Na pagaliau suknelių temoje turėsime kelias ne vaikiškas sukneles...
Virbalai, LaPerla - kaip visada įspūdingai!
La Perla, gal jau milijona kartu klause taves sito, bet as dar uzuomarsa pabusiu
cia megzta ant valo? gal gali imest rasteli nors viena?
baigiu dukrai ir imuosi mocheros
cia megzta ant valo? gal gali imest rasteli nors viena?
baigiu dukrai ir imuosi mocheros
La Perla labai grazu
Virbalai, La Perla puikios suknutes ,saunuoles
Virbalai, La Perla kokios fainulkos mocheriukės Ir ta raudona man labai graži Pati kažkada pradėjau tokį megztuką, baigėsi siūlai, dabar kažkur voliojasi Bet neprarandu vilties jį kada nors pabaigt, nes šitas modelis man labai labai
Nu ką nusipirkau siūlus dryžiukei. Pradžiai nutariau panelei numegzt, žiūrėsim kaip eisis, kas gausis, tada spręsiu ar man tokios reik
Nu ką nusipirkau siūlus dryžiukei. Pradžiai nutariau panelei numegzt, žiūrėsim kaip eisis, kas gausis, tada spręsiu ar man tokios reik
QUOTE(Editule @ 2008 10 17, 18:15)
Mergaites,tai ar bus patarimu del sitos pynes? Ar dabar tik dryziukes aktualu
QUOTE(kacumota @ 2008 10 18, 12:36)
Pagal mane (kiek eina iš nuotraukos pamatyt) tai papraščiausia dviguba pynė - kai mezgamos dvi pynės viena šalia kitos, tik sukeitimai daromi į priešingas puses
O suknutės visų tikrai FANTASTIŠKOS
Na, argi būtina megzt lygiai tokiom pačiom pynėm? Pasirinkit kokias jums patinkančias įdomesnes - ir originaliau, ir neatrodys kaip iš parduotuvės...
Mergaitės, AČIŪ visoms už pagyras - labai miela jas skaityt , o akis su juodais siūlais tai išvarginau kaip reikalas Ilsėsiuos dabar nuo suknelių - krūva megztukų eilėj
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 18, 08:59)
LABAS RYTAS
virbalai nu liuks truksta zodziu mano planuose sekanti mocherinuke...
AveM matau ilgai mezgei? o vakar nedamusiau, ir nusliukinau i lova
Nors ilgai naktinejau,nepribaigiau ir as .O jau mergaiciu visu mezginejimai nuostabus virbalai nu liuks truksta zodziu mano planuose sekanti mocherinuke...
AveM matau ilgai mezgei? o vakar nedamusiau, ir nusliukinau i lova
Papildyta:
Nezinau kodel bet kamera labai iskraipe ir spalvas ir vaizda
man atrodo kad cia visiskai paprastos pynes 3x3 tarpuose 1 bloga akis, atrodo gerai jokiu cia mandryiu nera