Įkraunama...
Įkraunama...

Diktofonai, videokameros...

QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 21:02)
Niu tada tu dar ir nestabili, nes keiti savo nuomonę

Ash nekeichiu savo nuomones ish esmes. Tik sakau, kad nieko bloga nedarau. Ar seniau ash sakiau kitaip?
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:59)
1. Neturiu jokiu problemu ar kompleksu.
2. Temas (ish viso dvi) kuriu ne savo malonumui ar del to, kad chia man patinka diskutuoti. Tiesiog pirmoje ju ieshkojau darbo ir iki shiol nesuprantu, kodel tai sukele 6 ar 7 puslapius diskusiju su mamom  blink.gif . O shioje temoje ishsakiau savo pozicija del vaizdo kameru ir diktofonu. Aishku, dabar pergalvojau - tegu filmuoja, man tai kas. Ash nieko blogo nedarau, ko man bijoti? O ir nebijau, nes darau viska, kas ieina i aukles pareigas. Ash maksimaliste. Tai tiek ziniu.  biggrin.gif

Vadinasi ne veltui čia mes visos aušinom burnas...Supratai,kad kamerų ir diktofonų bijoti nereikia,jei susitvarkai su darbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukas1 @ 2005 06 22, 22:05)
Vadinasi ne veltui čia mes visos aušinom burnas...Supratai,kad kamerų ir diktofonų bijoti nereikia,jei susitvarkai su darbu 4u.gif

Ash niekada nebijojau ju, tiesiog buvau priesh. bet tai tik pasitikejimo klausimas schmoll.gif .
Mano darbe vienintele baime yra kad vaikas galetu susizeisti - ant mano pechiu gultu atsakomybe. Bet shiaip (tfu, tfu, tfu) ash to nedaleidziu, kadangi stengiuosi nenuleisti akiu nuo maziuko.
Atsakyti
Man labai keistas kiekvienoje žinutėje matomas teisinimasis" aš nieko blogo nedarau". Lygtai niekas ir nepaklausė: Ar darai ką blogą? Kažkur tikrai slypi psichologinė problema. Liguistai visiems įrodinėjama, Kaip gražiai sutarima su vaikeliu. Ko gero bus, vaikystėje patirtos sunkios psichologinės traumos pasekmės.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 22, 22:30)
Man labai keistas kiekvienoje žinutėje matomas teisinimasis" aš nieko blogo nedarau". Lygtai niekas ir nepaklausė: Ar darai ką blogą? Kažkur tikrai slypi psichologinė problema. Liguistai visiems įrodinėjama, Kaip gražiai sutarima su vaikeliu. Ko gero bus, vaikystėje patirtos sunkios psichologinės traumos pasekmės.

Ash taip sedziu ir galvoju g.gif : ar ne per daug ikyriai ieshkoma manyje problemu ar kompleksu? Galit visos kiek apsiraminti, kadangi turiu stoga virsh galvos, megstama darba ir hobi daugybeje srychiu. O ir vaikyste mano buvo nuostabi thumbup.gif .Tai apie kokius kompleksus ir problemas mes kalbame>? Ar kai kuriom chia bilia pakalbeti? Nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliu-deive: 22 birželio 2005 - 21:40
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:38)
Ash taip sedziu ir galvoju  g.gif : ar ne per daug ikyriai ieshkoma manyje problemu ar kompleksu? Galit visos kiek apsiraminti, kadangi turiu stoga virsh galvos, megstama darba ir hobi daugybeje srychiu. O ir vaikyste mano buvo nuostabi  thumbup.gif .Tai apie kokius kompleksus ir problemas mes kalbame>? Ar kai kuriom chia bilia pakalbeti? Nesuprantu  blink.gif

Tai aš nesuprantu ko čia kai kas taip inirtingai visiems kiša savo gerumą, tobulumą, sugebėjimus. Jeigu jokių kompleksų nėra, tai negi tik dėl to kad bilia pakalbėt. Ir dar neturint daugiau apie nieką kalbėt, tik apie savo išskirtinį gerumą.
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 22, 22:48)
Tai aš nesuprantu ko čia kai kas taip inirtingai visiems kiša savo gerumą, tobulumą, sugebėjimus. Jeigu jokių kompleksų nėra, tai negi tik dėl to kad bilia pakalbėt. Ir dar neturint daugiau apie nieką kalbėt, tik apie savo išskirtinį gerumą.

Kalba tai buvo apie kameras ir diktofonus. O gerumo mano dar nieks nepaneige.
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 21:50)
Kalba tai buvo apie kameras ir diktofonus. O gerumo mano dar nieks nepaneige.

Tai, kad ne esmė tau tos kameros ir diktofonai g.gif . Va, sakei, kad jau persigalvojai, kad jau lai filmuoja tave mirksiukas.gif
Esmė tavo temų- demonstruoti save doh.gif Bet nieko gero, žinok schmoll.gif
O apie tą tavo gerumą.... verysad.gif - tai...kažkas čia jau nebenormalu, mieloji g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 birželio 2005 - 22:08
Ir vėk nepakartojamas gerumas kurio niekas negali paneigti. Aš ėmiau abejoti ar čia dvidešimtmetės panelės mintys. Man labiau panašu į mano sūnelio tauškeliones.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 06 22, 23:07)
Tai, kad ne esmė tau tos kameros ir diktofonai g.gif . Va, sakei, kad jau persigalvojai, kad jau lai filmuoja tave mirksiukas.gif
Esmė tavo temų- demonstruoti save doh.gif  Bet nieko gero, žinok schmoll.gif

Ai, ka chia besakytum, vis tiek ishrutuliosit kaip Jums reikia. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliu-deive @ 2005 06 22, 22:50)
O gerumo mano dar nieks nepaneige.

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif o ar patvirtino g.gif
Atsakyti
QUOTE(estrėja @ 2005 06 22, 23:09)
Ir vėk nepakartojamas gerumas kurio niekas negali paneigti. Aš ėmiau abejoti ar  čia dvidešimtmetės panelės mintys. Man labiau panašu į mano sūnelio tauškeliones.

Tai jei norit, gal su savo suneliu padiskutuoti shiuo ar kitais klausimais. Jus buvot, tarp kitko, ish arshiausiai nusiteikusiu. Ar gi ne?
Atsakyti