Malu su sūrio malūnėliu visus sūrius, jei nuolat nesupurtysi, tai, žinoma viskas į gumulą viduje sušoka
Aš sumalu gabaliuka, paverčiu ir pakratau, kad iškristų iš cilindro susimalęs sūris, toliau vėl malu ir vėl pakratau. Svarbiausia, kad nesigautų labai dau sūrio to cilindro viduje. Tikiuosi suprasite
Puodą turiu jau porą metų. Kai nusipirkau, labai jis man patiko, atsidžiaugti negalėjau. Matyt per daug
Po mėnesio naudojimo užkaičiau aš jame žirnius, norėjau ik truputį pašildyti ir išjungti, bet pamiršau, išvažiavau ir palikau įjungtą kaitlentę su puodu ant pačio didžiausio galingumo
Turbūt niekam nereikia pasakoti, kokį vazdelį rado dukrytė, grįžusi po valandos
Kitas puodas, tikriausiai būtų iš karto nukeliavęs į šiukšlinę, bet, kadangi sumokėjau tokius pinigus, teko grandyti
Po ilgų kančių jis atsišveitė, tik su dangčiu teko ilgiau pasikankinti, nes degėsių prilindo už stiklo, o jo taip lengvai neiškrapštysi. Indaplovėje išplaudavau, lyg ir švarus, tik pradedu virti, prigaruoja ir vėl visi degėsiai išteka iš po stiklo. Bet kadangi aš buvau kantri, įveikiau ir šitą problemą. Dar puodo dugnas buvo pageltęs, bet kas įdomiausia, tas pageltimas po truputį mažėja ir šiuo metu jo beveik neliko. Galiu lyginti su daugeliu kitų puodų, nes pas mane beveik visi praėjo šį išbandymą, kitų dugnai taip ir neatsiplovė
O dėl dangčio sandarumo, net neįsivaizduoju kaip uodas gali būti sandarus, juk tai ne plasitikinis dubuo ir ne greitpuodis.
Bet užverda labai greitai (galiu palyginti su Teskoma puodu, kurio nekenčiu vien dėl to, kad jis žiauriai ilgai neužverda, nors paskui viskas lyg ir greitai vyksta), o užviręs pradeda daužyti, taip kad, jei esi namuose, tai tikrai girdėsi
, o tada ugnį sumažinu iki min. ir viskas puikiai isverda
Žodžiu, aš juo esu labai patenkinta