Turiu ir aš tą nesusipratimą - "švirkštą" iš Rimi, irgi be galo džiaugiausi kol neišbandžiau... Niekam tikęs Kas iš to, kad tiek tų formelių sausainiams pridėta, jei tirštesnė tešla nepraeina, o skystesnė prabėga...
Owly -pritariu,tau kad džiaugiausi,nusiprkusi,bet prieš N.Metus-teko stipriai nusivilti pirkiniu,kurį pirkau RIMI{prekybos centre}- žodžiu netikusi prekė,kuri guli stačiuje.
Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina
Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo
Bet dabar pamačiau, kad teiravosi švirkšto. Na, man atrodo, kad maišelis geriau, su švirkštu daug žaidimo
QUOTE(vygantas @ 2009 02 27, 17:25)
Visokiu svirkstu yra www.scilis.lt
reiks pabandyt, atrodo tikras gėris ta parduotuvė
Asmeniškai man patogiau su maišeliu nei su švirkštu.Aišku gal dėl to , kad nelabai vykusius švirkštus naudojau Bet papuošimui ar plikintiems sausainėliams tai neatsidžiaugiu konditeriniu maišeliu iš lavsano su keliais antgaliais
QUOTE(egi @ 2010 02 10, 10:38)
labutis, labai noreciau suzinoti jusu atsiliepimus apie toki daikta
Nerimtai pasirodė, profesionalai naudoja maišelius su antgaliais, tolygiai gali išspausti, o čia kaip klizma (pompa) veikia, ar kaip ? Kam patinka labai brangi plastmasė ir sudėtingas, savotiškas (dviratis išradinėjamas po kelis kartus) maisto ruošimas, tai prašo į TW puslapį.
Yra Senukuose ir nebrangiai, su antgaliais komplekte
QUOTE(Guvile @ 2009 05 23, 19:53)
Aš Gerduvoj nusipirkau Oetker kond.maišelį už berods 18lt. Esu patenkinta kol kas, nors bandžiau tik plikytus sausainėlius. Nors to užteko pamatyti ar geras daiktas. Labai patiko, kad lengvai nusiplovė, tešla gana lipni buvo, bet visa nusiplovė. Be to, pirkau su trim antgaliais, tai išvis faina
Su švirkštu tikrai daugiau žaisti reikia irgi pirkau Gerduvoje. O vis dažniau pagalvoju, kad man ir kond. maišelį įsigyti reikia
Naudoju TW konditerini svirksta, super! Turiu ir konditerini maiseli,bet man jis per didelis, nepatogus...
Gal kuri patars koki maiseli nauduoja, iki Kaledu labai reikia isigyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 11 12, 00:40)
Gal kuri patars koki maiseli nauduoja, iki Kaledu labai reikia isigyti
Vilniuje rodos Sangaidoje perka, ten prekiauja tokiais reikmenimis. Geriausias toks, kai antgalis įsideda į maišelio vidų. O maišelis gali būti ir vadinamas vienkartinis iš permatomo polietileno (o iš tikrųjų naudojamas daug kartų) arba toks baltas brangesnis apie 8 Lt gal, panašus į polietileno ir klijuotės mišinį. Sėkmės