ne, nu aš negaliu ramiai gyventi
varčiau visokias senienas, idėjų sėmiausi... štai šitas modelis iš 1985 metų kažkokio albumo. bet raštas, raštas!!! taigi ar negalėtų jis būti pritaikytas kad ir "nuodėmingosios" prototipui? vašeliu.
arba šitas?
Nu jau tikrai,katuks tu ir ramybė-nesuderinama Amžinai ką nors iškapstai Iš kur tu laiko tiek turi-ir kapstytis,ir megzti dar lieka Žaviuosi tavo energingumu
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 09, 15:29)
Gelbėkit-neberodykit nieko [/i][/color]
Aukso žodžiai. Susinervinau belekaip. Niekaip nein man dryžiukų pradėt Dabar vėl nebesugalvoju ir nebeapsisprendžiu kaip tą dryžuotumą daryt
Mergytės, gelbėkit
susidūriau su bėda nusimezgiau savo romantiškos suknelės apačią kiauraraščiu, megzdama jau jaučiau, kad negerai, bet alvoju išlyginsiu ir susitvarkys...bėda ta, kad "persisuko" na jei susiūčiau šonus ir paskalbčiau kelis kartus, gautųsi kaip blogos maikutės - persisuka priekis ant nugaros, tikslaiu siūlės, ir gaunasi siūlės ne per šonus, o viena labiau ant nugaros, kita ant priekio man tas pats su kiauraraščiu ką patartumėt daryti? bandau kitą pusę megzti truputį kitaip: akis sumegzti ne iš viršaus, o iš apačios nzn kas gausis..."Brokas" pasimato tik numezgus ~20 cm o man su 2 Nr virbalais ir akių kiekiu ohoho kiek veltui ardymo Gal kitą raštą pasirinkti?
susidūriau su bėda nusimezgiau savo romantiškos suknelės apačią kiauraraščiu, megzdama jau jaučiau, kad negerai, bet alvoju išlyginsiu ir susitvarkys...bėda ta, kad "persisuko" na jei susiūčiau šonus ir paskalbčiau kelis kartus, gautųsi kaip blogos maikutės - persisuka priekis ant nugaros, tikslaiu siūlės, ir gaunasi siūlės ne per šonus, o viena labiau ant nugaros, kita ant priekio man tas pats su kiauraraščiu ką patartumėt daryti? bandau kitą pusę megzti truputį kitaip: akis sumegzti ne iš viršaus, o iš apačios nzn kas gausis..."Brokas" pasimato tik numezgus ~20 cm o man su 2 Nr virbalais ir akių kiekiu ohoho kiek veltui ardymo Gal kitą raštą pasirinkti?
Mergytės, norėjau paklausti dėl moherinukės - kaip jūs manot, ar gražiai atrodys, jei siūlai tokie pereinančio atsplavio, t.y. jie rudi, iš pradžių tamsūs, o po to šviesėja?
QUOTE(Žuvelė @ 2008 10 09, 21:59)
Mergytės, norėjau paklausti dėl moherinukės - kaip jūs manot, ar gražiai atrodys, jei siūlai tokie pereinančio atsplavio, t.y. jie rudi, iš pradžių tamsūs, o po to šviesėja?
manau kad graziai man labai patinka pereinancios spalvytes. Tai gal jau siuliukai musu bendram projektui paruosti? As jau laukiu ir bandau atsirinkti rastus iki galo
Papildyta:
zuvele, negalejau nepamatyti tu nuostbiu batuku tarp tavo darbeliu... buk tokia gera - pasidalink schemute. Taip noriu savo mazyciui prie liemenes batelius pagaminti rasyk gal AZ, kad neterstume eterio..
Labiukai
AK, kokis mielas ir siltas sukneliu kamputis Dziugu skaityt, kad sitas klubas ima ir pazadina norus suknelintis
NORU SARASAS KA TIK PAILGEJO
Tai jau kai prie mezginio pripulsi, tai uuuch!!!! Sekmes!
Kashmyras nebus per storas, jei Verpaluose imsi italiska (ten spalvos blankokos mano skoniui, bet pluostas - geras). Savo mylimos parduotuves nesiulau (kuri Zveryne). Ak, as ten vel NORIU
Super!
Katuks, tu nereali vartuksle!!!!! Ir tokia fajjjna fajjjna, kad dalinies.
PS jei noru sarasas ilgesnis nei galimybes, visada yra PROGA pakoreguot galimybes
Paskaitau ir jauciuos kaip pamezgus suknyte. Dabartes mezgu dukrai antklodele, nes pirktines pabrokyjo, o kiek gali mano turtas po mylimu megztiniu miegoti?
AK, kokis mielas ir siltas sukneliu kamputis Dziugu skaityt, kad sitas klubas ima ir pazadina norus suknelintis
QUOTE(evax @ 2008 10 09, 11:42)
NORU SARASAS KA TIK PAILGEJO
QUOTE(zvirble @ 2008 10 09, 14:38)
sedziu darbe ir taip niezti nagucius, isprotesiu, kaip noriu megzti...sukneles, sukneles, sukneles... valdo mus...
