Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

Mes rinkome tik trumpus, nes ir pavardė ilga, ir nenorėjom, kad trumpintų ax.gif
Atsakyti
musu visu triju vaiku vardai trumpi, taip manau paciam vaikui patogiau ir draugai netrumpina, manau, kad vaikai su trumpais vardais reciau pravardes turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulem @ 2011 03 09, 19:22)
musu visu triju vaiku vardai trumpi, taip manau paciam vaikui patogiau ir draugai netrumpina, manau, kad vaikai su trumpais vardais reciau pravardes turi  ax.gif

Kaip tik trumpa varda lengviau su kuo nors surimuoti, o va su ilgu sunkiau. Pvz, kokia pravarde sugalvosi Konstantinui?

Bet as vis tiek laikausi nuomones, kad jei nores, tai pravarde sugalvos, jei ne del vardo, tai del plauku spalvos ar dar ko nors. Todel neverta pagal tai vardo rinkti.
Atsakyti
QUOTE(Aistulem @ 2011 03 09, 16:22)
musu visu triju vaiku vardai trumpi, taip manau paciam vaikui patogiau ir draugai netrumpina, manau, kad vaikai su trumpais vardais reciau pravardes turi  ax.gif

mano ir visų trijų trumpi - ir viena iš pagrindinių priežasčių - dėl trumpinimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
musu atzalos vardas ilgas Danielius,bet visi vadina Dani-danius.gal ir neapgalvota buvo renkantis varda.ir pati jau sutrumpintai saukiu smile.gif
Atsakyti
Sunaus ilgas vardas-is 4skiemenu-bet niekada nei mes, nei aplinkiniai jo vardo netrumpino .gyvename ne Lietuvoje, tai net mokykloje problemu nekilo-kaip pasakem, taip tokiu vardu ir vadina-nei sutrumpinimu, nei pravardziu. Manau, kad nuo paciu tevu priklauso pilnu ar sutrumpintu vardu vaikas bus saukiamas.

P.S.as uz toki varda, kuris gimimo liudijime uzrasytas ax.gif
Atsakyti
Aš tai tik už trumpus vardus, nes vistiek jie būna trumpinami sad.gif O dar baisu kaip trumpina vardus patys tėvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija01 @ 2011 07 11, 19:24)
Aš tai tik už trumpus vardus, nes vistiek jie būna trumpinami sad.gif O dar baisu kaip trumpina vardus patys tėvai  doh.gif

O man kaip tik grazus ilgi vardai ir labai patinka kai sutrumpina, pvz., Emilija - Ema, Vilija - Vile, Vilhelmas - Vilius.
Bet kai kurie sutrumpinti tikrai baisoki - Vytautas - Vytas, Virginija - Virga.
Atsakyti
Man kai kurie vardai gražesni sutrumpinti,negu ilgi.Pvz: Justė gražiau, nei Justina. Lygiai taip pat ir Justas.smile.gif Arba Augustė-man daug gražiau Gustė.smile.gif Nors čia jau gaunasi kitas vardas,bet žinau,kad kai kurie šitaip trumpina Augustę.smile.gif
Atsakyti
Kai kurie man gražūs vardai yra ilgi, kiti - trumpi. Visgi, rinkdamiesi vardus vaikams, labiau žiūrėjom, kaip jie derės prie pavardės
Atsakyti
As tai irgi tik uz trumpus vardus thumbup.gif
Atsakyti
Man labiau patinka trumpi vardai smile.gif
Atsakyti