Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

Na, negaliu pasakyt, kad man patinka ar tik trumpi, ar tik ilgi vardai. Yra ir tokių, ir tokių. Svarbu, kad būtų skambus ir gerai, jei tinka prie pavardės. smile.gif
Atsakyti
patinka tiek ilgi, tiek trumpi, svarbu, kad grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na manau yra gražių ir trumpų ir ilgų vardų. Mano mažutės ilga pavardė, tad varduko norėjosi trumpo smile.gif
Atsakyti
Man labiau patinka ilgi vardai. Jie dažnai melodingesni, retesni, skambesni. Juos, pagal norą, galima ir sutrumpinti.
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 15:47)
As manau, kad reikia duoti trumpa varda, nes ilga vis tiek  trumpina...

Na gal nebūtinai - yra ir tokių vardų, kurių nelabai sutrumpinsi. g.gif
Atsakyti
daug vardu puikiu ir ilgumas niekio detas. prie ilgos pavardes graziai skamba neperilgiausias vardas, bet ir tai nebutinai.
Atsakyti
4u.gif Mano berniukai turi ilgus vardus,bet kiek žinau draugai trumpina.Danielius - Danas.Dominykas - Danas.
Atsakyti
Vardas tuti lipti prie pavardės. Mūsų kadangi ilgoka tai ieškojom trumpo vardo.
Atsakyti
Manau cia labai suktas klausimas tongue.gif Buna ilgesniu labai graziu pvz kamile , auguste ( va drauge Kamile jai 23 metai , bet ja visi Kami vadina ) , buna trumpu laaaabai graziu taip pat tongue.gif

Manau , kad tik reikia neleisti iskraipyti vardo , kaip mano mazasis pusbrolis , vardu mangirdas , mes ji maza magiu vadindavom ( taip ,taip , kaip sultinys ) , bet kai jis paaugo ir pradejo i mokykla eiti tai visur ir visada primindavo , kad netrumpintu jo vardo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aasimah: 15 kovo 2008 - 12:35
nesvarbu ilgas ar trumpas svarbu, kad grazus biggrin.gif .
Atsakyti
ilgas vardas grazu jei pavarde trumpa, tada dera tarpusavy, mano sunaus pavarde trumpa tai davem ilga varduka ir graziai skamba, o dukters bus ilgesne pavarde tai duotume varda trumpesni, nes irgi graziai skamba, bent jau mes deriname prie pavardes
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2008 01 27, 15:03)
Na manau yra gražių ir trumpų ir ilgų vardų. Mano mažutės ilga pavardė, tad varduko norėjosi trumpo smile.gif

As visiskai sutinku su jumis biggrin.gif
Atsakyti