Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

jei trumpa pavarde tinka ilgas vardas,o jei ilga pavarde trumpas vardas,labai derinasi taip tongue.gif
Atsakyti
Man patinka ir ilgi ir trumpi rolleyes.gif Bet jei pavarde ilga tai jauciu, kad geriau trumpa varda rinkti ax.gif
Atsakyti
Priklauso, kaip dera prie pavardės g.gif . O šiaip vyriški man patinka trumpi, aiškūs, ryškūs, o moteriški - ilgesni, prasmingi rolleyes.gif . Nepriimtini ant bangos dabar esantys dviskiemeniai beprasmiai naujadarai, labiau tinkantys šuniukams ir katytėms pavadinti.. irnesakyk.gif
Atsakyti
Na ir as issakysiu savo nuomone man nepatinka vardai su skiemenemis galunese
-aile arba -mante doh.gif patinka trumpi ir aiskus vardai,mes gyvename uzsienyje tai su savo varu amzinai turiu bedu nes niekas jo neistaria o jei reikia sakyti telefonu tai tenka paraidziui...Mano vardas Dovile.O vat mazylei uzdejau varda Vesta ir jos varduko net paraidziui sakyti nereikia.Dar net nebudama nescia zinojau,kad vaikiukui uzdesiu butent toki varda,tik va nezinojau kas gims,nes neklausiau,tai kai gime mergaite buvau lb patenkinta...O del berniuko buciau turejus galvos skausma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niamniuskyte: 05 lapkričio 2007 - 16:22
na man patinka labiau trumpi ir aiskus vardai, bet yra keleta ir ilgesniu kurie patinka
Atsakyti
As manau, kad reikia duoti trumpa varda, nes ilga vis tiek trumpina...
Atsakyti
Man tai trumpas dukrytei daviau Eva wub.gif
Atsakyti
aš už trumpus vardus thumbup.gif
Atsakyti
Įprasta, kad jei ilga pavardė, ieškoma trumpo vardo. Bet argi tai taisyklė? Mano pačios tiek vardas, tiek mergautinė pavardė buvo iš tų, ilgųjų. Peržiūrėjau savo draugių, klasiokių, kursiokių "derinukus" : ši taisyklė trumpas-ilgas tikrai ne visada galioja. Viskas nuo bendro skambesio priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga06 @ 2008 01 15, 00:29)
aš už trumpus vardus thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tada nereikia trumpint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 16 sausio 2008 - 20:51
Man gražiausiai skamba trijų skiemenų vardai.
Dviskiemeniai man atrodo per trumpi,kad gražiai skambėtų,o ilgesni-labai gremėzdiški ir nepatogūs.

Beje,ilgi vardai trumpinami ne visada,pas mane darbe yra Romualda,ir niekas jos Roma nevadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommer: 18 sausio 2008 - 20:26
Man labai grazus ilgas vardas Ingeborga, taciau, abejoju, ar pavadinciau savo vaika, nes jis ilgas ir sunkus, skardus, tai gali but ir slegiantis unsure.gif
arba - taip pat ilgas vardas Elzbieta, ir sunkokas, ir retas, tad gali "apkrauti" mergaite,
retas ir sunkus vardas tarsi pats savaime ipareigoja vaika but isskirtiniu, kas apsunkina unsure.gif
tad jei ilgas vardas ir grazus, trumpas supaprastina bendravima, juk nereikia lauzyt liezuvio mirksiukas.gif
Atsakyti