Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgas ar trumpas vardas

man daugiau patinka trumpesni vardai... bet jei ilgas grazus vardas, kodel gi ne.... mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni ax.gif
Atsakyti
man gražiau trumpi, bet yra laaabai gražių ilgų vardų smile.gif
Atsakyti
Man labiau patinka trumpi vardai, bet jeigu pavardė trumpa, tai vardas būtų geriau ilgesnis, gražiau skambėtų, ir priešingai, jei pavardė ilga, gražiau būtų trumpas vardas. Aš rinkdama vardus dukrytėms į tai atsižvelgiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 11:58)
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni  ax.gif

Aš irgi pritariu, kad vardą reikia derinti su pavarde thumbup.gif
Bet nesutinku, dėl vardo ilgumo, nes man tai jei trumpa pavardė - tai ir vardas Trumpas turėtų būti, nes jei vardas ilgesnis už pavardę man kažkaip schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif g.gif g.gif g.gif
Todėl kai turėsiu savo vaikučių stengsiuos, kad vardas nebūtų ilgesnis už pavardę smile.gif
Atsakyti
mūsų 2.gif vardas ir pavardė iš tiek pat raidžių didis.gif
man visada labiau patiko ilgi vardai, bet aš planuoju, o kai kas juokiasi - 2.gif vardas trumpas.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 11:58)
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni  ax.gif

pritariu
Atsakyti
trumpas vardas man labiau patinka.
Mano brolio ir mano vardai trumpi, tad neteko mokykloje vaikams trumpinti ir saipytis is ju.
Atsakyti
Man patinka trumpi arba vidutiniai vardai, bet yra gražių ir ilgų vardų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 10:58)

pritariu smile.gif
Atsakyti

man labiausiai patinka dvigubi vardai wub.gif
Atsakyti
Na ilgus vardus vis tiek sutrumpina.
Atsakyti