QUOTE(spiglys @ 2008 11 11, 08:53)
Šiandien vakare per susirinkimą
tai tikesimes pasidalinsit cia ziniomis
Labai noriu
Aš vakar buvau susirinkime, tai įspūdingų naujienų t.y. akcijų negirdėjau, į eterį išeina PUODAI net iki gegužės mėn. bus pardavime, žirklės mėsai ir žuviai 85lt (naujosios), snieji prieskonių malūnėliai be prieskoninių po 65lt, rinkinys vynui tai čia kas labiausiai užkabino manę
Tai kadangi bus puodai, tai prašom sakyt kas turit visus už ir prieš,mane jie domina
Tai kadangi bus puodai, tai prašom sakyt kas turit visus už ir prieš,mane jie domina
Oi kaip as laukiu puodu. Turiu ta 2,4 l.
QUOTE(davija @ 2008 11 11, 12:00)
Aš vakar buvau susirinkime, tai įspūdingų naujienų t.y. akcijų negirdėjau, į eterį išeina PUODAI net iki gegužės mėn. bus pardavime, žirklės mėsai ir žuviai 85lt (naujosios), snieji prieskonių malūnėliai be prieskoninių po 65lt, rinkinys vynui tai čia kas labiausiai užkabino manę
Puodai tikrai verti dėmesio: geri ir gražūs . Tik kažin ar bus toks su kiauraindžiu, kad būtų galima troškinti garuose ?
TW puodai- didžiulis gėris Tirėjau dar porą berghofo , tai nė nesulyginsi .
Dabar turiu 2 po 1 litrą, 2 po 2.4 litro, 2 po beros 5.kažkie ir didelį, virš 7 litrų
Sriubų ir košių skonis visiškai kitas , o jei sugebi prisvilinti, tai išsivalo be didesnių vargų
va tik keptuvės nei vienos TW neturiu ....įdomu ar bus pasiūlymų joms ?
Dabar turiu 2 po 1 litrą, 2 po 2.4 litro, 2 po beros 5.kažkie ir didelį, virš 7 litrų
Sriubų ir košių skonis visiškai kitas , o jei sugebi prisvilinti, tai išsivalo be didesnių vargų
va tik keptuvės nei vienos TW neturiu ....įdomu ar bus pasiūlymų joms ?
Aš puodais irgi negaliu atsidžiaugti-turiu 2,4l ir 5,7lt. Dar labai noreciau keptuvę įsigyti.
Gaila , bet turiu zepterinus. Jokio skirtumo nepajaučiau
Puodo kur būtų galima virt ant garų tai tikrai nebus o daugiau viskas yra ir puodai visokių dydžių, ir troškintuvai ir tikriausiai visos keptuvės: kiniečių maistui Vox, lietiniams ir universali.
Aš turiu Berghofinius puodus ir tai jau apsidžiaugus, kažkaip kai jie tik tik supirkti gaila vėl pinigų TW puodams, tai sakiau pabandymui kokį vieną paimsiu o toliau kaip dievas duos
Dėl keptuvių susirinkime tai buvau daug diskusijų, vienom teflonas(jos teflonines) greit usigarbanavo, kitos naudoja 10m. ir tebesidžiaugia
Šiaip tai man keista, kodėl TW tebenaudoja tefloną
Aš turiu Berghofinius puodus ir tai jau apsidžiaugus, kažkaip kai jie tik tik supirkti gaila vėl pinigų TW puodams, tai sakiau pabandymui kokį vieną paimsiu o toliau kaip dievas duos
Dėl keptuvių susirinkime tai buvau daug diskusijų, vienom teflonas(jos teflonines) greit usigarbanavo, kitos naudoja 10m. ir tebesidžiaugia
Šiaip tai man keista, kodėl TW tebenaudoja tefloną
QUOTE(davija @ 2008 11 11, 12:00)
Turiu namie bergoff puodus, jiems pirmenybę teikiau tik dėl metalinių dangčių. Keptuvę beveik metus naudoju lietiniams, tikrai nebloga.
O kas iš nuolaidų bus gruodį? Nes ir puodai ir žirklės ir vynui rinkinys yra pasiūlomieji gaminiai...
Kažkaip tų nuolaidų nepastebėjau, matyt nieko gero dar prisiminiau, kad perkant Kvikšefą arba Spydšefą, gauna dovanų po dvi dėžutes vynuogines (bet mažesnes). Tai taip va su tom nuolaidom