sveikutes
visos suknelinates
o man kazkokios nesukneliskos nuotaikos
pabaigiau megztuka svarkiuka vakar ir jau rezgu minti kad salio reik ir dar golfuko
zodziu neaisku kada as subaigsiu pilkute-rudute
teko daug ardyt matyt uztat ir nusimuse nuotaika jai
kai gaila, kad man iki tokios figurytes labai toli, o tai mielai daryciau kazka panasaus,
juo labiau svajoju apie geltona arba tamsiai raudona suknele
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2008 10 09, 11:38)
Aciu tau uz schemute,bet cia labai atidziai reikia megzti
bet man atrodo kad kaip tik kai rastas toks greiciau mezgasi.na, bent jau man labai nemegstu lygaus rasto, va tokie mane veza
Evax, aciuuuu uz schemute, bagsiu pilke, tada pabandysiu ta rasteli ismegzti.
Papildyta:
pamirsau pridurti, kad mano pyniuotoji pilke jau link pabaigos eina, dar kokia gera savaitele, ir bus baigta. niu kaip as jos noriu
Papildyta:
pamirsau pridurti, kad mano pyniuotoji pilke jau link pabaigos eina, dar kokia gera savaitele, ir bus baigta. niu kaip as jos noriu
prasom
Papildyta:
QUOTE(zvirble @ 2008 10 09, 11:52)
Evax, aciuuuu uz schemute, bagsiu pilke, tada pabandysiu ta rasteli ismegzti.
Papildyta:
Papildyta:
tai jau lauksim lauksim pasirodant
QUOTE(AveM @ 2008 10 09, 12:12)
Gal kaip nors galima aprasyma ideti negaliu perskaityti kaip ten tos akys keiciasi,kiek suprantu cia pyne is sesiu akiu
tu cia apie ta geltona? deja schemos yra viskas ka radau apie ja. o pynutes tai vienoj vietoj is 6, o kitoj is 8 akiu kiek iziuriu na megzti nebandziau, bet kiek iziuriu tai schema gana aiski, tik kad ryskesne foto galetu buti
QUOTE(Amade @ 2008 10 09, 10:39)
laba, siandien pirksiu siuliuku siai suknytei, gal kuri nors turit tokiu rombuku schema?
Amade, gal šitas tiks
ar tas
QUOTE(laimužėX @ 2008 10 09, 11:27)
aciu aciu uz rastelius
prisėdau ir greituoju būdu pribaigiau 1/4 savo projekto
na pavertinkit, pakomentuokit, gal kokių pastabėlių, kol dar per daug neprisidžiaugiau (gal ardyti prisireiktų)
aišku, čai gi dar nelyginta ir nesusiūta (nėr su kuo ), tai vaizdo ir nėr labai gražaus, bet gal kas krenta į akis
na pavertinkit, pakomentuokit, gal kokių pastabėlių, kol dar per daug neprisidžiaugiau (gal ardyti prisireiktų)
aišku, čai gi dar nelyginta ir nesusiūta (nėr su kuo ), tai vaizdo ir nėr labai gražaus, bet gal kas krenta į akis
QUOTE(katuks @ 2008 10 09, 13:09)
gal isduosi pasapti kas per greitasis budas? nugis labai grazu taigi, ciupk virbalus ir tuo paciu greituoju budu uzbaik, kad butu su kuo susiut, tada matysi kaip gula prie kuno ir ar paciai grazu ir patogu