Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

QUOTE(vene @ 2006 10 06, 08:51)
Man labiau patinka trumpi vardai, bet jeigu pavardė trumpa, tai vardas būtų geriau ilgesnis, gražiau skambėtų, ir priešingai, jei pavardė ilga, gražiau būtų trumpas vardas. Aš rinkdama vardus dukrytėms į tai atsižvelgiau ax.gif

Visiskai sutinku!!!
Atsakyti
tiktai ilgas retas vardas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deive @ 2005 06 18, 12:37)
jums labiau patinka ilgi ar trumpi vardai g.gif ?
man tai asmeniskai trumpi ir aiskus rolleyes.gif

as siaip esu uz tai, kad jei ilga pavarde tai reikia trumpo vardo, o jei trumpa pavarde galimas ir ilgesnis vardas...tiesiog reikia pagailet vaiko, kai jam reikes visur rasyti...

be to nenoreciau, kad mano vaiko vardas butu iskraipomas...todel manau reikia paziuret ne tik kad grazus, bet ir vardo prasme zinot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linushi: 09 lapkričio 2006 - 12:26
prisimenu, kai mokykloj reikėdavo pasiršinėti ant sąsiuvinių, tai ir vardas Eglė prie keturiolikos raidžių pavardės atrodė ilgas biggrin.gif nežinau, kaip ten būtų buvę, jei tėvai būtų sugalvoję kokia Karolina pavadint blink.gif sūneliui irgi rinkau dviskiemenį varda, nes pavardė irgi pakankamai ilga..
Atsakyti
O as uz ilgus vardus... Ir net jei pavarde ilga vis tiek savo vaikeliams duosiu ilgus vardus, nes man tai atrodo labai grazu:)
Atsakyti
Šiaip aš už trumpesnius skambius ir aiškius vardus thumbup.gif Šiaip ar ilgas vardas ar trumpas gal ne taip svarbu. Gal labiau reik pagalvot apie tai ar tas ilgesnis vardas nebus kaip iškraipomas. Kai kurie ilgų vardų trumpiniai irgi gražūs, bet yra ir labai nekokių g.gif
Atsakyti
Mes rinkomes is trumpu vardu, nes pavarde ilgoka, o vyro brolio vaiku vardai yra ilgi, berniukui dar su rasymu prasciau, tai kol iskeverzoja mirksiukas.gif O trumpus vardus maziau trumpina, nors kiekviena varda gali kaip nori iskraipyt, bet kaip besutrumpinsi pvz.: Ema, o su ilgesniais ir kuriozai gaunasi. Mano mamos pusbrolis yra Gerardas, tai vaikystej budavo: Geruti nelipk, Geruti buk geras doh.gif nu nesamone kazkokia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2006 11 10, 13:12)
Mes rinkomes is trumpu vardu, nes pavarde ilgoka, o vyro brolio vaiku vardai yra ilgi, berniukui dar su rasymu prasciau, tai kol iskeverzoja  mirksiukas.gif O trumpus vardus maziau trumpina, nors kiekviena varda gali kaip nori iskraipyt, bet kaip besutrumpinsi pvz.: Ema, o su ilgesniais ir kuriozai gaunasi. Mano mamos pusbrolis yra Gerardas, tai vaikystej budavo: Geruti nelipk, Geruti buk geras  doh.gif nu nesamone kazkokia  tongue.gif

nors jau kaip rasiau man graziau ilgi vardai, bet tavo dukrytes vardas nors ir trumpas, bet lb lb wub.gif
Atsakyti
Trumpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktariukste @ 2006 11 10, 17:55)
nors jau kaip rasiau man graziau ilgi vardai, bet tavo dukrytes vardas nors ir trumpas, bet lb lb  wub.gif

Čia tėtis pasistengė blush2.gif Bet ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
nera uz ka 4u.gif o tetis tai saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka vidutinio ilgio vardai, bet labiau trumpi ir aiškūs. Idealu, jei 6-7 raidės, bet ne ilgesni, nes tuomet dažnai trumpins ta vardą ir jį iškraipys.
Dar labai svarbu, kad skambėtų su pavarde.
Atsakyti