mes uz trumpa varda musu sunelio varda sudaro 5 raideles, paprasta ir grazu
Nes jai butu ilgas wardas galima liezuvy nusilauzti... Visokie Kryzmantai, markusai ir panasei ne prie sirdies...
Man svarbiausia , kad vardas nebūtu ilgesnis už pavardę, nes tada jau tikrai negražiai skambėtu
QUOTE(roziukee @ 2009 03 30, 20:08)
Man svarbiausia , kad vardas nebūtu ilgesnis už pavardę, nes tada jau tikrai negražiai skambėtu
jeigu pavarde trumpa, tai sakyciau, kad net butina, kad vardas butu ilgesnis uz pavarde.
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 30, 19:13)
jeigu pavarde trumpa, tai sakyciau, kad net butina, kad vardas butu ilgesnis uz pavarde.
o jeigu sutampa raidžių skaičius? o ką mergaitėms ir moterims daryti, kurių pavardės dažniausiai būva ilgesnės už vardus?
o man graziau ilgesni vardai
Mano sūnelio pavardė trumpa, vardukas ilgas, ir labai graziai skamba. Renkant varda tikrai derinom dar ir prie pavardes, ir pasirinkome ilgesni, is keturiu skiemenu. O pavarde-is vieno (nelietuviska ).
Man trumpi - na 3 skiemenų ilgiausi.
Man nesuprantama ta nuostata , kad duot ilgą vardą, bet jį trumpint....o kam tada ?
Man nesuprantama ta nuostata , kad duot ilgą vardą, bet jį trumpint....o kam tada ?
man trumpi labaiu prie sirdies
Čia ir yra didžiausia bėda renkant vaikui vardą.
Man patinka ilgi vardai, o vyrui trumpi. Jo nuomone ilgus vardus visi trumpintų. Aš taip nemanau, nes čia jau vaiko ir tėvelių reikalas ar leis kam nors trumpinti vardą. Mano vardas ilgas, bet niekada niekas jo netrumpino ir man tai labai nepatiktų. Ilgi vardai man skamba iškilmingiau, solidžiau ... Tiesiog trumpi man nelimpa ir viskas ... Kaip reikės vardą galiausiai išrinkti ...
Man patinka ilgi vardai, o vyrui trumpi. Jo nuomone ilgus vardus visi trumpintų. Aš taip nemanau, nes čia jau vaiko ir tėvelių reikalas ar leis kam nors trumpinti vardą. Mano vardas ilgas, bet niekada niekas jo netrumpino ir man tai labai nepatiktų. Ilgi vardai man skamba iškilmingiau, solidžiau ... Tiesiog trumpi man nelimpa ir viskas ... Kaip reikės vardą galiausiai išrinkti ...
ilgi vardai
man patinka trumpesni vardai