Įkraunama...
Įkraunama...

Konditeriniai švirkštai

1 maiselis, 5 antgaliai, kuriuos galima keisti neistustinus maiselio. Maiselio turis - 1 litras, pats maiselis is isores sugraduotas. Man patinka, kad jis ne daug vietos uzima - susivynioja graziai, o galima pakabinti ant kabliuko.
Atsakyti
Kai sugalvosiu pirkti zinosiu i ka kreiptis blush2.gif Aciu uz info.
Atsakyti
O toj nuotraukoj ir yra tas musu apkalbetas svirkstas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka: 17 liepos 2005 - 21:18
QUOTE(jolitka @ 2005 07 17, 19:16)
O toj nuotraukoj ir yra tas musu apkalbetas svirkstas?

Taip, tas didesnis - mazojo nebera pardavime.
Kartais galima "pagauti" nuolaidas. Pries kaledas buvo didele nuolaida kepimo rinkiniui - dubeniui teslai, kocelui ir padeklui, prie kuriu tesla nelimpa ir siam dekoravimo krepseliui. Apie 50 Lt buvo galima sutaupyti, kiek pamenu.
Atsakyti
as ir ieskojau svirksto, norejau maisiuko, bet skubiai neradau, o plasmasinis uz 25lt maximoj man pasirode per brangus ax.gif
tai viena karta vaikstinejau kaune po sendaikcius ir ziuriu sis grazuolis gusi biggrin.gif na galvoju uzsiples- bet.... 10lt tongue.gif tai dar pora nuleido thumbup.gif taigi turiu fantastika daikta uz 8lt thumbup.gif o dirbti su juo tikras malonumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ps. svirkstas buvo absoliuciai naujas biggrin.gif
Atsakyti
stai ka jis dar gali 4u.gif
Atsakyti
Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti blush2.gif žinoma kokių paprastesnių, g.gif , nes laiko kaip visad stinga, o namiškiai labai mėgsta plikytus sausainėlius, kartą bandžiau (dar netyrėdama to švirkšto )nepavyko, tai dabar parduotuvėje perku . Bet gal yra kas lengvai pagaminimo smile.gif ? Ačiū ,(iš anksto žinoma ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adolina @ 2005 07 18, 21:34)
Aš čia pasiskaitinėjau , tai net sąžinę užgraužė. Tą katrtą aš įsigijau Tupperware kepimo rinkinį. Džiaugiausi neapsakomai , kepiau daug ir visus vaišinau.Turiu tą džiaugsmą jau senokai ir viską naudoju išskyrus dekoravimo krepšelį, tai gal kuri galėtumėte receptukų atsiųsti  blush2.gif žinoma kokių paprastesnių,  g.gif , nes laiko kaip visad stinga, o namiškiai labai mėgsta plikytus sausainėlius, kartą bandžiau (dar netyrėdama to švirkšto )nepavyko, tai dabar parduotuvėje perku . Bet gal yra kas lengvai pagaminimo smile.gif ? Ačiū ,(iš anksto žinoma )  biggrin.gif

skaityk, prašau, specialiose temose, yra ir plikytos tešlos receptas ir kokių tik nori sausainėlių. šita tema tam neskirta.
Atsakyti
Sveikos kulinarės

norėjau paklausti, gal žinote kur Vilniuje būtų galima nusipirkti konditerinį švirkštą. Pasirodo, tai prekė, kurią nelabai lengvai galima surasti smile.gif
Atsakyti
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 06 gruodžio 2006 - 16:44
QUOTE(Glacee @ 2006 12 06, 17:43)
Neseniai mačiau Sangaidos parduotuvėje - Panerių ar tai 20 ar tai 20a. Buvo įvairių - ir 7 litus kainavo ir 40 su trupuciu

ačiū
o gal dar kur yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicci: 06 gruodžio 2006 - 16:47
Aš irgi galvoju įsigyti, nes vis dažniau prisireikia. ax.gif
Mane irgi domina, kur jų galima įsigyti, esu mačiusi Žanoj (VCUP-e), bet tik maišelius - švirkštų nemačiau. 4u.gif
Atsakyti