, sutaupai mamytems pinigus).

Senai įtariau, kad viskas fantazija. Laimingo gyvenimo kūrimas. DAbar ji skubės užsiregistruoti mamytės vardu, kad galėtų save dar labiau paliaupsinti.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:51)
Mama, kurios vaikiuka priziuriu, zino apie shia tema.

Dabar jau esu tikra, kad Deivė nedirba forumietės vaiko aukle schmoll.gif , nes jei mamytė paskaitytų jos vėjus- mestų lauk, manau. Na, bent jau susimąstytų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2005 06 23, 00:02)

Manau, mamyte (teisingai pastebejote - laiminga mamyte) netrukus parashys savo nuomone.
Ash esu uzsiregistravusi agenturoje, praejusi visus pokalbius, testavimus, susitikusi su sheimomis ir t.t. Bet darbo ieshkojausi savarankishkai, nes agentura jauna ir kol nedejo reklamos i laikrashti, turejo daug aukliu, bet nedaug sheimu, kurioms tikru butent jauna aukle. Dabar sheimu kiek noi, nuvedziau tenai viena mamyte ish supermamos.lt, man sake, kad susitikima su sheima galima surengti nors rytoj. Ash neatsisakau agenturos paslaugu (bet paslaugos juk ne man, o tevams) ir nematau tikslo tevams leisti 250 litu uz aukles parinkima, jei ash pasakysiu, kad pasirinktu mano anketa.

Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:53)
Bl, pachios p[uola, o paskiau kapsi, niu ir keistos. Nepatinka - nerashykit, ash neverchiu

O čia kas dabar blink.gif blink.gif blink.gif ei, mieloji, tu- pavojinga doh.gif , juk nesivaldai blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 23, 00:06)
Dabar jau esu tikra, kad Deivė nedirba forumietės vaiko aukle schmoll.gif , nes jei mamytė paskaitytų jos vėjus- mestų lauk, manau. Na, bent jau susimąstytų blink.gif

Kazkas pasake - ne zodziai zmogu puoshia, o darbai. Jus matot tik zodzius, o mama mato darbus.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 23, 00:05)
Senai įtariau, kad viskas fantazija. Laimingo gyvenimo kūrimas. DAbar ji skubės užsiregistruoti mamytės vardu, kad galėtų save dar labiau paliaupsinti.

Gal ir data registracijos pakeisiu, ar ne? Shiaip ji ZYMIAI ankschiau priesh mane chia atejo.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 23, 00:06)
Manau, mamyte (teisingai pastebejote - laiminga mamyte) netrukus parashys savo nuomone.

Taip taip maziliu-deivė mamytės kailyje.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 23, 00:07)
O čia kas dabar blink.gif  blink.gif  blink.gif ei, mieloji, tu- pavojinga doh.gif , juk nesivaldai blink.gif  blink.gif

Chia dar klausimas kas ish musu nesivaldo. Pasikartosiu, itariu, jog chia vienas zmogus uz kelis rasho. Nes postai beveik vienu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 23:11