Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

o as esu tepus ant sotille akriliniu baldiniu, bet laaaabai svelniai, po viena karta per ta pacia vieta, tai neapsivele niekas, kitus sluoksnius jau normaliai tepiau.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2008 10 03, 11:12)
o as esu tepus ant  sotille akriliniu baldiniu, bet laaaabai svelniai, po viena karta per ta pacia vieta, tai neapsivele niekas, kitus sluoksnius jau normaliai tepiau.

Visko gali buti juk ne visi vienodi, o jei kazkaip sotilles lakas tinka tai ir gal kuris akrilinis tinka bet as tai geriau paurskiu ir tada tepu kaip noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 03, 11:40)
Visko gali buti juk ne visi vienodi, o jei kazkaip sotilles lakas tinka tai ir gal kuris akrilinis tinka bet as tai geriau paurskiu ir tada tepu kaip noriu smile.gif

siaip as irgi visada purskiu, taip ramesne galva, o tepiau tik pati pirma karta, kai sotille isbandziau, ir purskiamo neturejau po ranka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 03, 09:43)
Zodziu taisykle yra viena GERIAUSIA NAUDOTI VIENOS FIRMOS PRODUKTUS VIENAM GAMINIUI arba suktis is padeties jei nori kad butu pigiau ir praktiskiau (visada reiktu pabandyti bandynuka jei nezinote kaip sureguos medziagos viena su kita) ir nupurskus karta nera garantijos kad kontaktas bus izoliuotas, todel as visada purskiu du kartus smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku mirksiukas.gif Tiesiog klausta buvo apskritai apie "akrilinį laka", nebuvo paminėtas joks baldinis mirksiukas.gif Tai ir atsakiau, kad tai įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Aš šiek tiek keistoku klausimu, bet norėčiau sužinot, kai dekoruoji plaukų šukas ir jei kokio lako ar sendinimo priemonės pakliuvo ant šukų dalies su kuria šukuojami plaukai, ar plaukams nieko neatsitiks naudojant tokias šukas?
Atsakyti
vakar buvo padeklas padarytas su stamperios sottile...vietomis daryta stambiai, vietomis smulkiau...tai labai aciu justess22 uz gera patarima, stambuma isgauti su antru sluoksniu...labai puikiai matosi, kur buvo tepta jo daug, stambu...kur maziau...smulkiau... 4u.gif mirksiukas.gif
tik va...iskilo viena nedidele beda...vienoje vietoje labai mazai...bet visvien matosi...vienoje vietoje prie skilimo linijos balta siek tiek...ar dar leisti dziuti ir isnyks, ar kazkaip kitaip butu galima jo atsikratyti???? g.gif
nutepta vakar vakare...ir per nakti dziuvo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 04 spalio 2008 - 08:51
Gabii__ tai sakyciau leisk dar padziuti mirksiukas.gif pas mane su tuo dvikomponenciu tas pats buvo, bet po ilgesnio laiko isnyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 04 spalio 2008 - 09:12
nu lauksim... biggrin.gif bet jau taip rankos niezti itrinti...ir pabagti... ax.gif
Atsakyti
aš mąstau jūs čia paie tą patį pabalimą kalbat... man irgi gavosi bet dirbant su crakle medium effeto lucido stamperijos... kur buvo storiau, liko pabalimas ir neišdžiuvo... žodžiu reik lupt lauk...
Atsakyti
tas pabalimas ne kaip bala kokia...o linija tokia eina ties irtukimu...jei neisdzius...manau nesunku bus ir nenulupus uzmaskuoti...nors aisku noretusi, kad nereiktu jau nieko daryti... ax.gif
Atsakyti
tai tau geriau, pas mane tokie drumzlini pabalimai... tiksliau taip ir nenuskaidrėjo ta priemonė vietomis... gyveni žmogus ir mokaisi... kad ir saiko jausmao... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzio ziedai: 04 spalio 2008 - 10:01
Sveikos.

Nu noriu pasirodyti savo pirmus banymus apdoroti pakabutes.

Noriu viena padovanoti draugei, tai buciau labai dekinga uz Jusu patarimus. Gal ir padesite isrinkti kuria.
blush-anim-cl.gif

Taigi:

user posted image

kita puse:

user posted image

Kita pakabute:

user posted image

kita puse:

user posted image

na ir paskutine:

user posted image

user posted image