Shangri La, puiki ideja del tu "pamusaliniu" suknyciu
labukas visiems visiems;) ir visoms;)----aš nežinau kaip čia man gausis----pirmą kartą čia pas jus;)----nežinau net kur ta žinutė nukeliaus ---na, bandau....bet man žiauriai reikia skubiai pagalbos-----kas turite mergaites, atsiuskite sijonui raštų iš moheros---bet raštas būtinai turi būt , na tokiam kliošiniam sijonui...---būčiau žiauriai dėkinga..
graži balta suknelė, bet man labai reikia raštų moheriniam sijojui kliošiniam----bet reikia ir pačios shemos kaip megsti----ačiukas;)
graži balta suknelė, bet man labai reikia raštų moheriniam sijojui kliošiniam----bet reikia ir pačios shemos kaip megsti----ačiukas;)
QUOTE(eya @ 2008 10 03, 13:11)
Pelytuke, Shangri La, Verciancios is koto sukneles! Labai grazu!
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 03, 13:20)
Mergaites, dar praeitoj temoj rašiau ir dar kartą papasakosiu, kaip išsprendžiau klausimą su pamušalais- nusipirkau secon'd hand'e keletą aptemptų suknelių (vieną tokią suknelę nešioti yra per drąsu, o pamušalui pats tas) skirtingų spalvų ir naudoju... Sąnaudos- apie 20 Lt, pirkau tris- juodą, žydrą ir žalsvą.
O Pelytukės suknią jau gyriau, bet pagirsiu ir dar- svajonė o ne suknelė
O Pelytukės suknią jau gyriau, bet pagirsiu ir dar- svajonė o ne suknelė
vat as nerandu tokio gerio secon'd hand'e
reik dazniau pasivaiksciot nes pamusaliukais butinai jau apsirupint ereikia 2 planuojamom suknytem iki nauju
Sveikutes sukneliautojos ale sukneliu temos varomos kosminiu greiciu
Shangri La Pelytuke jusu suknutes tiesog fantastiskos
Shangri La Pelytuke jusu suknutes tiesog fantastiskos
Sveikutė --aš naujokė----- Labai graži ta oranžinė suknelė...ar galėčiau gauti sijono rašto mezgimo shemą, labai gražu, norėčiau pabandyt...ačiukas
Papildyta:
aš čia kažkaip plaukioju ---kaži ar mano žinutė tikrai gavotę apie sijonui iš moheros raštui gauti )
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 02, 17:18)
Iš tikrųjų, svarbiausia kad storis sutaptų. Na, pageidautina ir pukuotumas, ir kitos savybės. Nors mano mochera buvo skirtingų rūšių (vieno storio). Jau išskalbiau, jokių nemalonių staigmenų nesulaukiau.
Papildyta:
aš čia kažkaip plaukioju ---kaži ar mano žinutė tikrai gavotę apie sijonui iš moheros raštui gauti )
Na ir tempai šitos temos, turbūt visame supermamos forume nėra daugiau temos taip sparčiai verčiančios puslapius.
Shangri La ir suknelė, ir pats fonas - labai gražu
Shangri La ir suknelė, ir pats fonas - labai gražu
pamušaliuką siuvau pati.. net nežinau kas ten per medžiagytė nesigaudau, o apačioj tiulį siuvau, kad kraštus gražiai pakeltų
suknytė megzta iš pusvilnės ir sumezgiau gal apie 600 gramų... mano mezgimas, gan standus, kas mezga laisviau, užtektų ir mažiau siūliukų
taigi keliu ir schemutę... bei originalą, kuris buvo kažkurioj senesnėj mezginių temoj
bet aš tai mezgiau iš akies, tik patį principą iš schemutės skolinausi
suknytė megzta iš pusvilnės ir sumezgiau gal apie 600 gramų... mano mezgimas, gan standus, kas mezga laisviau, užtektų ir mažiau siūliukų
taigi keliu ir schemutę... bei originalą, kuris buvo kažkurioj senesnėj mezginių temoj
bet aš tai mezgiau iš akies, tik patį principą iš schemutės skolinausi
sveikos, rodausi savo mocherinuke step by step siuo metu truksta ilgio siek tiek manau ir rankoviu. pasuknele irgi turetu buti ilgesne, papozavau su naktiniais