Shangri La, labai labai super suknytė
o artėjant žiemai užbaigiau ir aš savo baltąją svajonę
Shangri La, kokia miela suknutė, visą vasarą slėpei
Pelytuke, nuostabu, balta spalvytė žiemai laabai gražu , o jau fasoniukas visai be žodžių. ir kaip matom tos pynės visai nestorina
o man prasideda ilgasis nemezgimo savaitgalis išvažiuoju, grįšiu tik pirmadienį, reiškias geriausiu atveju virbalus paimsiu antradienį.
sėkmės rezgančioms, tikriausiai grįžusi ką nors rasiu naujo
Pelytuke, nuostabu, balta spalvytė žiemai laabai gražu , o jau fasoniukas visai be žodžių. ir kaip matom tos pynės visai nestorina
o man prasideda ilgasis nemezgimo savaitgalis išvažiuoju, grįšiu tik pirmadienį, reiškias geriausiu atveju virbalus paimsiu antradienį.
sėkmės rezgančioms, tikriausiai grįžusi ką nors rasiu naujo
Shangri La, na tiesiog žodžių trūkumas pamačius tokią grožybę Visai nesistebiu, kad buvo rūbas Nr1
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 03, 10:29)
O norit aš jums savo vasarinę suknelę parodysiu? Na, norit nenorit, vis tiek parodysiu:)
Nuotraukoj nesimato kad ji dengia kelius. Sugaišiau jai mėnesį, nėriau iš Maxi, vašelis Nr. 2, idėja iš galvos Bet labai gerai nešiojosi, visą vasarą buvo drabužis Nr. 1!
Nuotraukoj nesimato kad ji dengia kelius. Sugaišiau jai mėnesį, nėriau iš Maxi, vašelis Nr. 2, idėja iš galvos Bet labai gerai nešiojosi, visą vasarą buvo drabužis Nr. 1!
net zandikaulis atvipo... susivokiau, kai puodas pradejo begti - kazi kiek laiko ziurejau i si grozi...
Ačiū merginos Kaip gaila kad jau šalta ir nebegaliu ja pasipuošti- čia iš mano nertų drabužių, kuris man taip "prilipo", nes kituose vis kažkas buvo ne taip..
Oi, Shangri La, kaip tau buvo gerai...ir suknutė nuostabi, ir prie jūros...
Šauniai raštelius sudėliojai, puiki suknutė, ne be reikalo rūbas Nr. 1
O aš vėl ėmiausi plonytės moherinės, tik šiąkart - juodos...
Šauniai raštelius sudėliojai, puiki suknutė, ne be reikalo rūbas Nr. 1
O aš vėl ėmiausi plonytės moherinės, tik šiąkart - juodos...
QUOTE(Shangri La @ 2008 10 03, 11:29)
O norit aš jums savo vasarinę suknelę parodysiu? Na, norit nenorit, vis tiek parodysiu:)
labai graži , be žodžių...
o pasuknelė siūta ar kaip?
Mergaites, dar praeitoj temoj rašiau ir dar kartą papasakosiu, kaip išsprendžiau klausimą su pamušalais- nusipirkau secon'd hand'e keletą aptemptų suknelių (vieną tokią suknelę nešioti yra per drąsu, o pamušalui pats tas) skirtingų spalvų ir naudoju... Sąnaudos- apie 20 Lt, pirkau tris- juodą, žydrą ir žalsvą.
O Pelytukės suknią jau gyriau, bet pagirsiu ir dar- svajonė o ne suknelė
O Pelytukės suknią jau gyriau, bet pagirsiu ir dar- svajonė o ne suknelė