QUOTE(Agniska @ 2010 12 13, 09:50)
Turiu ir maišelį iš Kepėjo,ir antgalius,ir gaila,bet man labai nepatiko
O sakykit,kodėl blogai yra kondit,švirkštas?
Pažiūrėjau Gerduvoje tą maišelį Dr Oetker. Rodos 17,9 Lt kainuoja.
Kelis kartus gal ir panaudosit. Tas smailas antgalis tai išvis pro jį niekas nelįs. Kiti du karpyti antgaliai beveik vienodi, na ir dar vienas su lygia skylutepraktiškai panaudojami viso 2. Maišelio medžiaga man nežinoma kaip ji nešiosis, nes iš tokios medžiagos maišelio neturėjau.
bet panašu, kad po pirmo karto neturėtų suplyšti. Na bet kai ateis laikas keisti maišelį gali tekti pirkti vėl iš naujo visą komplektą, nes turbūt atskirai tinkančių maišelių Oetker-is už normalią kainą neparduoda arba juos gali būti sunku pritaikyti? Sakyčiau, kaina neatitinka kokybės.
Na, kodėl mašelis geriau už švirkštą? Na, jeigu jį naudoti tik kremui, t. y. kreminiams papuošimams, tai gal ir su švirkštu galima apsieiti, bet jo ten ne kažin kiek telpa ir geri švirkštai yra brangūs, pvz Leifheit apie 45 Lt. Be to švirkštas yra labiau griozdiškas ir konditeris blogiau jį jaučia ir dėl to sunkiau valdo. O maišelis tinka ir tešlai ir kremui. Jis manevringesnis. Na, man maišelyje irgi ne visai patogu tai , kad kai kada antgalis, kai jis maišelio viduje, kai kada atrodo nestabilus ir dar: antgalio nepakeisi, kol maišelis nėra tuščias, t. y. negali tuo pačiu kremu dekoruoti keičiant antgalius arba turi ne visą kremą sudėti. Bet tai problemai išspręsti yra adapteris, įsigyjamas atskirai. Tada antgalis dedasi iš išorės ir jis būna jaučiu stabilesnis ir tada galima pakeisti antgalį bet kada. Bet aš jo dar neturiu kol kas. Ir manau, kad čia tik įgudimo reikalas.
Na, žiūrint kas tau maišelyje nepatinka.
Šioje temoje skaičiaiu, kad kitos džiaugiasi įsigiję Tuperware maišelius, švirkštus...Galima pasiūti manau maišelį net iš seno skėčio medžiagos ir įkišti metalinius antgalius. Mano galva metaliniai antgaliai geriausi, nes patvariausi. O plastikas sensta ir lūžta. Aš už patvarius ir ilgaamžius ir kokybiškus daiktus.
Be to ir Cipciukas kitoms kepančioms tik maišelį patarė įsigyti, nes švirkštų profai kiek žinau nenaudoja.