vazaza...as stikla dar praeinu su svitriniu mazdaug 80 numerio...nes su viena vaza turejau problemu...dazai nesidenge...turiu omeny, luposi...nusveitus viskas gerai...

Atsiprasau, gal jau buvo klausta... nusipirkom vienkomponente sendinimo priemone, darau, kaip parasyta ant pakuotes :padengiu pavirsiu dazais, isdziusta, tada sia priemone, dziovinu su fenu, bet pavirsius neskilineja
jo net nesimato. gal visteik kazka ne taip darau?

aha blogai:))))nedaskaitei kas ant pakuotes parasyta...vienkomponente priemone skaldo dazus...uztepei dazus, priemone...ir po pusvalandzio naturalaus dziuvimo tepi vel dazus...ir va jie tau suskilines:) 
nebent tavo ta priemone cia ta nauja kur buna...vienomotente is dvieju buteliuku...bet pagal aprasasyma, suprantu kad ne:)

nebent tavo ta priemone cia ta nauja kur buna...vienomotente is dvieju buteliuku...bet pagal aprasasyma, suprantu kad ne:)
Gabii dekui už atsakymą

prasom:)
o tas baltumas man nepraejo...
nu bet nieko baisaus labai...uzsimaskuos..tik va butu idomu suzinoti nuo ko galejo atsirasti, nes niekaip nesugalvoju...
o tas baltumas man nepraejo...

QUOTE(zzuzza @ 2008 10 04, 13:48)
Aistukas,man labai grazu,dovanociau draugei paskutine,man tokia kaip japonisko stiliaus,labai grazi.
Gavau dovanu kursus dekupazo mokytis,pabuvau,na lygtai viskas aisku,bet ten tos priemones brangokos,o noreciau didesni daikta daryt.Gal kas galit padet,ar imanoma nusipirkti dvikomponencio sendinimo lako statybiniu prekiu parduotuveje,gal kas zino kaip vadinasi?Ir kokiu tada laku tepti poto?Aciu is anksto,esu naujoke,o perskaityt 22 temas nera galimybiu su mazu vaiku?aciu
Papildyta:
Gavau dovanu kursus dekupazo mokytis,pabuvau,na lygtai viskas aisku,bet ten tos priemones brangokos,o noreciau didesni daikta daryt.Gal kas galit padet,ar imanoma nusipirkti dvikomponencio sendinimo lako statybiniu prekiu parduotuveje,gal kas zino kaip vadinasi?Ir kokiu tada laku tepti poto?Aciu is anksto,esu naujoke,o perskaityt 22 temas nera galimybiu su mazu vaiku?aciu
Papildyta:
Nu negi nieks nepagelbes?Noriu toki dideli vazona pasidekupazuoti,ant mazu jau isbandziau,bet jau smarkiai brangiai iseina,gal kas padesit???
zzuzza, dvikomponenčio sendinimo lako statybinėse parduotuvėse nenusipirksi, jo ten nėra tik vienkomponentis Sadolin firmos Antic, dviejų komponentų lako rasi tik specializuotose parduotuvėse, patarimas, jei nori kad brangiai nekainuotų didelis darbas sendink ne visą plotą o vietomis.

QUOTE(zzuzza @ 2008 10 05, 10:47)
Nu negi nieks nepagelbes?Noriu toki dideli vazona pasidekupazuoti,ant mazu jau isbandziau,bet jau smarkiai brangiai iseina,gal kas padesit???
aš tokių nežinau... statybinėse kiek žinau tik vienkomponentį perka.
ir manau, kad norint taupyti reik a) sendinimui naudoti nebūtinai dvikomponentį (vienkomponenti, sendiną vašku ir pan)

tokie būtų mano pamąstymai, būtų įdomu išgirsti ir turinčių didesnę patirtį.
QUOTE(pavonija @ 2008 10 05, 09:55)
zzuzza, dvikomponenčio sendinimo lako statybinėse parduotuvėse nenusipirksi, jo ten nėra tik vienkomponentis Sadolin firmos Antic, dviejų komponentų lako rasi tik specializuotose parduotuvėse, patarimas, jei nori kad brangiai nekainuotų didelis darbas sendink ne visą plotą o vietomis. 

Aciu labai uz informacija ir patarimus.

O gal zinai,koki poto galima tept ant sito lako,uzbaigimo laka,galbut irgi is Sadolin?
Sveikos merginos.Esu labai susidomejusi dekupazu,noreciau pradeti daryti darbelius,eisiu i dekupazo priemoniu pristatyma,tada viska ir isigysiu.Perziurejau jusu darbelius,viskas nuostabu,tik iskilo viena klausimas.Ant kokio pavirsiaus jus darote papuosalus?Pavyzdziui sages ar kaklo pakabukus.

QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 04, 19:31)
aha blogai:))))nedaskaitei kas ant pakuotes parasyta...vienkomponente priemone skaldo dazus...uztepei dazus, priemone...ir po pusvalandzio naturalaus dziuvimo tepi vel dazus...ir va jie tau suskilines:) 

Aciu labai

Bandysiu vel

nu jo...eksperimentuokit...bet pati principa tai kaip ir turejo pasakuti...