Mane labai sudomino puodu situacija.
Visa laika puoda 2.4l buvo galima isigyti uz 349lt. O dabar gruodį už 449lt. Tai man dabar paaiskinkit , kur tos nuolaidos.
QUOTE(meelisaa @ 2008 11 12, 17:17)
Mane labai sudomino puodu situacija.
Visa laika puoda 2.4l buvo galima isigyti uz 349lt. O dabar gruodį už 449lt. Tai man dabar paaiskinkit , kur tos nuolaidos.
O kas sakė, kad dabar puodams nuolaidos? Dabar tiesiog jie atsirado prekyboje.
QUOTE(ugi @ 2008 11 12, 17:07)
Spygly, kiek pas jus leduku formeles kainuoja
Tokiais klausimais labai prašau pas mane į temą Nors ir mano temoje atsiranda slapukautojų ir nesąžiningų mamyčių. Paskutinis sakinys adresuotas sumermamytei vixiuke
Bet ir kainos puodų,pažiūrėjus į jas dingo noras tuos puodus pirkti.
Spygly labai fainas internetinis puslapis
tai kaip jums gruodžio naujienos mane tai labai nustebino dekoravimo rutulio kaina tai taip išeina, kad jo kaina virš 80lt
ir dar kai kas pradžiugino, kad net vienam pačiam vyno kamščiatraukiui nuolaida visai normali, dabar daug gražesnė kaina 70lt. Pas mane yra žmonių laukiančių senokai nuolaidos o pas mus SAULĖJ kažkaip neužfiksavo šito dalyko, o gal pražiopsojau
Papildyta:
ai dar klausimas, kas kelinta savaitę būna AKTYVUMO savaitės, yra kokia sistema ar neprognozuojama
tai kaip jums gruodžio naujienos mane tai labai nustebino dekoravimo rutulio kaina tai taip išeina, kad jo kaina virš 80lt
ir dar kai kas pradžiugino, kad net vienam pačiam vyno kamščiatraukiui nuolaida visai normali, dabar daug gražesnė kaina 70lt. Pas mane yra žmonių laukiančių senokai nuolaidos o pas mus SAULĖJ kažkaip neužfiksavo šito dalyko, o gal pražiopsojau
Papildyta:
ai dar klausimas, kas kelinta savaitę būna AKTYVUMO savaitės, yra kokia sistema ar neprognozuojama
QUOTE(davija @ 2008 11 12, 20:23)
Spygly labai fainas internetinis puslapis
Papildyta:
Papildyta:
Rekordu savaites visada buna sausi 1-4 sav. ir 39 sav. O kitos visiskai be sistemos.Bent jau man taip atrodo
QUOTE(Dileta @ 2008 11 12, 19:32)
Bet ir kainos puodų,pažiūrėjus į jas dingo noras tuos puodus pirkti.
Kaip aiskino per susirinkima, tai puodu kainos Lietuvoje nekito 5 metus, o dabar pabrangino 20% kaip ir visas katalogines prekes pries puse metu Bent gerai, kad peiliai su nuolaida ir peiliu deklas atsirado pardavime
QUOTE(svarelis @ 2008 11 12, 22:40)
Bent gerai, kad peiliai su nuolaida ir peiliu deklas atsirado pardavime
Man tai stalo įrankiai Bus proga pasikeist pasoginius Oi , kaip seniai tai buvo
aš ir galvoju ir žvalginėjaus ir svarstau, tai dabar jau TW kaina kaip zepterinių
ir dar galvoju, jei nori susipirkt rinkinį, tai man trūktų puodo virš 3l 1l,2,4 ir 5,7
ir dar galvoju, jei nori susipirkt rinkinį, tai man trūktų puodo virš 3l 1l,2,4 ir 5,7
Siaip jo.. kaina tai tikrai zveriska.. ir dar tai kad zepterio puodus jau visi zino o TW visi zino kaip indeliu gamintoja o dabar tie puodai, bent pas mane tai tikrai nebus jie graipstomi, nes kaina didele ir dar ju niekas gerai nezino kaip jie....
ir dar labai reikia dokumentu, t.y. informacijos apie puodus, ju sudeti irt.t., nes pas mus distributorė minėjo, pvz. kad dugnas 7 sluoksnių, o šonai 5, paskaičiau spigliuko info, tai ten 5 ir 3, nors gal 7 ir 5 didžiuosiuose puoduose
Pas mane norinčių ir susidomėjusių buvo, bet o tačiau kaip sakoma būkim biedni, bet teisingi....
Pas mane norinčių ir susidomėjusių buvo, bet o tačiau kaip sakoma būkim biedni, bet teisingi....
QUOTE(davija @ 2008 11 13, 07:26)
ir dar labai reikia dokumentu, t.y. informacijos apie puodus, ju sudeti irt.t., nes pas mus distributorė minėjo, pvz. kad dugnas 7 sluoksnių, o šonai 5, paskaičiau spigliuko info, tai ten 5 ir 3, nors gal 7 ir 5 didžiuosiuose puoduose
Info radau intete, dabar tikrai negaliu pasakyti kur