man daugiau patinka trumpesni vardai... bet jei ilgas grazus vardas, kodel gi ne....
man gražiau trumpi, bet yra laaabai gražių ilgų vardų
Man labiau patinka trumpi vardai, bet jeigu pavardė trumpa, tai vardas būtų geriau ilgesnis, gražiau skambėtų, ir priešingai, jei pavardė ilga, gražiau būtų trumpas vardas. Aš rinkdama vardus dukrytėms į tai atsižvelgiau
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 11:58)
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni
Aš irgi pritariu, kad vardą reikia derinti su pavarde
Bet nesutinku, dėl vardo ilgumo, nes man tai jei trumpa pavardė - tai ir vardas Trumpas turėtų būti, nes jei vardas ilgesnis už pavardę man kažkaip
Todėl kai turėsiu savo vaikučių stengsiuos, kad vardas nebūtų ilgesnis už pavardę
mūsų vardas ir pavardė iš tiek pat raidžių
man visada labiau patiko ilgi vardai, bet aš planuoju, o kai kas juokiasi - vardas trumpas.
man visada labiau patiko ilgi vardai, bet aš planuoju, o kai kas juokiasi - vardas trumpas.
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 11:58)
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni
pritariu
trumpas vardas man labiau patinka.
Mano brolio ir mano vardai trumpi, tad neteko mokykloje vaikams trumpinti ir saipytis is ju.
Mano brolio ir mano vardai trumpi, tad neteko mokykloje vaikams trumpinti ir saipytis is ju.
Man patinka trumpi arba vidutiniai vardai, bet yra gražių ir ilgų vardų
QUOTE(lotute @ 2006 10 03, 10:58)
pritariu
Na ilgus vardus vis tiek sutrumpina.