Žinok uždedant akis atsiranda sakylutės... nebent daryt tą persuktą užmetimą,kaip katuks rodė Tada nesimatytų užmetimo,gal būtų ir nieko Nes man tai negražu,kai tų skylių nereikalingų yra
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 17, 10:36)
Žinok uždedant akis atsiranda sakylutės... nebent daryt tą persuktą užmetimą,kaip katuks rodė Tada nesimatytų užmetimo,gal būtų ir nieko Nes man tai negražu,kai tų skylių nereikalingų yra
dar galima išmezginėti iš vienos akies dvi. bet bent jau man tai negražiai gaunasi. ir persukti užmetimai gali būti sukami dvejopai, t.y. į vieną ar į kitą pusę. reikia derinti pagal raštą, į kurią pusę gražiau gaunasi. aš vat apie tai pagalvojau per vėlai, ir dėl to truputį susinervijau, nes jau viena dalis suknios numegzta. bet apsimesiu kad taip reikia
va parodysiu, kaip atrodo pusė suknios tik truputuką per daug klubus ištampiau kaip vaikui kaip matot puikiai pasiaurinta, o siaurinu tiesiog nedarant užmetimų kai kuriose eilėse
ai, ką norėjau pasakyti apie tuos užmetimų sukimus. gal nelabai matosi, bet tose juostelėse, na kur ne smaigaliai, jeigu būčiau dariusi skirtingus užsukimus, būtų išėjusi irgi juostelė panaši kaip smaigaliuose, tai va.
QUOTE(laimužėX @ 2008 10 03, 07:54)
Sveikos mezgėjėlės naujuose namučiuose
įdedu "lietuviškąjį" variantą vienos suknutės
o čia yra APRAŠYMAS
įdedu "lietuviškąjį" variantą vienos suknutės
o čia yra APRAŠYMAS
Aš pradėsiu nerti šitą, kitai vasarai. gal spėsiu.
QUOTE(katuks @ 2008 10 17, 11:28)
va parodysiu, kaip atrodo pusė suknios tik truputuką per daug klubus ištampiau kaip vaikui kaip matot puikiai pasiaurinta, o siaurinu tiesiog nedarant užmetimų kai kuriose eilėse
NU bet tu pavarai Grožis grožis Įdomu kiek laiko per dieną skiri mezgimui?
Gerai čia sumastei, siaurint nedarant užmetimų, taip ir aš darysiu
QUOTE(Žiogienė @ 2008 10 17, 12:42)
NU bet tu pavarai Grožis grožis Įdomu kiek laiko per dieną skiri mezgimui?
o šitas mezginys labai greit mezgasi, net pati stebiuosi. siūliukai tai gana ploni
kiek laiko skiriu? tuoj paskaičiuosiu iš ryto kokias 2 val, ir vakare prie teliko nu jau daugiau, gal kokias 4 val, nes miegot einu gana vėlai. tik tiek.
Eik tu sau katuks Nu jau grožis O tempai Niu aš tavo mergom tokios mamkos supavydėjau tokiu diiiiiiiideliu diiiiideliu baaaaltu pavydu Žinok žiuriu į tas spalvytes ir jau sau kažkokį panašų derinuką mintyse derinu
Katuks aš apšalus nuo grožio
įsivaizduoju kaip gražu bus, kai viską pabaigsi....
įsivaizduoju kaip gražu bus, kai viską pabaigsi....
nugis ačiū ačiū man ir pačiai kol kas gražu tik bijau, kad nereiktų ardyti, nes kažko ji man jau labai siaurai atrodo
o čia va akims paganyti. gal ir buvo jau tokia, bet prisimint visai verta
va čia ir aprašas yra anglų klb
http://www.garnstudi...k...=10&lang=en
kažkas lyg tai neseniai tokią bandė daryti turiu galvoje, zigzagų ratukais, tik lyg vašeliu. tai gal pravers bent jau iškarpa
o čia va akims paganyti. gal ir buvo jau tokia, bet prisimint visai verta
va čia ir aprašas yra anglų klb
http://www.garnstudi...k...=10&lang=en
kažkas lyg tai neseniai tokią bandė daryti turiu galvoje, zigzagų ratukais, tik lyg vašeliu. tai gal pravers bent jau iškarpa
QUOTE(La Perla @ 2008 10 14, 14:02)
grazi suknute
As ieskau pagalbos Gal kuri turetu sios suknutes/palaidines shema , rasta kaip megzt Labai noreciau nusimegzt tokia suknyte tik ilgom rankovem ...... Noriu labai meherines suknytes arba gal ka panasaus su shema turi?
QUOTE(gandriuke... @ 2008 10 17, 14:55)
grazi suknute
As ieskau pagalbos Gal kuri turetu sios suknutes/palaidines shema , rasta kaip megzt Labai noreciau nusimegzt tokia suknyte tik ilgom rankovem ...... Noriu labai meherines suknytes arba gal ka panasaus su shema turi?
ČIA tikrai rasi
Aš mergaitės dabar audžiu tokią mintį.. Įdomu kaip atrodytu "a la Viliuteee" moherinė suknelė nerta vąšeliu? Ką manot?