na turejo but juoda romantiskoji - vientisa juoda, be jokiu kitu spalvu... nesimato rasto, tai viena, o kita - ir didziausia priezastis - kad veliasi ant tu siulu viskas... kiekvienas pukelis kimba.... zinau, kad sudesiu daug darbelio ir sirdies, o paskui negalesiu tos savo sukneles nesiot - nes ji kaip magnetas trauks visus pukelius zodziu kol kas dedu i sali...
pasiimsiu senai pirkta mocheriuka, nusimegsiu sau salikiuka, o tada bus matyt - gal kokia gudri mintis saus i galvele...
QUOTE(Žuvelė @ 2008 10 12, 19:40)
Coliukeee, na ką aš galiu pasakyti... NEREALU Šaunuolių šaunuolė tu Labai graži suknytė, ir ne tik ji
Zuviuk tai jei gerai supratau, jau pradėjai suknytę? Ryt ir aš prie jos sėsiu
Zuviuk tai jei gerai supratau, jau pradėjai suknytę? Ryt ir aš prie jos sėsiu
norejau pradeti, bet kai paeimiau siukius ir pamaciau kad su jais reikia rasti bendra kalba, tai dar nusprendziau kazka su jais paprastesnio pameginti... kad rankos iprastu... tai pradejau draugei sali - netycia ta pacia diena uzsiprase... bet jau rytoj pradesiu ir suknyte. megsiu 2 darbelius is karto... pirma karta taip. Bet manau ir idomiau ir ne taip nuobodu bus, nes oi kaip negreitai ta mochera juda... oi kaip negreitai
ir taip netycia pagalvojau, kad Viluteee tikra meistre tokius grozius kuria ir praktiskai visi ar bent dauguma is mocheros... plonos... lenkiu zemai galva pries jos virtuoziskuma
Nu kagi mergaites... ALELIUJA... baigiau
Rodausi ir suknyte ir save parodau (fotografo "profe", ir foto "kokybiska"
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 12, 21:16)
man truksta zodziu kaip grazu
Labai grazi suknute
Labai gražu
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 12, 21:16)
lenkiu galva.... Liezuvis tik nutyso.... grazu neapsakomai, o ir visas spalvu derinys labai graziai prie pacios tinka
jauciu, kad dabar ir trecia darbeli pradesiu... uzkretet mane dryziais galutinai. Dabar kalciausia Coliukeee
Nu psio mergaites, daugiau negirkit, nieko nesakykit, ana kart jau prigyret
Labai malonu, kad daugumai grazu, ko gero visoms grazu yra kam nepatiko?
Labai malonu, kad daugumai grazu, ko gero visoms grazu yra kam nepatiko?
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 12, 22:16)
suknyte
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 12, 22:16)
fantastiškas grožis
*coliukeee* fantastika Jau spalvytės ir tas minimalus margumas Žavu
Papildyta:
AveM netyčia apgavau tave Ten pilkutei 150akių ,o ne 130 uždėta Atsiprašau
Mezgiau nuo apačios-šiek tiek atlenkiau ir prisiuvau Siaurinau štai tokiu būdu:Numezgiau iki klubų lygiai,toliau,kas 10eilėj sumezgiau 24-25akis kartu(per visą mezginio plotį) Man ten gavosi 9 kartus,bet pas mane plonas siūliukas buvo.
Rankovė: Užmečiau 56 akis,pamezgiau rankogalį,tada akis padvigubinau-po kiekvienos akies užmetimas.Numezgiau 34 eiles,tada pradėjau siaurinti-kas 8 eilė sumezgiau 19-20 akis kartu,tol kol liko tiek kiek reikia
Siūlas čia angora 100g-550m.Virbalai nr2.
Papildyta:
AveM netyčia apgavau tave Ten pilkutei 150akių ,o ne 130 uždėta Atsiprašau
QUOTE(nuosirdi @ 2008 10 12, 15:21)
Kokia daili, net nemaciau sito grozio, ar galiu paklausti, o apacioje stulpeliu pamezgei kelias eiles, kad nesiriestu mezginys, ir kaip siaurinai, ar virbalus keitei i plonesnius, ar siaip paprastai sonus siaurinai mazindama akis?
Ir kaip tokias pustesnes rankovytes padaryt, nelabai suprantu kaip taisyklingai reiketu
Ir kaip tokias pustesnes rankovytes padaryt, nelabai suprantu kaip taisyklingai reiketu
Mezgiau nuo apačios-šiek tiek atlenkiau ir prisiuvau Siaurinau štai tokiu būdu:Numezgiau iki klubų lygiai,toliau,kas 10eilėj sumezgiau 24-25akis kartu(per visą mezginio plotį) Man ten gavosi 9 kartus,bet pas mane plonas siūliukas buvo.
Rankovė: Užmečiau 56 akis,pamezgiau rankogalį,tada akis padvigubinau-po kiekvienos akies užmetimas.Numezgiau 34 eiles,tada pradėjau siaurinti-kas 8 eilė sumezgiau 19-20 akis kartu,tol kol liko tiek kiek reikia
Siūlas čia angora 100g-550m.Virbalai nr2.