Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

QUOTE(Letune @ 2010 11 14, 22:05)
arba toks baltas brangesnis apie 8 Lt gal, panašus į polietileno ir klijuotės mišinį. Sėkmės  biggrin.gif

Turejau as toki maiseli is baltos ceratos doh.gif nezinau, ar cia man toki nevykusi papuole nusipirkti, nu bet gryna nesamone, galiu pasakyti - nepatogus suimti, kietas, slysta is ranku - neina passpausti...
zodziu, sveiciau lauk vos po pirmo bandymo. Jau geriau tuomet vienkartinis is politileno - bent suimti eina ties spaudziamu galu.
Atsakyti
Ar turit kuri tokį?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 12 11, 12:29)
Ar turit kuri tokį?

Turėjau, bet džiaugiuosi atsikračiusi, nes niekam tikęs yra. Bent jau prekybcentriuose nesu mačiusi jau keli metai nė vieno padoraus maišelio. Visų jų antgaliai užsisuka iš išorės maišelio, o profesionalių— antgaliai dedasi į maišelio vidų. tongue.gif Jei nori normalaus, tai pirk specializuotose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 12 12, 16:04)
Turėjau, bet džiaugiuosi atsikračiusi, nes niekam tikęs yra. Bent jau prekybcentriuose nesu mačiusi jau keli metai nė vieno padoraus maišelio. Visų jų antgaliai užsisuka iš išorės maišelio, o profesionalių— antgaliai dedasi į maišelio vidų.  tongue.gif Jei nori normalaus, tai pirk specializuotose parduotuvėse.

Dėkui.bet šitą šitą ne PC mačiau,o Gerduvoj g.gif Įdomu irgi š..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 12 12, 19:11)
Dėkui.bet šitą šitą ne PC mačiau,o Gerduvoj g.gif Įdomu irgi š..? g.gif

Panašu, kad irgi... tongue.gif . Galiu pasižiūrėt kitą savaitę natūroje, pačioje Gerduvoje. Bet Gerduvoje geri daiktai brangesni negu Kepėjo parduotuvėje, Šv Gertrūdos gatvėje ir kepimo reikmenų asortimentas mažesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 12 gruodžio 2010 - 18:40
QUOTE(Letune @ 2010 12 12, 18:39)
Panašu, kad irgi...  tongue.gif . Galiu pasižiūrėt kitą savaitę natūroje, pačioje Gerduvoje. Bet Gerduvoje geri daiktai brangesni negu Kepėjo parduotuvėje, Šv Gertrūdos gatvėje ir kepimo reikmenų asortimentas mažesnis  lotuliukas.gif

Jei nesunku pažiūrėkit,sakiau pačiai reiks važiuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 12 12, 22:10)
Jei nesunku pažiūrėkit,sakiau pačiai reiks važiuot smile.gif

Gerai. Bet jau iš nuotraukos matau jo padarymo principą ir tokį "gėrį" pažįstu. doh.gif O geriausia pirkti Arevitos įrangoje, t. y.
Prekės kepėjams.
Tik pirkit maišelį ir norimus antgalius pasirinktinai, bet ne švirkštą smile.gif O visai neblogi yra ir tie polietileniniai jų vienkartiniai maišeliai, kuriuos naudoju daugybę kartų. Geriau pirkti pradžioje kad ir vieną antgalį, o vėliau nusipirkti daugiau. Mano pirmas buvo dantytas su nedidele anga. Tinka kremui ir plikytiems sausainiukams gaminti. Nerokomenduoju tik to kur skirtas įdaryti plikytiniams (toks siauras, besibaigiantis plonyčiu vamzdeliu), nes pro jį net plakta grietinėlė be galo sunkiai lenda (paveiksliukas kodu MT340—įdarui į gaminio vidų įpurkšti). schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 12 gruodžio 2010 - 22:28
QUOTE(Letune @ 2010 12 12, 22:24)
Gerai. Bet jau iš nuotraukos matau jo padarymo principą ir tokį "gėrį" pažįstu.  doh.gif O geriausia pirkti Arevitos įrangoje, t. y.
Prekės kepėjams.
Tik pirkit maišelį ir norimus antgalius pasirinktinai, bet ne švirkštą  smile.gif O visai neblogi yra ir tie polietileniniai jų vienkartiniai maišeliai, kuriuos naudoju daugybę kartų. Geriau pirkti pradžioje kad ir vieną antgalį, o vėliau nusipirkti daugiau. Mano pirmas buvo dantytas su nedidele anga. Tinka kremui ir plikytiems sausainiukams gaminti. Nerokomenduoju tik to kur skirtas įdaryti plikytiniams (toks siauras, besibaigiantis plonyčiu vamzdeliu), nes pro jį net plakta grietinėlė be galo sunkiai lenda (paveiksliukas kodu MT340—įdarui į gaminio vidų įpurkšti).  schmoll.gif

Turiu ir maišelį iš Kepėjo,ir antgalius,ir gaila,bet man labai nepatiko verysad.gif O sakykit,kodėl blogai yra kondit,švirkštas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 12 13, 09:50)
Turiu ir maišelį iš Kepėjo,ir antgalius,ir gaila,bet man labai nepatiko verysad.gif O sakykit,kodėl blogai yra kondit,švirkštas? g.gif

