Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

bet koki ilga varda galima sutrumpint smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone vardas turi būti ne du skiemenys, o žodis. Aš atkreipiu dėmesį į ilgesnius vardus, kuo ilgesnis vardas tuo reikšmingesnis, svarbesnis žmogus. Ilgesnis vardas man asocijuojasi su žmogaus pozicija, pasitikėjimu savimi. Va kaip aš manau.
Atsakyti
Man gražiausia būtent dviejų trijų skiemenų vardai. Keturių skiemenų jau per ilgas. O jei dar ilgesnis,tai paskui gali ir liežuvį nusilaušt pilną vardą tardamas lyg sakytum " nebeprisikiškiakopūstialiaudamas".Palyginimas gal ir nekoks,bet trumpesni man arčiau širdies wink.gif
Atsakyti
Man graziai skamba prie trumpo vardo ilga pavarde ir atvirksciai...Sunui davem varda is dvieju skiemenu,bet tarpusavy kartais ji sutrumpinam.
Atsakyti
As uz trumpus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tik trumpi,man ilgu net nera graziu vardu,visi is 2 skiemenu:) urtė,elzė,milė,gritė,gustė,kajus,aras ir tt
Atsakyti
Aš manau, kad prie trumpos pavardės labiau tinka ilgas vardas, o prie ilgos - trumpesnis.
Atsakyti
Kartais gražesnis ilgas, kartais trumpas. Prie pavardės reiktų derint, bet svarbiausia, kad vardas patiktų thumbup.gif
Atsakyti
Trumpas, ir man labai patinka kai mergaičių vardai baigiasi raide "ė"
Atsakyti
Man trumpi vardai labiau patinka smile.gif ne bet kokie zinoma doh.gif
Atsakyti
man tai trumpi grazesni, bet ne visi smile.gif
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad jei vardas bus ilgas visi jį trumpins, o jei trumpas visi jį "ilgins" . smile.gif
Atsakyti