Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

Nusipirkau vakar kepejo parduotuvej maiseli, adapteri ir antgali. Dabar gailiuosi doh.gif . Suluzo mano turetas maximinis svirkstas vidury gaminimo, tai susinervinau, nuvariau ir nusipirkau, paklojau 40Lt, dabar kai pagalvoju tai kosmine kaina, geriau jau galejau tik vienkartini maisiuka pikt ir antgali, ar net be antgalio, nes man paprasto 1cm reikejo, nes kaip neturejus tokio daikto, tai maisiuka is karto sugadinau, nukirpau per daug doh.gif , siaip galima naudot, bet vis tiek abydna, adapteris gigantiskas, tik namo parsivezus suvokiau koks jis didziulis, ten puse kremo lieka nepanaudota, ar ne, ar jums geras tas adapteris ir universalus, jei tarkim tenka kazka smulkaus daryt. kokia jusu nuomone, ar reikalingas toks daiktas, ar as cia tikrai i bala Lt ismeciau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 26, 20:47)
Nusipirkau vakar kepejo parduotuvej maiseli, adapteri ir antgali. Dabar gailiuosi  doh.gif . Suluzo mano turetas maximinis svirkstas vidury gaminimo, tai susinervinau, nuvariau ir nusipirkau, paklojau 40Lt, dabar kai pagalvoju tai kosmine kaina, geriau jau galejau tik vienkartini maisiuka pikt ir antgali, ar net be antgalio, nes man paprasto 1cm reikejo, nes kaip neturejus tokio daikto, tai maisiuka is karto sugadinau, nukirpau per daug  doh.gif , siaip galima naudot, bet vis tiek abydna, adapteris gigantiskas, tik namo parsivezus suvokiau koks jis didziulis, ten puse kremo lieka nepanaudota, ar ne, ar jums geras tas adapteris ir universalus, jei tarkim tenka kazka smulkaus daryt. kokia jusu nuomone, ar reikalingas toks daiktas, ar as cia tikrai i bala Lt ismeciau?

Na nežinau, aš pieš kelis metus esu pirkusi taip pat Kaune "Kepėjo" parduotuvėje daugkartinį maišelį, tai juo esu patenkinta, tiesa tik nusipirkusi paprašiau pardavėjos, kad nukirptų maišelio galą pagal antgalį, kurį irgi ten įsigijau tuo pat metu. Reikia kirpti po truputį vis įkišant antgalį pamatuoti. Jei nukirpai perdaug, tai tą maišelį galima naudoti didesniems antgaliams, pvz darant plikytinius pyragėlius su didelio diametro dantytu antgaliu, nes jam reikia didesnės skylės.
O apie adapterį ilgai galvojusi nusprendžiau jo nepirkti, nes jis man irgi pasirodė didokas, gal daugiau tešlai, o gal ir kremui tinka, nes nebandžius sunku pasakyti. Bet kadangi neturiu daug antgalių ir jų nekaitalioju, tai apsieinu ir be jo.
O jei reikia apvalios lygios skylutės tai aišku, kad su maišeliu be antgalio galima spausti, prakirpus norimą diametrą.
Aš tai prieš 6 dienas įsigijau Senukuose vokiškų vienkartinių polietileninių maišelių 100 vnt komplektą, panaudojau, patiko. Ir tas vienkartinis man laikys ir antrą kartą, nes nesuplyšo, toks tvirtas atrodo, tai išploviau. Jie nedideli, daugiau kremui tinkami:
Maišeliai grietinėlei spausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 26 kovo 2013 - 20:14
Tai va kad as kai neturejus niekas maiselio, tai nenusimaniua, net nepagalvojau gad ta antgali galima tiesiai i maiseli det, galvojau adapteris butinai reikalingas, tik gryzus pamaciau video, kad galima tiesiai i maiseli kist biggrin.gif. Nu gal pravers tas adapteris, ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 26, 21:48)
Tai va kad as kai neturejus niekas maiselio, tai nenusimaniua, net nepagalvojau gad ta antgali galima tiesiai i maiseli det, galvojau adapteris butinai reikalingas, tik gryzus pamaciau video, kad galima tiesiai i maiseli kist biggrin.gif. Nu gal pravers tas adapteris, ziuresiu.

O tai iš maximos pirkot neseniai kaip supratau ne maišelį, o švirkštą? Kokio jis gamintojo buvo ir kiek kainavo, kad toks nepatvarus?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2013 03 26, 22:00)
O tai iš maximos pirkot neseniai kaip supratau ne maišelį, o švirkštą? Kokio jis gamintojo buvo ir kiek kainavo, kad toks nepatvarus?

Nezinau kokio gamintojo, bet toks ziauriai fainas, maziukas, labai gerai dekoravimui smulkiam. Mokejau pigiai, gal 10Lt. Pries kaledas ieskojau, tai tada nieko neradau nei svirkstu nei maiseliu prekybcentriuose, kaip issluota. Labai nekokybiskas tas svirkstas buvo, panaudojau kelis kartus tiktais, suluzo plastmase uzsukimo, gal dar bandysiu susiklijuot su momentu, nes tikrai labai patogus savo mazumu, nes su mamos normaliu svirkstu kur sasainiam ir panasiai skirtas tai nemoku naudotis. Panasus i si buvo:
user posted image

Maciau cia jus lyg anksciau kometavote, kad kepejo parduotuvej prastas antgalis, kur plonu galiuku, o gal zinot kur gera toki nusipirkti, nes reiktu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 26 kovo 2013 - 23:11
[quote=Vicious_L,2013 03 27, 00:06
Maciau cia jus lyg anksciau kometavote, kad kepejo parduotuvej prastas antgalis, kur plonu galiuku, o gal zinot kur gera toki nusipirkti, nes reiktu man.
[/quote]

Kad parduotuvėje "Kepėjas" tie po vieną kur parsiduoda didesni metaliniai antgaliai po 8,5 Lt tai visai geri
Atsakyti

user posted image

As apie si kalbu, kazkas rase lygtais jei nemaisau kad jie prasti, nepraeina kremas.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 27, 20:26)
As apie si kalbu, kazkas rase lygtais jei nemaisau kad jie prasti, nepraeina kremas.

Na čia priklauso nuo to kas ten jo viduje yra. Jei to siaurojo vamzdelio galas paliktas viduje, tai jis trukdo kremui judėti, o jei nėra ir paties vamzdelio skylė didelė, tai manau kad gal ir gerai toks. Bet aš nepirkčiau, nes galima ir su paprastu antgaliu kremą į vidų įšvirkšti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui uz nuomone smile.gif
Atsakyti
Galit gal man paaiskinti kaip naudotis konditeriniu maiseliu?
sakykim nusiperku antgali, bandysiu sukti rozes tai man reikia stambesnio antgalio zvaigzdutes formos? Nukirpti maiselio apacia i visu istatyti antgali ir pilti krema?
ar ne doh.gif blush2.gif ? 4u.gif
Papildyta:
user posted image
ar toks antgalis stambesnis tinkamas rozems ant torto sukti?
Atsakyti
Sveiki,
gal pasiūlytut kokį konditerinį švirkštą su kuriuo būtų galima tiksliai išspausti, pvz 15gr padažo ar kremo? 4u.gif
Atsakyti
Kur juos perkate, kaip tik busiu Lietuvoje keturias dienas, apsipirkciau smile.gif
Atsakyti