Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

QUOTE(Kozete @ 2007 02 24, 13:36)
Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia.  ax.gif
Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau.  4u.gif

Gal cia ka nors rastum
http://www.arevitosi...roducts&group=3
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 04 05, 11:04)
O as tai kalvariju turguj radau tokia parduotuve , kur plastmasinis svirkstas - 3 lt, o medziaginis maiselis su antgaliu - 4lt. Nusipirkau ir visai nesigailiu, nes gal man pasiseke, bet laiko gerai, o ir dar 4 antgaliai buvo prideti. O jei ir sulustu - taigi negaila, nauja vel nusipirksiu. 4u.gif

Gal gali parasyt kokioj tiksliai vietoj ta parduotuve? ax.gif Nes as tai Maximoj nusiziurejau konditerini svirksta uz 25 Lt blink.gif Tai idomu butu pries perkant paziuret kas ten gero, nes senas mano jau suluzo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 07 18, 15:14)
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus ax.gif
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi biggrin.gif  na galvoju uzsiples- bet.... 10lt tongue.gif  tai dar pora nuleido thumbup.gif  taigi turiu fantastika daikta uz 8lt thumbup.gif  o dirbti su juo tikras malonumas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas biggrin.gif
Aš turiu labai panašų švirkštą (plastikinį su metaline rankena)-tik mano ne vokiškas (kaip suprantu tavo), o sovietiniais laikais pagamintas Kaune, Ozarskio eksperimentinėje automatizacijos priemonių gamykloje. Maniškio tai kremo plastikiniai antgaliai siaurėja staiga nuo pat pagrindo, todėl praktiškai reikia arklio jėgos, norint išspausti kad ir skystą kremą, todėl negaliu kremams jo naudoti. O sausainiams daryti (aliuminio diskeliai su išpjovomis) neįsivaizduoju kokia turi būti tešla, kad ten kas gautųsi. Aišku receptai čia ne į temą, bet vistik kitur turbūt irgi netiktų. Gal galėtum akvilyte įmesti? Labai laukiu, nes jau buvau užsimojusi šį nenaudojamą daiktą išmesti. Tiesa tokių panašių yra pirkti Maximoje, tik Tescomos gamybos (apie 25 Lt). Tik jo kremo antgaliai gal kiek geriau padaryti.
Bet "Kepėjo" spec. parduotuvėje Kaune, Šv. Gertrūdos g. 39 tai pardavėja sakė, kad šiam švirkštui reikia įgudimo. Manau, kad profai naudoja tik maišelius, juos geriau jauti ir daugiau telpa.
Tiesa, plikytai tešlai nusipirkau plastikinį maišelį (apie 6,5 Lt) ir metalinį antgalį (apie 8 Lt), antgalių galima nusipirkti įvairių po vieną papildomai. Jie tinka ir kremams tortui puošti ar plikytiniams įdaryti.
Dar turiu kinietišką maišelį (su 5 antgaliais) už 2 Lt, bet po pirmo panaudojimo jis suplyšo. Gal galit patarti iš kokios medžiagos pasisiūti jį būtų geriau? Prie medvilnės jaučiu tešla lips, nors profų kai kurie maišeliai yra iš kažkaip ten sukietintos medvilnės, ir net silikoninių yra. Gal tiktų seno skėčio medžiaga?

Atsakyti
Aš pirkau maximoje , už 9.99lt ir kolkas patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur Klaipėdoje galima nusipirkti konditerinį švirkštą ar maišelį? Išnaršiau didžiuosius PC, nieko neradau verysad.gif Labai norisi plykitų pyragėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 09 30, 13:25)
radau jau Tupperware švirkštą, eshope užsisakiau, viso kainavo 45 Lt su pristatymu į namus. Gal dar ką sudomintų  rolleyes.gif
http://www.eshoping....mage.php?pID=65

Išsididinus nuotrauką, apačioje yra rodyklėlė, galima daugiau nuotraukų pamatyti apie šį švirkštą  ax.gif

O kaip juo naudotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2006 12 06, 17:43)
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu

nuvažiava čia šiandien, prisipirkau visko už pusantro šimto doh.gif šiaip tikrai super formų ir kt dalykų pasirinkimas thumbup.gif

bet va konditerinio švirkšto taip ir nenusipirkau, nes buvo tik toks be dozavimo rankenėlės sausainiams, o aš kaip tik tokio norėjau, tai nusprendžiau spaudžiamas formeles nusipirkti, buvo ir mašinyčių,ir kiškučių, ir visokių kitokių, tai pagalvojau vaikui gal net labiau patinks.

švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pingų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau.... verysad.gif
Atsakyti
Klaipedoje banginio senukuose tikrai ji rasit mirksiukas.gif
Atsakyti
as uzsimaniau kept meduolius tai glazurai reiks tu maiseliu paieskot.gird ejau kad svirkstas tam netinka.kodel? ir prie kokio skiriaus senukuose ieskot sito daikto?
Atsakyti
Tuperware labai man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emili..: 15 gruodžio 2008 - 18:36
verysad.gif
[right-->
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 11 26, 17:28

švirkštą tortų papuošimui kremams ir taip turiu ir taip, tokį pigų iš Rimi, bet tinkantis. o va sausainiams jis visiškai netinka, niu nė vieno sausainio nesugebėjau sulipdys su juo. bet vat ir neradau ko norėjau.... verysad.gif
[right)

Na, aš irgi nusipirkau švirkštą Rimi kinietišką už 5 Lt (Prieš Kalėdas kainavo 10 Lt). Labai jis panašus į vokišką Leifheit, kuris Maximose kainuoja 45 Lt. Bet, o varge, pabandžiau grietinėlės kremą juo išspausti, tai pradėjo jis veržtis lauk pro šalia antgalio esančią plastikinę vežlę ir, negana to, pro stūmoklio plokštelės šonus (nes ji ne visai prigludusi prie švirkšto talpos sienelių) grįždavo atgal į švirkštą, todėl pusė jo neišsispaudė, o liko švirkšte. O vokiškam pastebėjau tik vieną skirtumą- ta stūmoklio plokštelė labai gerai prigludusi ir dėl to stūmoklis juda sunkiau ir reikia manyti, išstumia visą kremą. doh.gif Vokiškam nėra plokštelių sausainiams, o kinietiškam yra. Bet kas iš to, jei pats švirkštas toks netikęs. Teks turbūt išmesti, o taip buvau apsidžiaugus, kai nusipirkau. verysad.gif
Įdomu, gal kas naudoja vokišką? Ir kaip ten jo kokybė? Nes ir jo nedrįsčiau pirkti. Bet gal vokiškas vistik būtų geresnis?
O sausainius tai iš švirkšto sunku padaryti, nes tešla turi būti daug skystesnė, nei paprastai kočiojamiems sausainims, įsivaizduoju, kad šiek tiek tirštesnė už biskvitinę.
O kaip Tau šis kinietiškas, nekelia problemų? Gal tik man nekokybiškas papuolė? Laukiu atsakymo. mirksiukas.gif
Atsakyti