Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:09)
Ai, ka chia besakytum, vis tiek ishrutuliosit kaip Jums reikia. blink.gif

Kad nieko nepasakai biggrin.gif . Nusišneki totaliai verysad.gif . Žinai, tikrai bijočiau tau vaikus patikėt, kažkas čia ne taip schmoll.gif
Paskaityk šitą savo temą doh.gif ir ypač savo postus nuodugniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 23:10)
rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif o ar patvirtino  g.gif

O shioje diskusijoje niekas ir nedalyvavo ish tu pas kuriuos ash dirbau. Tai kaip kas gali patvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 23:12)
Kad nieko nepasakai biggrin.gif . Nusišneki totaliai verysad.gif . Žinai, tikrai bijočiau tau vaikus patikėt, kažkas čia ne taip schmoll.gif
Paskaityk šitą savo temą doh.gif  ir ypač savo postus nuodugniai mirksiukas.gif

Pirma manes paklaustumete, ar eichiau pas jus? Geras butu klausimas g.gif . Net nezinochiau ka atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:11)
Jus buvot, tarp kitko, ish arshiausiai nusiteikusiu. Ar gi ne?

Aršiausiai nusiteikusi esi tu doh.gif
Dabar net suabejojau ar tikrai forumietė tave pasamdė g.gif ( tąkart labai nustebau) , manau, kad viskas kas su tavim susiję- vėjai kažkokie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 birželio 2005 - 22:15
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:14)
Pirma manes paklaustumete, ar eichiau pas jus? Geras butu klausimas  g.gif . Net nezinochiau ka atsakyti.

g.gif hah.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 23:14)
Dabar net suabejojau ar tikrai forumietė tave pasamdė g.gif ( tąkart labai nustebau) , manau, kad viskas kas su tavim susję- vėjai kažkokie biggrin.gif

Paskaitykite mano pirmaji posta shioje temoje - ash ishreishkiau savo poziuri ir viskas. Toliau prasidejo diskusija. Tiesa sakant, pakankamai geranorishka ir nuoshirdi, bent jau ish mano puses. Jokio prieshishko nusiteikimo nebuvo, ish pat pradziu, net ir dabar,. kai shitiek prirashyta. Shiaip esu pakankamai taikus zmogus, niekada nepradedu konfliktuoti.
O pirmojoje temoje, kai darbo ieshkojausi... mano irgi buvo pakankamai shiltas ir ramus tonas. Jei mamos per visas savo problemas sugeba viska taip apdirbti, tai kalta del to tikrai ne ash.
O del abejoniu g.gif ... Abejokit i sveikata. O ash ir toliau dirbsiu, kol kas viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 23:16)

P.s. - greichiausiai atsakychiau NE schmoll.gif ! Nes jau turiu darba smile.gif
Sorry, kad ilgai galvojau, nieko priesh priesh jus neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 23:14)
Dabar net suabejojau ar tikrai forumietė tave pasamdė g.gif ( tąkart labai nustebau) , manau, kad viskas kas su tavim susiję- vėjai kažkokie biggrin.gif

Kad mane chia valgo, tai visai nenuostabu g.gif . Ne veltui blink.gif sakoma: geriausia gynyba - puolimas. essen.gif
Atsakyti
Štai kaip čia yra kalti visi tik ne geroji panelytė. kurgi jau bus kitaip juk mes tokios geros.
Atsakyti
Dar geri darbdaviai yra. O daugiau visi priešai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 22, 23:26)
Štai kaip čia yra kalti visi tik ne geroji panelytė. kurgi jau bus kitaip juk mes tokios geros.

Tas Jusu tonas... Tik nereikia man chia sarkazmo, pereinanchio i patychias. Ash kazka ne taip pasakiau ar padariau? Gal Jusu vaikus blogai priziurejau?
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 06 22, 23:27)
Dar geri darbdaviai yra. O daugiau visi priešai.  ax.gif

Chia Jus blink.gif taip pasaket, ne ash biggrin.gif
Atsakyti