Pažiūrėjau Gerduvoje tą maišelį Dr Oetker. Rodos 17,9 Lt kainuoja. doh.gif Kelis kartus gal ir panaudosit. Tas smailas antgalis— tai išvis pro jį niekas nelįs. Kiti du karpyti antgaliai beveik vienodi, na ir dar vienas su lygia skylute—praktiškai panaudojami viso 2. Maišelio medžiaga man nežinoma kaip ji nešiosis, nes iš tokios medžiagos maišelio neturėjau. g.gif bet panašu, kad po pirmo karto neturėtų suplyšti. Na bet kai ateis laikas keisti maišelį gali tekti pirkti vėl iš naujo visą komplektą, nes turbūt atskirai tinkančių maišelių Oetker-is už normalią kainą neparduoda arba juos gali būti sunku pritaikyti? Sakyčiau, kaina neatitinka kokybės.
Na, kodėl mašelis geriau už švirkštą? Na, jeigu jį naudoti tik kremui, t. y. kreminiams papuošimams, tai gal ir su švirkštu galima apsieiti, bet jo ten ne kažin kiek telpa ir geri švirkštai yra brangūs, pvz Leifheit apie 45 Lt. Be to švirkštas yra labiau griozdiškas ir konditeris blogiau jį jaučia ir dėl to sunkiau valdo. O maišelis tinka ir tešlai ir kremui. Jis manevringesnis. Na, man maišelyje irgi ne visai patogu tai , kad kai kada antgalis, kai jis maišelio viduje, kai kada atrodo nestabilus ir dar: antgalio nepakeisi, kol maišelis nėra tuščias, t. y. negali tuo pačiu kremu dekoruoti keičiant antgalius arba turi ne visą kremą sudėti. Bet tai problemai išspręsti yra adapteris, įsigyjamas atskirai. Tada antgalis dedasi iš išorės ir jis būna jaučiu stabilesnis ir tada galima pakeisti antgalį bet kada. Bet aš jo dar neturiu kol kas. Ir manau, kad čia tik įgudimo reikalas.
Na, žiūrint kas tau maišelyje nepatinka.
Šioje temoje skaičiaiu, kad kitos džiaugiasi įsigiję Tuperware maišelius, švirkštus...Galima pasiūti manau maišelį net iš seno skėčio medžiagos ir įkišti metalinius antgalius. Mano galva metaliniai antgaliai geriausi, nes patvariausi. O plastikas sensta ir lūžta. Aš už patvarius ir ilgaamžius ir kokybiškus daiktus. rolleyes.gif
Be to ir Cipciukas kitoms kepančioms tik maišelį patarė įsigyti, nes švirkštų profai kiek žinau nenaudoja.
Atsakyti
Letune,ačiū Jums už gausią info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 07 18, 14:14)
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus ax.gif
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi biggrin.gif  na galvoju uzsiples- bet.... 10lt tongue.gif  tai dar pora nuleido thumbup.gif  taigi turiu fantastika daikta uz 8lt thumbup.gif  o dirbti su juo tikras malonumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas biggrin.gif

rasiau akvilytei i az, bet ji man neatrse, gal jus mergaites man padesit, gal kuri turit toki konditerini svirksta?! kaip su juo sausainius kepti?!? kokia tesla naudoti!? nes as bandziau ir man forma visiskai nesigavo doh.gif mirksiukas.gif

va toks
http://www.gerduva.l...tas-10-antgaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triksi26: 15 gruodžio 2010 - 15:16
QUOTE(Triksi26 @ 2010 12 15, 16:14)
rasiau akvilytei i az, bet ji man neatrse, gal jus mergaites man padesit, gal kuri turit toki konditerini svirksta?! kaip su juo sausainius kepti?!? kokia tesla naudoti!? nes as bandziau ir man forma visiskai nesigavo  doh.gif  mirksiukas.gif
va toks
http://www.gerduva.l...tas-10-antgaliu

Va va kaip tik beveik tokį pat turiu iš tarybinių laikų. Tai kremo su jo tokios formos antgaliais išspausti tikrai nepavyks jokio tirštumo. schmoll.gif Nesuprantu, kaip Leifheit gamina tokios idiotiškos formos antgalius arba gal man negerai su galva, nes esu bandžiusi ir sviestinį ir grietinėlės kremus ir nė iš vietos nebent grietinėlė be želatinos, kai pradeda sušilusi nuo rankų tekėti, tai ir pro antgalį beformė teka. doh.gif
O sausainiams nebuvo tešlos receptų įpakavime? Panašus švirkštas kažkada buvo pirkti Tescomos Maximoje — tai buvo receptų. Ta tešla turi būti tam tikro skystumo, kad ir pro švirkštą lįstų ir išlindusi formą išlaikytų. Taigi reikia žinoti tikslų receptą. bigsmile.gif Ir man jis būtų įdomus, nes mano švirkštas nenaudojamas gal 25 metus, nes recepto sausainių neturiu. Nagi, prisiminiau, kad temoje "sausainiukai" tikrai buvo tokios tešlos receptas, bet jo neišsisaugojau ir neišbandžiau. Gal suradusi ir mums čia praneši? 4u.gif
Atsakyti