Tai jau kai prie mezginio pripulsi, tai uuuch!!!! Sekmes!
QUOTE(evax @ 2008 10 09, 14:44)
uch, uzretet jus mane ta sukneliu liga pradesiu ne tik nert-megzt bet ir nesiot j, nes su kelnem nesusitariu, neberandu kurios tiktu ir patiktu, o suknytes ir sijunukai kazkaip praslysta neblogai. dabar svajoju apie ta rusva kur buvau imetus tik manau darysiu ja tamsiai raudona noriu kad siltesne butu, turbut kasmyra pirksiu, al nebus per storai
Kashmyras nebus per storas, jei Verpaluose imsi italiska (ten spalvos blankokos mano skoniui, bet pluostas - geras). Savo mylimos parduotuves nesiulau (kuri Zveryne). Ak, as ten vel NORIU
QUOTE(katuks @ 2008 10 09, 17:30)
ne, nu aš negaliu ramiai gyventi
varčiau visokias senienas, idėjų sėmiausi... štai šitas modelis iš 1985 metų kažkokio albumo. bet raštas, raštas!!! taigi ar negalėtų jis būti pritaikytas kad ir "nuodėmingosios" prototipui? vašeliu.
arba šitas?
arba šitas?
Super!
Katuks, tu nereali vartuksle!!!!! Ir tokia fajjjna fajjjna, kad dalinies.
PS jei noru sarasas ilgesnis nei galimybes, visada yra PROGA pakoreguot galimybes
Paskaitau ir jauciuos kaip pamezgus suknyte. Dabartes mezgu dukrai antklodele, nes pirktines pabrokyjo, o kiek gali mano turtas po mylimu megztiniu miegoti?
Na va kaip gaunasi, ne trapecijos formos
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 10 09, 22:17)
sitam forume grazesnes gamina neimsim jei ir primokes
Pritariu visu 100
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 09, 23:30)
Pritariu visu 100
Skaitot mano mintis,bet kazkaip nedrisau garsiai saukti
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 10 07, 16:29)
nuostabu , fantastiska Noriu dabar jau tikrai noriu ir as tokios
Pridauzk mane tundra,bet man niekaip nedasunta kaip megzti dryzius o taip noriu tokios suknutes dukrai Papildyta:
Netiketai,gal man kaip nors gali paaiskinti kaip megzti,ne pati suknutes rasteli,o tuos dryzius,juk jei paprastai pakeisiu tik siulu spalva is vieno galo arba kito tai gausis paprastai dryzuota,o cia kaip trikampeliai tokie pas tave gaunasi
QUOTE(AveM @ 2008 10 09, 23:49)
Skaitot mano mintis,bet kazkaip nedrisau garsiai saukti
Papildyta:
Pridauzk mane tundra,bet man niekaip nedasunta kaip megzti dryzius o taip noriu tokios suknutes dukrai
Papildyta:
Netiketai,gal man kaip nors gali paaiskinti kaip megzti,ne pati suknutes rasteli,o tuos dryzius,juk jei paprastai pakeisiu tik siulu spalva is vieno galo arba kito tai gausis paprastai dryzuota,o cia kaip trikampeliai tokie pas tave gaunasi
Papildyta:
Pridauzk mane tundra,bet man niekaip nedasunta kaip megzti dryzius o taip noriu tokios suknutes dukrai
Papildyta:
cituoju
QUOTE(netikėtai @ 2008 10 06, 20:39)
raščiukas čia labai paprastas:
5geros,3sumegztoskartu,5geros,užmetimas,1gera,užmetimas
5geros,3sumegztoskartu,5geros,užmetimas,1gera,užmetimas
taip eilutemis megzdama gausi netiketai sukneles dryziukus zigzagiukus
QUOTE(katuks @ 2008 10 09, 14:09)
prisėdau ir greituoju būdu pribaigiau 1/4 savo projekto
na pavertinkit, pakomentuokit, gal kokių pastabėlių, kol dar per daug neprisidžiaugiau (gal ardyti prisireiktų)
aišku, čai gi dar nelyginta ir nesusiūta (nėr su kuo ), tai vaizdo ir nėr labai gražaus, bet gal kas krenta į akis
na pavertinkit, pakomentuokit, gal kokių pastabėlių, kol dar per daug neprisidžiaugiau (gal ardyti prisireiktų)
aišku, čai gi dar nelyginta ir nesusiūta (nėr su kuo ), tai vaizdo ir nėr labai gražaus, bet gal kas krenta į akis
koks grozis nerealu,o mano nuodemingoji guli ant lovos,puse priekio jau iveikiau ,bet darbai neleidzia prisest,tai kopustus marinuot,tai dar pagrybaut mb nori,o suknelei ir nelieka laiko gal jau kita savaite daugiau laiko turesiu,o ir vakarais nebeina vakarot,kazkaip miegas suima ir miegu su virbalais rankose