QUOTE(svyturys @ 2005 06 22, 23:38)
Na, kuo labiau skaitau, tuo didesnes abejones ir man kyla.. Ir kazkaip labai keista - kodel Mazuliu-deivei (beja, ta pati Elina pastebejo, kad pavadinimas kaip is siaubo filmo, kokio TwinPykso miestelio, bet nutylejau, nes juk svyturiai irgi ne visiems patinka) taip rupi sitas skyrelis mamu forume, kodel jai butent reikia surinkti visus pliusiukus savo naudai.. Jeigu logiskai - tai zmogus, gaves taip issvajota darba (vaiku prieziura - pasaukimas.. irgi kazkas be proto keista) turetu tryksti dziaugsmu, o ne gincytis su galimais darbdaviais (jeigu patiketi, kad cia teisybe). Man atrodo, kad cia visiskai esme ne filmavime-nefilmavime, tiesiog norima surinkti informacija apie aukliu ieskancias mamas, apie ju poziuri, lukescius, atlyginimus... ir visa kita. Jeigu jau tokia teisybe, tai kodel mama, pasamdziusi i s k a l b i n g a j a d e i v e net nezvilgteli i foruma, kuris jai atnese laime susirasti issvajotaja aukle?!
Ir dar - NESAMDYCIAU zmogaus, kuris savyje mato vien tiktai gera ir KURIS viesai ta persa kitiems. Ne tik kad nesamdyciau - NEPASITIKECIAU tokiu zmogum ir nebendrauciau (betarpiskai)!!!
Bendramintes - uzteks ploti!!
Man nereikia jokiu pliusiuku, tikrai. Turiu darba, visai dienai. Be to, jei ir reiketu darbo, man jau nors ir rytoj pasiulytu susitikima su sheima, kadangi esu ish aukliu agenturos.
Ash esu laiminga, jau sakiau. O gincytis... tai diskusija, kurioje kiekvienas ishsako savo nuomone. Taip pat ir ash, nors ji nebutinai turi sutapti su kitu mamu, kad ir potencialiu darbdaviu, nuomone.
Mama, kurios vaikiuka priziuriu, zino apie shia tema. Manau, teisingai daro, kad nesikisha. Be to, man ne uz kalbejima forume moka, jei jau taip.
Nuoširdžiai Jūsų,
Mažųjų Deivė