as lygiai taip apt... nuo pirmadienio - rankose mezginio neturejau
Aš ir nervinuos, kad laiko neturiu. Čia tiek grožybių pridėta ir visko noriu...
Coliuke, nu nerealiai atrodo
Aš vakar pradėjau savo dryžiukus zigzagiukus. Prisukau antrą Smyrna siūliuką, tai dabar padoresnį greitį eina išvystyti Niu, žiūrėsim kaip čia bus.
Coliuke, nu nerealiai atrodo
Aš vakar pradėjau savo dryžiukus zigzagiukus. Prisukau antrą Smyrna siūliuką, tai dabar padoresnį greitį eina išvystyti Niu, žiūrėsim kaip čia bus.
na, cia ne suknele, bet numegztas su dryziuku ikvepimu ... http://public.fotki....i/spa54030.html tiesa pasakius, tikejausi kazko grazesnio, bet gal kad cia megzta is plonos moheros, gal kad dar truksta pasijonio...
Aš laukiu laukiu pinigėlių,taip noriu kuo greičiau suknytę pradėt Bet iš kitos pusės-poilsis irgi naudingas Sukaupsiu energijos,tai jau paskui kaip dėsiu virbalais mojuot
Coliuke superinė tavo suknytė-ir spalvos ir modeliukas Žiūrėjau žiūrėjau ir man ten kažkaip nereikia tų rankovių Nors jei daryčiau,tai tik tiesias.Bet tau jau čia patarimų pridalino
Amade užsimauk sijonuką,norisi pamatyt ant kūno
Coliuke superinė tavo suknytė-ir spalvos ir modeliukas Žiūrėjau žiūrėjau ir man ten kažkaip nereikia tų rankovių Nors jei daryčiau,tai tik tiesias.Bet tau jau čia patarimų pridalino
Amade užsimauk sijonuką,norisi pamatyt ant kūno
Na COLIUKĖS suknytė tai nerealaus grožio...
kelias dienas vis žiūrėjau žiūrėjau į ją ir neatsispyriau pagundai pagirti
superinė suknyte
o ir šiaip, merginos, jūs nerealios, kiek čia visokių grožybių prikurta ir dar taip greit... aš tai pykstu ant savęs, kad vis užsiimu "pašaliniais" darbais ir neturiu laiko kažką nusimegzti sau.. o taip norisi kokio dryžiuko užkrėtėt jau ir mane dryžuotąja manija
tikiu, jog greitu laiku jungsiuosi prie jūsų
o apie dryžiukus... merginos, kaip jūs padarot, kad suknytės apačia būtų vingiuota? čia mezgant raštelį taip pasidaro?
kelias dienas vis žiūrėjau žiūrėjau į ją ir neatsispyriau pagundai pagirti
superinė suknyte
o ir šiaip, merginos, jūs nerealios, kiek čia visokių grožybių prikurta ir dar taip greit... aš tai pykstu ant savęs, kad vis užsiimu "pašaliniais" darbais ir neturiu laiko kažką nusimegzti sau.. o taip norisi kokio dryžiuko užkrėtėt jau ir mane dryžuotąja manija
tikiu, jog greitu laiku jungsiuosi prie jūsų
o apie dryžiukus... merginos, kaip jūs padarot, kad suknytės apačia būtų vingiuota? čia mezgant raštelį taip pasidaro?
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 11, 21:56)
tai kad mano uzpakalis i ji netelpa mezgiau kolegei si sijonuka, tai nebent ant jos reiks nufotkint, kai bus ir pamusalas
labas rytas,
nu zinokit suknia nusimezge greiciau nei rankoves o gal kad savaitgalis ir abi panos namie, yr ka veikt ir be mezgimo
fainulis... o kodel cia tau negrazu? man tai labai grazu... ar sunku megzt is plonos mocheros? kiek as jos daug turiu bet jauciu ant megztuku paleisiu...
prisiminiau ko norejau paklaust: kaip jus prisiuvat rankoves prie suknios? gal turit koki piesinuka? ar tiesiog paprastai pridaigstot? (as tai taip darau)...
nu zinokit suknia nusimezge greiciau nei rankoves o gal kad savaitgalis ir abi panos namie, yr ka veikt ir be mezgimo
QUOTE(Amade @ 2008 10 11, 21:53)
na, cia ne suknele, bet numegztas su dryziuku ikvepimu ... http://public.fotki....i/spa54030.html tiesa pasakius, tikejausi kazko grazesnio, bet gal kad cia megzta is plonos moheros, gal kad dar truksta pasijonio...
fainulis... o kodel cia tau negrazu? man tai labai grazu... ar sunku megzt is plonos mocheros? kiek as jos daug turiu bet jauciu ant megztuku paleisiu...
prisiminiau ko norejau paklaust: kaip jus prisiuvat rankoves prie suknios? gal turit koki piesinuka? ar tiesiog paprastai pridaigstot? (as tai taip darau)...
QUOTE(AveM @ 2008 10 12, 09:28)
Amade,as ne i tema,ar sunku megzti tuos karoliukus,dukra pamate albume,prse visa vakara,kad prie suknutes numegzciau tokius karolius
as irgi ne i tema neee, visai nesunku, as perku panasius i maxi siuliukus, tik mazais kamuoliukais (berods 25-30 gr) tada vaselis 1 arba 1,25 nr. ir geriausia mediniai karoliai arba dar as kartais is paprasciausios folijos pasigaminu rutuliukus (tik kad grazi forma butu). ir nusineriu 5-6 akiu pynute ir varau zemais stulpeliais, is pradziu platinu, tada nebeplatinu iki puses karoliuko, tada ispraudziu karoliuka ir siaurinu nezinau, ar cia aiskiai parasiau
Papildyta:
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 10 12, 09:35)
man is plonu siulu virbalais visai nepatinka megzt toks labai palaidas mezgimas. as sita sijona "mucinau" kokias 3 savaites, kai is paprastu siulu per savaite buciau numezgus...