o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni
Man labiau patinka trumpi vardai, bet jeigu pavardė trumpa, tai vardas būtų geriau ilgesnis, gražiau skambėtų, ir priešingai, jei pavardė ilga, gražiau būtų trumpas vardas. Aš rinkdama vardus dukrytėms į tai atsižvelgiau
o as tai žiūrėčiau kokio ilgumo yra pavardė, jei pavardė yra ilga, tai varda dėčiau trumpesni ar tupumpa, ir atvirkščiai jeipavardė trumpa varda dečiauilgesni
Aš irgi pritariu, kad vardą reikia derinti su pavarde
Bet nesutinku, dėl vardo ilgumo, nes man tai jei trumpa pavardė - tai ir vardas Trumpas turėtų būti, nes jei vardas ilgesnis už pavardę man kažkaip
Todėl kai turėsiu savo vaikučių stengsiuos, kad vardas nebūtų ilgesnis už pavardę