QUOTE(akvilyte @ 2005 07 18, 15:14)
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi
na galvoju uzsiples- bet.... 10lt
tai dar pora nuleido
taigi turiu fantastika daikta uz 8lt
o dirbti su juo tikras malonumas
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas
Aš turiu labai panašų švirkštą (plastikinį su metaline rankena)-tik mano ne vokiškas (kaip suprantu tavo), o sovietiniais laikais pagamintas Kaune, Ozarskio eksperimentinėje automatizacijos priemonių gamykloje. Maniškio tai kremo plastikiniai antgaliai siaurėja staiga nuo pat pagrindo, todėl praktiškai reikia arklio jėgos, norint išspausti kad ir skystą kremą, todėl negaliu kremams jo naudoti. O sausainiams daryti (aliuminio diskeliai su išpjovomis) neįsivaizduoju kokia turi būti tešla, kad ten kas gautųsi. Aišku receptai čia ne į temą, bet vistik kitur turbūt irgi netiktų. Gal galėtum akvilyte įmesti? Labai laukiu, nes jau buvau užsimojusi šį nenaudojamą daiktą išmesti. Tiesa tokių panašių yra pirkti Maximoje, tik Tescomos gamybos (apie 25 Lt). Tik jo kremo antgaliai gal kiek geriau padaryti.
Bet "Kepėjo" spec. parduotuvėje Kaune, Šv. Gertrūdos g. 39 tai pardavėja sakė, kad šiam švirkštui reikia įgudimo. Manau, kad profai naudoja tik maišelius, juos geriau jauti ir daugiau telpa.
Tiesa, plikytai tešlai nusipirkau plastikinį maišelį (apie 6,5 Lt) ir metalinį antgalį (apie 8 Lt), antgalių galima nusipirkti įvairių po vieną papildomai. Jie tinka ir kremams tortui puošti ar plikytiniams įdaryti.
Dar turiu kinietišką maišelį (su 5 antgaliais) už 2 Lt, bet po pirmo panaudojimo jis suplyšo. Gal galit patarti iš kokios medžiagos pasisiūti jį būtų geriau? Prie medvilnės jaučiu tešla lips, nors profų kai kurie maišeliai yra iš kažkaip ten sukietintos medvilnės, ir net silikoninių yra. Gal tiktų seno skėčio medžiaga?