Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

Derinom ir prie pavardės ir šiaip, kad nebūtų ilgas ir skambėtų. Pavardė ilgoka, tai ir vardas ilgas sudarytų sunkumų kur nors pasirašinėjant smile.gif
Atsakyti
Man priimtinas trumpas vardas.Nes pvz mano vaikai turi dvi pavardes .Tai vardai geriau man ,kad trumpi butu smile.gif
Atsakyti
Musu pavardes vaiku 13 arba 14 raidziu butu. Tai tada geriau trumpi vardai: sugalvojom is 5 raidziu. ax.gif
Atsakyti
Sutinku, kad svarbiausia, kad vardas butu grazus, bet siaip tai man ilgi nepatinka, nes juos vistiek aplinkiniai trumpina, o ypac tuos, kurie per bruksneli smile.gif Musu pupos vardas ir pavarde turi po 7 raides smile.gif
Atsakyti
man trumpi vardai grazesni ax.gif , nors jei dera prie pavardes tai ir ilgas graziai skamba, bet kad ilgus vardus vaikai dazniausiai sutrumpina unsure.gif
Atsakyti

Man trumpi vardai gražesni . Mano sūnus Rytis thumbup.gif

Atsakyti
Trumpi vardai, nes ilgus kartais negraziai sutrumpina.
Atsakyti
Mano sunelio vardas trumputis ir retas. Taip pat graziai skamba su pavarde.
Atsakyti
Man trumpi vardai skamba gražiau, pas mus visus vardai iš 5 raidžių biggrin.gif
Atsakyti
Bėda tame, kad ilgus vardus aplinkiniai trumpina, o tai ne visada gražiai skamba. Tačiau kai su vyru pradedame svarstyti ir rinkti vardelius, tai linkstam prie ilgų. Tikriausiai pats metas pradėti rinkti ilgus, tačiau tokius, kurie gražiai susitrumpina, vardus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2008 07 11, 18:16)
Bėda tame, kad ilgus vardus aplinkiniai trumpina, o tai ne visada gražiai skamba. Tačiau kai su vyru pradedame svarstyti ir rinkti vardelius, tai linkstam prie ilgų. Tikriausiai pats metas pradėti rinkti ilgus, tačiau tokius, kurie gražiai susitrumpina, vardus.  biggrin.gif

Pritariu, kad ilgi vardai dažnai trumpinami ir ne visada gražiai skamba.
Mes savo vaikams davėm trumpus vardus, nereik trumpint, o dar ir pavardė gana ilga
Atsakyti
QUOTE(cigonele @ 2008 01 23, 03:19)
arba - taip pat ilgas vardas Elzbieta, ir sunkokas, ir retas, tad gali "apkrauti" mergaite,
retas ir sunkus vardas tarsi pats savaime ipareigoja vaika but isskirtiniu, kas apsunkina  unsure.gif
tad jei ilgas vardas ir grazus, trumpas supaprastina bendravima, juk nereikia lauzyt liezuvio  mirksiukas.gif

Karališkas vardas - jeigu gims mergaitė, tikriausiai gaus būtent šį vardą ax.gif Vyresniosios dukros vardas dar ilgesnis - Dorotėja. Kiek žinau, vaikai jo netrumpina, nors jis turi gražų trumpinį. Rinkdami vardą, pagalvojome ir apie jį.

Man nepatinka trumpi vardai, ypač tokie, kur akivaizdžiai matosi, kokio ilgo vardo trumpinys tai yra. Duoti vardo trumpinį man beveik tas pats, kaip į dokumentus užrašyti mažybinę formą. O kai kurie trumpi vardai iš viso primena gyvūnų vardus. "Trumpas, aiškus, skambus" - būsiu užmėtyta pomidorais, bet man tai skamba lyg vardo šuniui šaukti rinkimo kriterijai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 20 liepos 2008 - 18:59