Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

man trumpi mielesni varda ax.gif
Atsakyti
Kadangi mano mazylio pavarde ilga ir sudetinga, tai nutarem su vyru duoti trumpa, aisku ir mums atrodo lengvai istariama varda ax.gif Davem varda Deivis. Sis vardas tarp kitko yra labai lietuviskas, nes kiles nuo zodzio deive, ot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakse77 @ 2009 05 19, 08:37)
Kadangi mano mazylio pavarde ilga ir sudetinga, tai nutarem su vyru duoti trumpa, aisku ir mums atrodo lengvai istariama varda ax.gif  Davem varda Deivis. Sis vardas tarp kitko yra labai lietuviskas, nes kiles nuo zodzio deive, ot  blush2.gif

tikrai? g.gif
Atsakyti
Mes irgi derinsim prie pavardes, kadangi ji ilga, tai mazyliui arba mazylei duosim trumpa varda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 19, 14:59)

tikrai smile.gif seniau buvo ne dievas, o deivas, čia kaip ir galūnės vedinys, na, Rytas - Rytis smile.gif
Atsakyti
O man labiau patinka ilgi vargai. Nors pavardė ilga, vaikui davėm ilgą vardą.
Atsakyti
Yra graziu ir ilgu,ir trumou mano vaiko t.p. ilgas vardas ir pavarde netrumpa,bet man grazu blush2.gif
Atsakyti
Mes savo mazyliams davem trumpucius vardus. Vyrui labai svarbu buvo, kad nebutu trumpinami ir pravardes neliptu ax.gif
Atsakyti
as uz trumpa varduka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš už ilgus vardus 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat davem trumpa varda, nes pavarde ilga, o be to kai ilgas vardas, vaikai (ir ne tik) ji sutrumpina ir iskraipo mirksiukas.gif

Atsakyti
mes uz trumpus vardelius,pirmam mazyliui davem trumpa,ir antam trumpo vardo ieskom.
Atsakyti