Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

QUOTE(Mamyte.Linute @ 2009 09 17, 16:51)
mes uz trumpus vardelius,pirmam mazyliui davem trumpa,ir antam trumpo vardo ieskom.

ax.gif Man trumpi patinka labiau,ir vaikams lengviau juos istarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau nera skirtumo smile.gif Svarbu,kad tas vardas grazus butu wub.gif
Atsakyti
Man trumpi arciau sirdies smile.gif
Atsakyti
Jei pavarde ilgoka, tai sakyciau, kad trumpas vardelis geriau mirksiukas.gif bet svarbiausia, kad vardas prie vaiko "liptu" smile.gif
Atsakyti
As nieko pries nei pries ilgus, nei pries trumpus, bet savo maziukui isrinkome trumpa, nes pavarde ilga mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes abiem savo sūnums išrinkom trumpus vardus - Pijus ir Paulius. Lengva ištarti vaikams. Ilgų nesirinkom sąmoningai, nes juos vis tiek trumpina, o iškraipyti vardai mums nepriimtini. Man tai keista, kai tėvai išrenka neva gražų ilgą vardą vaikui, o paskui jį patys trumpina.
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2009 10 16, 14:26)
Mes abiem savo sūnums išrinkom trumpus vardus - Pijus ir Paulius. Lengva ištarti vaikams. Ilgų nesirinkom sąmoningai, nes juos vis tiek trumpina, o iškraipyti vardai mums nepriimtini. Man tai keista, kai tėvai išrenka neva gražų ilgą vardą vaikui, o paskui jį patys trumpina.

Man Paulius vardas pats graziausias berniukui wub.gif
Mano dukrytes vardas trumpas,nes pavarde ilga,o ir siaip jai vardas kazkaip labai lipo ax.gif
Atsakyti
man gražesni trumpi, dviskiemeniai vardai smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su dauguma mamyciu, kad vardas visu pirma turi tikti vaikuciui wub.gif Bet jeigu reiketu rinktis tarp ilgo ir trumpo grazaus vardo, tai pasirinkciau trumpa smile.gif
Atsakyti
rinkdami neturejom nuostatios - ilga ar trumpa rinkti, tiesiog ieskojom mums grazaus ir patinkancio varianto, apsistojom ties ilgu 4u.gif
Atsakyti
Man nepatinka ilgi vardai ir džiaugiuosi, kad pavardė nėra iš tų trumpųjų, prie kurių gražiau skamba ilgi vardai...
Atsakyti
Man grazu kai prie trumpos pavardes yra ilgas vardas, o prie ilgos pavardes- trumpas.
O siaip -tai bent man atrodo kad vaikas atsinesa varda- teisiog atejo be ilgu diskusiju grazus vardas i pasamone ir taip liko...
Atsakyti