Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Gal kas pasakytų, ar dažnai būna nuolaida kompotinei? 74 Lt mokėt, mano manymu, daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 11 11, 08:53)
Šiandien vakare per susirinkimą mirksiukas.gif

tai tikesimes pasidalinsit cia ziniomis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Labai noriu blush2.gif
Atsakyti
Aš vakar buvau susirinkime, tai įspūdingų naujienų t.y. akcijų lotuliukas.gif negirdėjau, į eterį išeina PUODAI net iki gegužės mėn. bus pardavime, žirklės mėsai ir žuviai 85lt (naujosios), snieji prieskonių malūnėliai be prieskoninių po 65lt, rinkinys vynui blush2.gif tai čia kas labiausiai užkabino manę ax.gif

Tai kadangi bus puodai, tai prašom sakyt kas turit visus už ir prieš,mane jie domina mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip as laukiu puodu. Turiu ta 2,4 l.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 11, 12:00)
Aš vakar buvau susirinkime, tai įspūdingų naujienų t.y. akcijų lotuliukas.gif negirdėjau, į eterį išeina PUODAI net iki gegužės mėn. bus pardavime, žirklės mėsai ir žuviai 85lt (naujosios), snieji prieskonių malūnėliai be prieskoninių po 65lt, rinkinys vynui blush2.gif tai čia kas labiausiai užkabino manę ax.gif

Tai kadangi bus puodai, tai prašom sakyt kas turit visus už ir prieš,mane jie domina mirksiukas.gif

Puodai tikrai verti dėmesio: geri thumbup.gif ir gražūs wub.gif . Tik kažin ar bus toks su kiauraindžiu, kad būtų galima troškinti garuose g.gif ?
Atsakyti
TW puodai- didžiulis gėris thumbup.gif Tirėjau dar porą berghofo , tai nė nesulyginsi .
Dabar turiu 2 po 1 litrą, 2 po 2.4 litro, 2 po beros 5.kažkie ir didelį, virš 7 litrų
Sriubų ir košių skonis visiškai kitas , o jei sugebi prisvilinti, tai išsivalo be didesnių vargų thumbup.gif
va tik keptuvės nei vienos TW neturiu ....įdomu ar bus pasiūlymų joms ?
Atsakyti
Aš puodais irgi negaliu atsidžiaugti-turiu 2,4l ir 5,7lt. Dar labai noreciau keptuvę įsigyti.
Atsakyti
Gaila , bet turiu zepterinus. Jokio skirtumo nepajaučiau verysad.gif
Atsakyti
Puodo kur būtų galima virt ant garų tai tikrai nebus schmoll.gif o daugiau viskas yra ir puodai visokių dydžių, ir troškintuvai ir tikriausiai visos keptuvės: kiniečių maistui Vox, lietiniams ir universali.
Aš turiu Berghofinius puodus ir tai jau apsidžiaugus, kažkaip kai jie tik tik supirkti gaila vėl pinigų TW puodams, tai sakiau pabandymui kokį vieną paimsiu mirksiukas.gif o toliau kaip dievas duos lotuliukas.gif

Dėl keptuvių susirinkime tai buvau daug diskusijų, vienom teflonas(jos teflonines) greit usigarbanavo, kitos naudoja 10m. ir tebesidžiaugia g.gif
Šiaip tai man keista, kodėl TW tebenaudoja tefloną g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 11 11, 12:00)

Turiu namie bergoff puodus, jiems pirmenybę teikiau tik dėl metalinių dangčių. Keptuvę beveik metus naudoju lietiniams, tikrai nebloga.
O kas iš nuolaidų bus gruodį? Nes ir puodai ir žirklės ir vynui rinkinys yra pasiūlomieji gaminiai...
Atsakyti
Kažkaip tų nuolaidų nepastebėjau, matyt nieko gero lotuliukas.gif dar prisiminiau, kad perkant Kvikšefą arba Spydšefą, gauna dovanų po dvi dėžutes vynuogines (bet mažesnes). Tai taip va su tom nuolaidom mirksiukas.gif
Atsakyti