taip sakant LABAS RYTAS
as mezgiau iki 1val, nors "susitarus" su savim kad 24 val jau lovoj turiu but.
taip kad geriu kavos ir jus kvieciu
Labas rytas
As irgi kavinuos Vakar buc pasedejus ilgiau prie savo romantiskosios, bet MB uzboikotavo teko nusileist
As irgi kavinuos Vakar buc pasedejus ilgiau prie savo romantiskosios, bet MB uzboikotavo teko nusileist
as ilindau i otto.de
pasirodo uztenka nusimegzt lygia vinspalve suknele, priderint aksesuarus, ir JUS... pati graziausia
beto, galit vyrams pranest megzdamos, kad sutaupot minimum 80 euru
pasirodo uztenka nusimegzt lygia vinspalve suknele, priderint aksesuarus, ir JUS... pati graziausia
beto, galit vyrams pranest megzdamos, kad sutaupot minimum 80 euru
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 05, 09:02)
*as ilindau i otto.de
**beto, galit vyrams pranest megzdamos, kad sutaupot minimum 80 euru
**beto, galit vyrams pranest megzdamos, kad sutaupot minimum 80 euru
*myliu sita kataloga eilini karta isitikinau uz ka
** as visada jam tai sakau bet kad nelabai veikia - matyt reik imt viena karta ir uzsisakyt - tada turetu pajust akivaizdziai
Labas rytas sukneliautojos - tik dvi dieneles buvau išvažiavus, o čia mezgimas pačiame įkarštyje Tad atsinešiau kavos ir aš - bandysim pamezgaliot
Shangri la - nugriūt galima pamačius taip skrupulingai nunertą suknikę
Pelytuke, labai simpatška tavo baltukė
La Perla - aš be žodžių Na man taip gražu tos mocherinukės, kad......
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 03, 10:29)
O norit aš jums savo vasarinę suknelę parodysiu? Na, norit nenorit, vis tiek parodysiu:)
Shangri la - nugriūt galima pamačius taip skrupulingai nunertą suknikę
QUOTE(Pelytuke @ 2008 10 03, 11:05)
artėjant žiemai užbaigiau ir aš savo baltąją svajonę
Pelytuke, labai simpatška tavo baltukė
QUOTE(La Perla @ 2008 10 03, 15:44)
sveikos, rodausi savo mocherinuke step by step siuo metu truksta ilgio siek tiek manau ir rankoviu. pasuknele irgi turetu buti ilgesne, papozavau su naktiniais
La Perla - aš be žodžių Na man taip gražu tos mocherinukės, kad......
QUOTE(Peperoni @ 2008 10 05, 08:46)
Vakar buc pasedejus ilgiau prie savo romantiskosios
kas yra romantiskoji?
na va kaip ir zadejau idedu pataisyta schema to rastelio,
tikiuosi klaidu skaiciuodama akis daugiau nepriveliau, bet jei kas bandysit megzti, permeskit akimis ar visus uzmetimai pasidengiania kartu sumezgamomis akimis. Tikiuosi aiskiai cia parasiau, jei kokiu turesit klausimu rasykit AZ, bandysiu padeti
Beje, saunuoles visos, superines sukneles, labiausiai ta nerta patiko
tikiuosi klaidu skaiciuodama akis daugiau nepriveliau, bet jei kas bandysit megzti, permeskit akimis ar visus uzmetimai pasidengiania kartu sumezgamomis akimis. Tikiuosi aiskiai cia parasiau, jei kokiu turesit klausimu rasykit AZ, bandysiu padeti
Beje, saunuoles visos, superines sukneles, labiausiai ta nerta patiko
Labas rytas
Pelytuke, jau suknytė
Shangri La, jau tavoji, tai išvis grožis
La Perla, tavo suknutė ir labai labai
Gal turi tų kvadračiukų shemtutę? O gal osinkoj rusaitės ją neria?
Pelytuke, jau suknytė
Shangri La, jau tavoji, tai išvis grožis
La Perla, tavo suknutė ir labai labai
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 10 02, 19:15)
Gal turi tų kvadračiukų shemtutę? O gal osinkoj rusaitės ją neria?
sveikutes dieve kaip seniai buvau paemus i rankas mezgima.... o jau kaip pasiilgau, dabar visiskai nebeturiu kada nerti, o kai paziurejau jusu grozybes cia tai tik nervas paeme o as dar savo dryzukes nebaigiau.... tada kaip isardziau prieki ir gimdyt pradejau o dabar aisku viskas ir stovi vietoj bet jau zadu vis kuria dienele prisesti....
o jusu darbeliai nerealiai grazus, ir jau nauju kiek groziu prikrovet
o jusu darbeliai nerealiai grazus, ir jau nauju kiek groziu prikrovet
Sveikutė sugrįžus,dryžiukės drauge
Sveikinu sulaukus mergytės,aukit didutės ir būkit sveikutės
Na mano dryžiukė jau laukia tik užtrauktuko ir labai nori,kad ją išskalbčiau.O tada jau pasirodysim,oi pasirodysim
Sveikinu sulaukus mergytės,aukit didutės ir būkit sveikutės
Na mano dryžiukė jau laukia tik užtrauktuko ir labai nori,kad ją išskalbčiau.O tada jau pasirodysim,oi pasirodysim
sveikutes, aciu visoms pagyrusioms mano pirmaja mocherinuke o rasteli pazadu greitu laiku ideti, nes man reikia ji perrasyti is knygos. siulu kol kas sunaudojau nepilnus tris kamuoliukus po 25 gr. i virsutine dali inertas dar kitoks kazkoks truputi zvilgantis siuliukas. virsutine dalis megzta isilgai kaip salikas pynemis, susiutas ir prisiutas prie sijonuko. labai skubu uzbaigti viena shali ir ryt ar poryt butinai perrasysiu rasta
beje apacia planuoju apnerti siek tiek "sunkesniais" siuliukais, taip nusausiu du zuikius: suknute pailges ir graziau kris
beje apacia planuoju apnerti siek tiek "sunkesniais" siuliukais, taip nusausiu du zuikius: suknute pailges ir graziau kris