Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

mes tai rinkom trumpa varduka, nes pavarde ilgoka thumbup.gif paskui butu makalai makalu ax.gif
Atsakyti
Aš už ilgą vardą-skamba išdidžiau,gražiau.Meda,Saida,Vida-trumpi ir skaudūs-negražu schmoll.gif .
Atsakyti
Man mielesni trumpi vardai.Vis dar gajus įprotis ilgiems vardams pritaikyti įvairiausius trumpinius,kartais visai absurdiškus doh.gif ,o to negaliu pakęsti.Todėl savo vaikams rinkau tik trumpus,skambius vardus,kuriems trumpinių jau nebepritaikysi.
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2008 03 14, 18:04)
4u.gif Mano berniukai turi ilgus vardus,bet kiek žinau draugai trumpina.Danielius - Danas.Dominykas - Danas.

gal Dominykas vistik Domas biggrin.gif
labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
man irgi trumpesni vardai mielesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandritalt @ 2008 03 27, 19:02)
mes tai rinkom trumpa varduka, nes pavarde ilgoka  thumbup.gif  paskui butu makalai makalu  ax.gif

Man ir atrodo, kad prie ilgos pavardes geriau skamba trumpi vardai, o prie trumpos - ilgesni vardai tinka. Jei kokie 4 skiemenys varde ir dar 5 pavardej, jau veliasi smile.gif mano abieju mergaiciu trumpi, musu su vyru irgi, visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
o man patinka ilgi vardai bet kad sutrumpint galima,nors pati isrinkau jei gims mergaite tai trumpa blush2.gif nu cia vaikistes svajone ax.gif
Atsakyti
Trumpi graziau man. Gali buti ir vidutinio ilgio- is triju skiemenu- pvz- Martynas, Adomas. Nes prie trumpo vardo galima vaikui mazybines, malonybines priesagas prideti, mazam vaikui, pvz- Tadukas, Adomukas, ir t.t.
O ilgus vardus, deja, aplinkiniai, draugai linke trumpinti, Dominykas tampa Domu, Arnoldas- Arnu, Lukrecija- Luka, ir t.t. Beto - pavadinti Dominyka mazybiskai neiseina- Negi sakysi Dominykutis? Ne, Domutis, Domukas.
Tai kam duoti ilga varda, jei aplinkiniai vis tiek ji trumpins? g.gif Aisku, tevu reikalas, koki varda duoti. Tiesiog tokia mano pacios nuomone.
Atsakyti
Man patinka tik trumpi vardai. Tuo labiau, kad gajus prietaras, kad vardų trumpinti negalima smile.gif Tai ir nereikia g.gif
Atsakyti
man labiau patinka trumpi rolleyes.gif ilgi vistiek visada sutrumpinami irnesakyk.gif
Atsakyti
trumpi trumpi mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, kad vardas turi dereti prie pavardes smile.gif
Atsakyti